Actueel – Tantra-YoY / Online Tantra Leren


Laatste workshops in 2016!

Het weekend Orgasmic Body en de Loversdag Hartstochtelijk Samen zijn weer geweest. We hebben weer genoten. Hoe dankbaar zijn we niet dat ons tempeltje altijd zo lekker vol zit. Heerlijke groepen, heerlijke dagen die ons zelf ook zo voeden. Yesss het is super vervullend om in liefde te mogen en kunnen leven. Dank jullie wel.

Eind november en begin december zijn de laatste workshops van dit jaar:
26 november: Loverdag Tantrische Seks, wat is dat? (nog plaats voor 2 stellen)
9-11 december: TransformatieWeekend The Bliss of Tantric Sex (nog slechts plaats van 3 vrouwen en 2 mannen).

Aarzel niet en maak onze groep compleet! Inschrijven kun je hier…

Namasté

Solana en Satori

Orgasmic Body Groep 2016


Data 2017 bekend

De data van onze workshops in 2017 zijn bekend. In 2017 slechts een beperkt aantal workshops, maar wel weer hele bijzondere. In de winterperiode zullen wij deze thema’s verder uitwerken. Er komen 4 workshops voor “Lovers” ofwel (gelegenheids)stellen. Daarnaast 4 weekenden die open zijn voor zowel singles als stellen. Zie de agenda voor de data.


 Schrijf nu in,
want we zitten echt vroeg “vol”…

Dat vinden wij fijn natuurlijk, maar voor wie graag wilde komen is dat niet zo leuk.
Voorkom teleurstelling en verwen jezelf vroegtijdig door je ruim van te voren in te schrijven.actueel


Testimonials

16-w04-open-in-je-hart-groep-bewerkt
Wow, wat een heerlijke zomerweek!

groepfoto film bewerkt

wild-thing groep

orgasmic body 2016 bewerkt1

thuis in je hart 2016 groep

the-bliss-of-tantric-love-2015-groep

sacred-love-2015-groepjes-2

mannen-vrouwen weekend bewerkt

zomerweek-2015-groep

liefde&extase-2015-collage6

Hallo lieve Satori en Solana,
 
We hebben een tijdje geen workshops gedaan en zijn voor onszelf op zoek gegaan naar wat bij ons past. Er is heel veel aanbod  op het gebied van Tantra en er zijn grote verschillen. We zijn blij dat we voor onze eerste workshop in lange tijd hebben gekozen voor jullie aanbod. We hebben genoten van onze Lovebubble.
 
Ook in het dagelijks leven is er veel aanbod. Werk, Muziek maken, Wandelen, Dansen, lekker luieren voor de TV, Facebook, Mail checken (je zou eens iets missen). Het is soms niet eenvoudig om even ‘Ho’ te zeggen en stilstaan bij wat echt belangrijk is. ‘Is het erg om een dagje geen Facebook te checken?’ ‘Vergaat de wereld als ik mijn mail een dagje later lees?’
 
Het was heerlijk om even een dag alles op zij te zetten en 100% aandacht te hebben voor elkaar. Weer te voelen wat dat met ons doet en hoeveel dit ons brengt. We voelen ons altijd zo enorm welkom bij jullie. Inmiddels hebben we ons ingeschreven in een volgende workshop. We verheugen o...

Genoten van onze Lovebubble...

Facebook

En hoe fijn was het weer…. heerlijk in verbinding met een liefdevolle familie en met de groep. Fijne (actieve) meditaties, een prachtig ritueel op zaterdag, mooie dansen, maar ook heerlijk ontspannen ’s avonds op de bank, goede maaltijden en een goed gesprek. Satori en Solana het was weer heerlijk!!

Sacred Love 2015

Heerlijk in verbinding met een liefdevolle familie