Actueel – Tantra-YoY / OTL


Het weekend van 20-22 mei was heerlijk!!!
Iedereen bedankt..

orgasmic body 2016 groeporgasmic body 2016 bewerkt1

 

 

 

 

 

 

 


herontdek je seksualiteit - productpicture

Themacursus “(her)Ontdek je seksualiteit” (€ 35,=)

Vriendjes worden met je geest, je lichaam en de prachtige energie(ën) die daar zijn. Seksuele energie is daarbij nog steeds een stiefkindje, omdat het zo geassocieerd wordt met seks en (ongewenst) seksueel handelen. Werken met seksuele energie is ook een lastige omdat er zoveel conditionering (schaamte) en verwonding bij zit.

Deze cursus opent daarom een rustige, veilige liefdevolle weg naar meer intimiteit met (jezelf) je lijf, je (seksuele) energie en de kracht van je orgastisch potentieel. We helpen je op weg (naar de bron), zetten je in je kracht. Demand-free: je wordt nooit ergens te gepusht, we nodigen je uit te onderzoeken en te ervaren.

 


Nieuw (OTL-)artikelen:

Erotische tips voor Lovers

Thema’s in Tantra

Intimiteit en seksualiteit

Anders Vrijen

Tips voor een beter seksleven


 Schrijf nu in,
want we zitten echt vroeg “vol”…

Dat vinden wij fijn natuurlijk, maar voor wie graag wilde komen is dat niet zo leuk.
Voorkom teleurstelling en verwen jezelf vroegtijdig door je ruim van te voren in te schrijven.actueel


Testimonials

thuis in je hart 2016 groep

the-bliss-of-tantric-love-2015-groep

sacred-love-2015-groepjes-2

mannen-vrouwen weekend bewerkt

 

zomerweek-2015-groep

 

liefde&extase-2015-collage6

Hallo lieve Satori en Solana,
 
We hebben een tijdje geen workshops gedaan en zijn voor onszelf op zoek gegaan naar wat bij ons past. Er is heel veel aanbod  op het gebied van Tantra en er zijn grote verschillen. We zijn blij dat we voor onze eerste workshop in lange tijd hebben gekozen voor jullie aanbod. We hebben genoten van onze Lovebubble.
 
Ook in het dagelijks leven is er veel aanbod. Werk, Muziek maken, Wandelen, Dansen, lekker luieren voor de TV, Facebook, Mail checken (je zou eens iets missen). Het is soms niet eenvoudig om even ‘Ho’ te zeggen en stilstaan bij wat echt belangrijk is. ‘Is het erg om een dagje geen Facebook te checken?’ ‘Vergaat de wereld als ik mijn mail een dagje later lees?’
 
Het was heerlijk om even een dag alles op zij te zetten en 100% aandacht te hebben voor elkaar. Weer te voelen wat dat met ons doet en hoeveel dit ons brengt. We voelen ons altijd zo enorm welkom bij jullie. Inmiddels hebben we ons ingeschreven in een volgende workshop. We verheugen o...

Genoten van onze Lovebubble...

Facebook

En hoe fijn was het weer…. heerlijk in verbinding met een liefdevolle familie en met de groep. Fijne (actieve) meditaties, een prachtig ritueel op zaterdag, mooie dansen, maar ook heerlijk ontspannen ’s avonds op de bank, goede maaltijden en een goed gesprek. Satori en Solana het was weer heerlijk!!

Sacred Love 2015

Heerlijk in verbinding met een liefdevolle familie