Actueel – Tantra-YoY / OTL


Het weekend van 15-17 april was heerlijk!!! Iedereen bedankt..

thuis in je hart 2016 groep


Intimiteit begint bij jezelf

In de serie online cursussen willen we in april de aandacht vestigen op een splinternieuwe cursus: “Intimiteit begint bij jezelf” (€35,=).

OTL lfyer intimiteit begint bij jezelf

 

Intimiteit met jezelf is intimiteit met anderen, met de wereld. Dan sta je in je kracht, ben je verbonden met de bron. Vanuit liefde, met eigenwaarde kan je alles aan. Soms heerlijk, soms moeilijk. Maar dat maakt niet. Diepe verbondenheid maakt je intens blij. Intimiteit is niet meer zo gewoon, we hebben het niet altijd geleerd. Meestal afgeleerd eigenlijk. Dus laat je terugvoeren naar intimiteit. Onbegrensd bewustzijn, tomeloze energie en onbevangen liefdevol.

Intimiteit begint bij jezelf. You better believe it.
Neem vandaag nog stappen naar meer happiness.
Doe het nu.

 


 

Nieuw (OTL-)artikelen:

Intimiteit en seksualiteit

Anders Vrijen

Tips voor een beter seksleven


 Schrijf nu in,
want we zitten echt vroeg “vol”…

Dat vinden wij fijn natuurlijk, maar voor wie graag wilde komen is dat niet zo leuk.
Voorkom teleurstelling en verwen jezelf vroegtijdig door je ruim van te voren in te schrijven.actueel


Testimonials

the-bliss-of-tantric-love-2015-groep

sacred-love-2015-groepjes-2

mannen-vrouwen weekend bewerkt

 

zomerweek-2015-groep

 

liefde&extase-2015-collage6

Hallo lieve Satori en Solana,
 
We hebben een tijdje geen workshops gedaan en zijn voor onszelf op zoek gegaan naar wat bij ons past. Er is heel veel aanbod  op het gebied van Tantra en er zijn grote verschillen. We zijn blij dat we voor onze eerste workshop in lange tijd hebben gekozen voor jullie aanbod. We hebben genoten van onze Lovebubble.
 
Ook in het dagelijks leven is er veel aanbod. Werk, Muziek maken, Wandelen, Dansen, lekker luieren voor de TV, Facebook, Mail checken (je zou eens iets missen). Het is soms niet eenvoudig om even ‘Ho’ te zeggen en stilstaan bij wat echt belangrijk is. ‘Is het erg om een dagje geen Facebook te checken?’ ‘Vergaat de wereld als ik mijn mail een dagje later lees?’
 
Het was heerlijk om even een dag alles op zij te zetten en 100% aandacht te hebben voor elkaar. Weer te voelen wat dat met ons doet en hoeveel dit ons brengt. We voelen ons altijd zo enorm welkom bij jullie. Inmiddels hebben we ons ingeschreven in een volgende workshop. We verheugen o...

Genoten van onze Lovebubble...

Facebook

En hoe fijn was het weer…. heerlijk in verbinding met een liefdevolle familie en met de groep. Fijne (actieve) meditaties, een prachtig ritueel op zaterdag, mooie dansen, maar ook heerlijk ontspannen ’s avonds op de bank, goede maaltijden en een goed gesprek. Satori en Solana het was weer heerlijk!!

Sacred Love 2015

Heerlijk in verbinding met een liefdevolle familie