Coaching brengt Happiness in je leven!

Ken je dat? Je bent ergens, je komt iemand tegen en je wordt opeens helemaal vrolijk! Je zit niet lekker in je vel, iemand komt langs en je bent je zorgen even helemaal vergeten… In een fractie van een seconde kan het gebeuren. Geluk overvalt je als je er voor open staat (gaat). Van vrolijke mensen word je vrolijk. Van (zon)licht en liefde wordt je warmer. Kom je bij mij opwarmen….Laat je happy coachen.

Overal waar je energie in stopt wordt groter!

Stop jouw energie eens in je geluk!

Vind de weg terug naar de bron! De basis van al mijn coaching, meditatie en massage is om jou/jullie (weer) in contact te brengen met de bron. Je levensenergie te laten stromen (levenslust). Jou (je) weer lekker te laten voelen: positieve vibraties in je lijf, positieve gedachten. Je weer in contact te brengen met je hart (levensvreugde). Weer volop zin hebben in het leven… Als je in verbinding staat met jezelf, kun je ook weer in verbinding staan met de mensen om je heen. Dan kun je in verbinding staan met het leven! En dan word je leven wonderschoon, heb je een geweldig leven. Wat er ook gebeurt.

HAPPINESS HAPPENS…

…WHEN YOU FIT WITH YOUR LIFE.

Samen gaan we kijken, praten, voelen wat jouw “FIT with life” betekent. Wat je daarin tegenhoudt, wat je passies zijn, waar je kracht ligt. Wat je perspectief is, wat je nodig hebt. Bewustzijn gaat je helpen! Met hart en ziel gaan we op weg naar jou geluk. Zie onderstaand voor wat specifieke invalshoeken. Voor meer informatie kun je me bellen: 06-54688813. Of maak hier gelijk een afspraak.

Personal Coaching

Lees alles over Personal Coaching


Relatie coaching

Lees alles over Relatie Coaching


Testimonials

Dag lieve Satori, Wat ben ik blij dat gisteren bij je mocht zijn met mijn verhaal, mijn verwardheid en ontrouw aan mezelf! Wat heeft dit een bevestiging voor mij opgeleverd in wat ik diep in mezelf eigenlijk wel wist, maar iets dat jij in gesprek met mij naar boven, onder mijn aan- dacht hebt kunnen brengen! Dankjewel lieve Satori! Ik voelde me zo compleet anders toen ik over de brug bij jouw in de buurt reed werd ik me dit zo bewust! Zo weer helemaal bij mezelf, zo licht, zo blij en zo opgelucht! Ik ga gewoon op dezelfde weg verder, de weg van mezelf liefhebben.

Personal-coaching

Bepaalde denkbeelden kunnen je dwarszitten. Problemen kunnen onoverkomelijk lijken. Perspectief dat ontbreekt. Tantra coaching geeft inzichten die kunnen bijdragen aan het beantwoorden van allerlei levensvragen. In elke coach-sessie kijken we wat er voor jou speelt, waar je naar wil kijken. Coaching op tantrische basis is een mix van body (gevoel), mind (beredeneren) en soul/hart (weten).

Meer info over personal-coaching

  Tantra-YoY artikelen: personal-PLAZA

Satori

Relatie-coaching

Satori kan jou/jullie coachen in je relatie. Zit je relatie in een dipje? Relatieproblemen? Zoeken jullie meer verbinding, verdieping? Beetje hulp nodig? Genoeg gepraat? Coaching op tantrische basis is een mooie manier om eruit te komen, verder te komen. Ervaar wat tantra coaching voor jullie “happiness” kan betekenen.

Lees meer over relatie-coaching

   Tantra-YoY artikelen: relatie-PLAZA

Reacties van klanten

Hi Satori, Ik voelde mij bemoedigd door je integere aanpak en de kijk zoals jij de wereld ziet. Je raakte mij met je reflectie van jezelf en eerlijkheid erin. Ik heb genoten zoals jij de dingen benoemde vanuit het mannelijke zijn. Het voelde als erkenning van mijn mannelijke energie. Dat wij mogen zijn zoals we zijn. Ik heb je sessienotities gelezen samen met J. Die is nog even bezig om te kijken of we het zo samen kunnen oppakken. Het vraagt nog net teveel, denkt zij. Te vroeg? Ze probeert eerst uit te zoeken hoe zij met haar vrouwelijke energie kan omgaan. Ik wil er eigenlijk op wachten. Zij durfde jouw artikel wel te lezen. En ik heb ook al een paar van de meditaties gedaan van de CD. Ik wordt er rustig van en voel dat ik in mijn waarnemer komt. Ik wil er graag meer bezig blijven. Dank je wel dat je bestaat. Ik wordt er blij van.
Integere aanpak