Tantra-YoY is genieten

- in liefde en bewustzijn -

because Happiness matters

Home Onze visie Workshops Coaching Voor wie? Agenda Actueel Ook interessant Satori's blog Contact Inschrijven


Eerst komende (beschikbare) activiteit:  

Proef- en verwendag voor singes en couples:  


 
  Zaterdag 19 april

 
"Looking for Intimacy"


 


Workshops voor singles en paren - Alles op een rijtje 


  Workshops voor paren - Alles op een rijtje 

Proef- en Verwendagen
- Looking for Intimacy
- Sensuality Adventure
- Tantra Magic
- Touch and be Touched

Op locatie.....
- Verbinden, Verdiepen, Verdwijnen

Geniet- en verbindingsweekenden
- Mysteries of the Heart
- The Magic of the Bliss-frequency
- Deeper Intimacy and Pleasure
- Sacred Love
- The Bliss of Tantric sex
- Explore your full Potential

 

Loversdagen
- Journey into Deeper Love
- Massagecursus: The Tantric Lovers Touch (3 do. avonden)
- The Secrets of Tantric Sex
- Divine Attraction 

Alle workshops op een rijtje

Kijk hier om alle workshops in chronologische volgorde te zien.


Alle workshops op een rij  

In the spotlight: "Mysteries of the Heart"

Na het voorjaarsweekend in maart kijken we al weer uit naar het verbindingsweekend begin mei. Tantra is het pad van het hart en in het mei weekend staat dit mysterieuze "orgaan" centraal. Een aanrader voor iedereen met een verlangen naar verbinding.

Info Mysteries of the heart

Schrijf je direct in!Inschrijven

Inschrijven via de link
of klikken op het plaatje.


Inschrijven


Tantra-YoY workshops: net even anders

Tantra-YoY's tantrapad: éénwording Tantra-YoY is overstromen, is delen. Leven in Vreugde en Overvloed.
Wie denkt dat Tantra-YoY de zoveelste aanbieders is van tantra workshops, heeft gelijk. Toch denken wij dat we net even anders zijn…. Want het gaat er ons niet om zo veel mogelijk “workshops” of “coaching” te verkopen. Het gaat er ons niet om, om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het gaat niet over eigenbelang, over overleven. Het gaat niet om nemen, om hebben….! Catch the spirit!

Het gaat er ons om, om gelukkig te zijn, onze levensvisie uit te dragen, een bijdrage te leveren. Zinvol bezig zijn en samen te leven in vreugde en overvloed. En we willen dat zo graag met jullie delen!!! Het gaat ons om overdracht van de creatieve liefdesenergie en het levenskrachtige bewustzijn dat achter onze activiteiten zit. De visie, onze ervaring dat geven, delen, uitstralen in je persoonlijk leven maar ook in het zakendoen belangrijk is. Dat gelukkig zijn het hoogste goed is, dat dáár de werkelijke rijkdom ligt. Kijk verder dan je neus lang is. Stop je intenties, je hele ziel en zaligheid in wat je doet. Laat je inspireren door de vruchten van een nieuwe manier van samenleven, van samenzijn, een verbindende manier van samenzijn. Een manier die niet meer gericht is op concurrentie, maar “samen op” stromen. Een magische cirkel van geven en ontvangen…. En-YoY!

We willen als Tantra-YoY één van de hotspots zijn in Nederland, in de wereld. Hotspots die bruisen van energie, van creatieve kracht, van liefde, van verbinding. Een broedplaats van Vreugde en Overvloed. Een Bliss-Factory! We zoeken ook daarin het contact, het samenzijn, andere hotspots…. Co-creating.... Hotspots die met elkaar verbonden zijn en zo een lappendeken van helend, transformerend, creërend licht over heel de aarde uitspreiden.

Ga lekker met ons mee op ontdekkingsreis. Kom mee naar je vreugde, je geluk. Stap met ons op het pad van de liefde. Een pad vol verwonder- en leerprocessen. Kom (leren) genieten. De happiness verbonden aan de buitenkant, want we leven op aarde, maar zeker ook de Inner-YoY. Kom maar ontdekken wie jij werkelijk bent.
Groeien in liefde en meer Bewust Zijn….