Tantra-YoY workshops: net even anders

Tantra-YoY workhopsTantra-YoY is overstromen, is delen. Leven in Vreugde en Overvloed. Wie denkt dat Tantra-YoY de zoveelste aanbieder is van tantra workshops, heeft gelijk. Toch denken wij dat we net even anders zijn…. Want het gaat er ons niet om zo veel mogelijk “workshops” of “online cursussen” te verkopen. Het gaat er ons niet om, om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het gaat niet over eigenbelang, over overleven. Het gaat niet om nemen, om hebben….! Catch the spirit!

Het gaat er ons om, om gelukkig te zijn, onze levensvisie uit te dragen, een bijdrage te leveren. Zinvol bezig zijn en samen te leven in vreugde en overvloed. En we willen dat zo graag met jullie delen!!! Het gaat ons om overdracht van de creatieve liefdesenergie en het levenskrachtige bewustzijn dat achter onze activiteiten zit. De visie, onze ervaring dat geven, delen, uitstralen in je persoonlijk leven maar ook in het zakendoen belangrijk is. Dat gelukkig zijn het hoogste goed is, dat dáár de werkelijke rijkdom ligt. Kijk verder dan je neus lang is. Stop je intenties, je hele ziel en zaligheid in wat je doet. Laat je inspireren door de vruchten van een nieuwe manier van samenleven, van samenzijn, een verbindende manier van samenzijn. Een manier die niet meer gericht is op concurrentie, maar “samen op” stromen. Een magische cirkel van geven en ontvangen…. En-YoY!

wat zijn tantrische med-defWe willen als Tantra-YoY één van de hotspots zijn in Nederland, in de wereld. Hotspots die bruisen van energie, van creatieve kracht, van liefde, van verbinding. Een broedplaats van Vreugde en Overvloed. Een Bliss-Factory! We zoeken ook daarin het contact, het samenzijn, andere hotspots…. Co-creating…. Hotspots die met elkaar verbonden zijn en zo een lappendeken van helend, transformerend, creërend licht over heel de aarde uitspreiden.

Ga lekker met ons mee op ontdekkingsreis. Kom mee naar je vreugde, je geluk. Stap met ons op het pad van de liefde. Een pad vol verwonder- en leerprocessen. Kom (leren) genieten. De happiness verbonden aan de buitenkant, want we leven op aarde, maar zeker ook de Inner-YoY. Kom maar ontdekken wie jij werkelijk bent.

Groeien in liefde en meer Bewust Zijn…. 


Loversdagen: workshops voor (gelegenheids)stellen (IJsselstein)

Weekenden: meerdaagse training voor Singles en Stellen (diverse locaties)

Voor meer info, zie de agenda of de beschrijving van de workshops (via de links).


Reacties van deelnemers


the-bliss-of-tantric-love-2014-compilatieLieve mensen, bedankt voor alle goede wensen. Ze zijn helemaal uitgekomen, wat een mooi weekend!!! En wie er was: bedankt voor de heerlijke ontmoetingen!! S.

Het was weer een fijn weekend, zoals altijd!!!! Zoveel ontmoetingen en prachtige verbindingen. M.


Lieve mensen die aanwezig waren op het weekend, dank jullie wel voor dit mooie weekend. Mede dankzij jullie heb ik een mooie, intense eerste tantra-ervaring gehad. Heerlijk om mijn lijf zo te kunnen voelen nu. E.

Wat mij betreft was t pure Bliss ❤️ Zo fijn met jullie allemaal te zijn ❤️. K.

Dank allemaal voor dit superweekend. Ik voel het nog steeds en vandaag heerlijk mijn dag door gehuppeld. J.


Heerlijk weekend…fijn nagenieten nu. W.

Het was een top weekend. Iedereen bedankt. J.


Allemaal prachtig, lieve hunks, ontroerend mooi om te lezen; mijn terugreis is halfweg ernstig vertraagd met geven en héél veel mogen ontvangen; na een onvoorstelbaar prachtig weekend met verbondenheid, warmte en herkenning, zit ik nu op een roze wolk. A. 24 uur later zit ik nog met een grote glimlach en gelukzalig gevoel. Ik wil jullie enorm bedanken voor het fijne weekend. Dit weekend heeft mij weer bijzondere eye openers gegeven. Ik heb als mens mogen groeien. Ik ben jullie dankbaar dat jullie me hier een platform voor hebben gegeven. Een platform waarin ik fijne mensen heb mogen ontmoeten met jullie als voorbeeld van fijne mensen. Vanuit mijn diepste wezen Namasté. J. Yesss, het was een geweldig weekend met mooie ervaringen en wonderlijke ontmoetingen…… M.
the-bliss-of-tantric-love-2014-compilatie2Solana en Satori. Wat was het weer een heerlijk weekend. Geven en ook zeker mogen ontvangen. Zelf mooie inzichten gehad en ook anderen dit kunnen geven. Wat is het toch een mooie wondere wereld. En dankbaar om dit bij jullie te mogen ervaren. H. Satori de Ruijter, Solana de Haan en de rest van de groep: ik had een prachtig weekend. Zielsgelukkig nu. Dankbaar hiervoor. I.
The Bliss of Tantric Love