Tantra-YoY workshops: net even anders

Tantra-YoY workhopsTantra-YoY is overstromen, is delen. Leven in Vreugde en Overvloed. Wie denkt dat Tantra-YoY de zoveelste aanbieder is van tantra workshops, heeft gelijk. Toch denken wij dat we net even anders zijn…. Want het gaat er ons niet om zo veel mogelijk “workshops” of “coaching” te verkopen. Het gaat er ons niet om, om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het gaat niet over eigenbelang, over overleven. Het gaat niet om nemen, om hebben….! Catch the spirit!

Het gaat er ons om, om gelukkig te zijn, onze levensvisie uit te dragen, een bijdrage te leveren. Zinvol bezig zijn en samen te leven in vreugde en overvloed. En we willen dat zo graag met jullie delen!!! Het gaat ons om overdracht van de creatieve liefdesenergie en het levenskrachtige bewustzijn dat achter onze activiteiten zit. De visie, onze ervaring dat geven, delen, uitstralen in je persoonlijk leven maar ook in het zakendoen belangrijk is. Dat gelukkig zijn het hoogste goed is, dat dáár de werkelijke rijkdom ligt. Kijk verder dan je neus lang is. Stop je intenties, je hele ziel en zaligheid in wat je doet. Laat je inspireren door de vruchten van een nieuwe manier van samenleven, van samenzijn, een verbindende manier van samenzijn. Een manier die niet meer gericht is op concurrentie, maar “samen op” stromen. Een magische cirkel van geven en ontvangen…. En-YoY!

wat zijn tantrische med-defWe willen als Tantra-YoY één van de hotspots zijn in Nederland, in de wereld. Hotspots die bruisen van energie, van creatieve kracht, van liefde, van verbinding. Een broedplaats van Vreugde en Overvloed. Een Bliss-Factory! We zoeken ook daarin het contact, het samenzijn, andere hotspots…. Co-creating…. Hotspots die met elkaar verbonden zijn en zo een lappendeken van helend, transformerend, creërend licht over heel de aarde uitspreiden.

Ga lekker met ons mee op ontdekkingsreis. Kom mee naar je vreugde, je geluk. Stap met ons op het pad van de liefde. Een pad vol verwonder- en leerprocessen. Kom (leren) genieten. De happiness verbonden aan de buitenkant, want we leven op aarde, maar zeker ook de Inner-YoY. Kom maar ontdekken wie jij werkelijk bent.

Groeien in liefde en meer Bewust Zijn…. 


Singles Events: verwendagen voor Singles (en stellen – diverse locaties)

Loversdagen: workshops voor (gelegenheids)stellen (IJsselstein / Rotterdam)

Weekenden: meerdaagse training voor Singles en Stellen (diverse locaties)

Voor meer info, zie de agenda of de beschrijving van de workshops (via de links).

Reacties van deelnemers

Een prachtig mooi weekend gehad ‘Geheimen van het hart’. liefdevol aanwezig zijn in je hart het bracht zoveel zachtheid, vriendschap en betrokkenheid. Het is zo heerlijk dit alles in mij te voelen en mee te dragen. Met sommige mensen zomaar enorme hartsverbindingen gevoeld en met anderen kwam het prachtig op gang. De barones heeft ook haar hart getoond en met ons gedeeld dat gaf een prachtige avond vol muziek, dans en delen. De dromen van mijn hart kunnen beleven en mogen delen met de helpdrager van mijn dromen. Ik vond het geweldig.
Wat een prachtig, mooi, warm weekend! Ook ik ben door heel wat processen gegaan. Dank jullie allemaal voor jullie warme, liefdevolle aanwezigheid❤️
Wat maakte ook het afgelopen weekend bij Tantra-YoY toch zo mooi? Voor mij is het de mooie mix die mag ontstaan! Mensen uit de jaargroep en mensen die soms geheel nieuw met tantra zijn…. De zachte energie die ontstaat en ook de humor….. De hartsverbinding in de gehele groep die telkens in zeer korte tijd ontstaat… het vertrouwen in elkaar zodat ik me echt vrij kan voelen om te delen en kwetsbaarheid te tonen en ook mijn kracht…. De prachtige rituelen….. het openen van het hart….. de sharing….. samen het heerlijke vegetarische voedsel bereiden…. het dansen…. De heerlijke ademhalingstechnieken…. de prachtige rustige locatie…. het knuffelen en niet te vergeten het zonnetje en de trampoline…. het mocht er ook dit weekend weer allemaal zijn. Alles hierboven is ook in 1 woord uit te drukken en is direct alles omvattend: GENIETEN. Solana en Satori weer bedankt voor het creëren en begeleiden van dit heerlijke weekend.
 
Geheimen van het hart