Tantra-YoY workshops: net even anders

Tantra-YoY workhopsTantra-YoY is overstromen, is delen. Leven in Vreugde en Overvloed. Wie denkt dat Tantra-YoY de zoveelste aanbieder is van tantra workshops, heeft gelijk. Toch denken wij dat we net even anders zijn…. Want het gaat er ons niet om zo veel mogelijk “workshops” of “coaching” te verkopen. Het gaat er ons niet om, om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het gaat niet over eigenbelang, over overleven. Het gaat niet om nemen, om hebben….! Catch the spirit!

Het gaat er ons om, om gelukkig te zijn, onze levensvisie uit te dragen, een bijdrage te leveren. Zinvol bezig zijn en samen te leven in vreugde en overvloed. En we willen dat zo graag met jullie delen!!! Het gaat ons om overdracht van de creatieve liefdesenergie en het levenskrachtige bewustzijn dat achter onze activiteiten zit. De visie, onze ervaring dat geven, delen, uitstralen in je persoonlijk leven maar ook in het zakendoen belangrijk is. Dat gelukkig zijn het hoogste goed is, dat dáár de werkelijke rijkdom ligt. Kijk verder dan je neus lang is. Stop je intenties, je hele ziel en zaligheid in wat je doet. Laat je inspireren door de vruchten van een nieuwe manier van samenleven, van samenzijn, een verbindende manier van samenzijn. Een manier die niet meer gericht is op concurrentie, maar “samen op” stromen. Een magische cirkel van geven en ontvangen…. En-YoY!
 
wat zijn tantrische med-defWe willen als Tantra-YoY één van de hotspots zijn in Nederland, in de wereld. Hotspots die bruisen van energie, van creatieve kracht, van liefde, van verbinding. Een broedplaats van Vreugde en Overvloed. Een Bliss-Factory! We zoeken ook daarin het contact, het samenzijn, andere hotspots…. Co-creating…. Hotspots die met elkaar verbonden zijn en zo een lappendeken van helend, transformerend, creërend licht over heel de aarde uitspreiden.

Ga lekker met ons mee op ontdekkingsreis. Kom mee naar je vreugde, je geluk. Stap met ons op het pad van de liefde. Een pad vol verwonder- en leerprocessen. Kom (leren) genieten. De happiness verbonden aan de buitenkant, want we leven op aarde, maar zeker ook de Inner-YoY. Kom maar ontdekken wie jij werkelijk bent.
Groeien in liefde en meer Bewust Zijn…. 


Verwendagen: workshops voor Singles en Stellen (IJsselstein)

Loversdagen: workshops voor (gelegenheids)stellen (IJsselstein)

Weekenden: meerdaagse training voor Singles en Stellen (Winterswijk)

Voor meer info, zie de agenda of de beschrijving van de workshops (via de links).

Reacties van deelnemers

Wat een bijzondere dag was dit. De aankleding, sprookjesachtig. Mooie schalen met lekkere snoeperij. Overal kaarslicht. Een mooie groep mensen, onbekenden van elkaar. Meditaties, dans, prikkelingen van de senses, massage. Lekkere tussendoortjes, lunch. En dan aan het einde van de dag met de groep, die met elkaar in verbinding is gekomen. Warmte en liefde uitstraalt. Ogen die stralen, mooie mensen. De meegebrachte lekkers op eten. Dank jullie wel lieve mensen. Kusss I
  Mmmm…. ik voel me zo heerlijk! Gisteren in de workshop Sensuality Adventure. De sfeer was zo mooi: warm, stromend, sensueel en vooral ook liefdevol. Ja, ook emoties kwamen soms boven; soms heerlijk, soms pijnlijk, soms intens. ….. gevolgd door / samengaand met warme en ook helende ervaringen. Aan het eind van de dag iedereen zo heerlijk warm, stromend, liefdevol, blij …. Heerlijk genietend van het leven. Life is beautifull.
Sensuality Adventure....