Relatietips: Happiness happens when you fit with your life

Onderstaand 3 x 3 = 9 simpele tantra-tips om je relatie weer vlot te trekken.

Zorg voor jezelf (zorg voor een goede basis)

1. Accepteer jezelf!

Als je niet van jezelf houdt, hoe kan je dan van een ander houden? Hoe kan een ander dan van jou houden? Wie niet van zichzelf houdt heeft niets te bieden, niets te geven en is als een bedelaar op zoek naar aalmoezen. Dus begin met jezelf te accepteren, precies zoals je bent.

2. Neem je rust, zorg dat je uitgerust bent.

Kun jij veel hebben als je doodop bent? Nee toch! Zorg dus dat je voldoende slaap, voldoende rust krijgt. Vanuit die rust kun je bouwen aan jouw innerlijke balans. Haal je opgebouwde irritaties weg. Ontlaadt je op een veilige en niet agressieve manier en stort het zo niet over je partner heen. Uitgerust en in balans kan je iets betekenen voor je partner.

3. (H)Erken je behoeften en verlangens

Als jij verlangens negert, wordt je levensenergie geblokkeerd, dan wordt je (uiteindelijk) een zombie! Dus (h)erken je behoeften en verlangens, stop ze niet weg! Spreek je uit! Ga er voor! Durf te leven, niet zo angstig…. Laat je leiden door wat je hartje sneller doet tikken. Take a risk!

Zorg voor je partner (in liefde)

4. Accepteer ook de ander zoals hij/zij is

Probeer je partner niet te veranderen. Je partner is een mooie spiegel. De vraag is niet hoe je hem/haar, maar hoe je jezelf kunt veranderen. Verander hoe jij kijkt naar de wereld en (ver)oordeel niet te snel. Maak contact met je hart. Wees bewust en verbind jezelf met liefde/compassie.

5. Wees OPEN en eerlijk

Vertrouwen is essentieel in een goede relatie. Vertrouwen ontstaat als jij je kwetsbaar durft op te stellen. Durf jij je te laten zien, durf jij te laten zien wat er in je om gaat? Deel met je partner wat je voelt, hou het wel bij jezelf. Kijk positief, wat er wel is!!! Geef positieve feedback.

6. Doe wat voor de ander. GEEF!

Zet je egoïstische IK even opzij. Toon je een gulle gever. Valt er iets op te lossen… zet dan de eerste stap. Zet je gekwetste ego opzij! Verplaats je eens in zijn/haar situatie. Luister, heb geduld, geef ruimte, geef vrijheid, help hem/haar, zijn/haar dromen te vervullen.

Zorg voor samen (en bewustzijn)

7. Zorg voor quality time

Een inkoppertje, maar daarom niet minder belangrijk. Zorg voor tijd voor elkaar: even alles aan de kant: aandacht voor elkaar en helemaal aanwezig in het hier en nu. En doe eens gek.
Denk eens out of the box!!! Verander eens je patronen, je vaste routines.

8. Zeg het zonder woorden

Mannen en vrouwen zijn verschillend. Accepteer dat. Met woorden (de mind) volgt vaak een strijd, dus zeg het eens zonder woorden. Zit (mediteer) in stilte samen, zeg het met energie, je aanwezigheid. Herontdek wat “samen” zijn is! In meditatie kunnen jullie één worden (samensmelten)

9. Durf jezelf te verliezen

Echt samen zijn betekent je ego-identiteit opgeven. Durf jezelf te verliezen; durf voor je partner te leven; durf voor je relatie te gaan; durf het bestaan te aanbidden. Toon je toewijding, je commitment voor de relatie!

ttttThis post has already been read 913 times!

Artikel: 9 relatietips voor meer happiness

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *