Voor Shakti, voor Shiva, voor Shakti én Shiva!

Sacred Yoni healing is een prachtig proces voor zowel de vrouw als de man die zich daar aan overgeeft.

sacred yoni healing 1Voor ons is Sacred Yoni Healing een eerbetoon aan Shakti’s (vrouwen). Wij zien het als een erkenning van de geweldige, extatische kracht van het vrouwelijke.  Het wonder dat met Sacred Yoni healing plaats kan vinden is dat vrouwen, door dit eerbetoon, deze erkenning, zich weer heel bewust worden van de kracht van hun vrouwzijn. Je vrouw voelen, je helemaal als vrouw kunnen en durven laten zien; je vrouwelijkheid kunnen delen met een partner… Dat is iets wat niet voor elke vrouw zo vanzelfsprekend is. Te leven met een open, stralend lijf én hart is ten diepste de wens van iedere vrouw. Je comfortabel voelen in je lijf, je sensualiteit en je seksualiteit ten volle te leven, te genieten van je lijf, van de liefde, ja, wie zou dat niet willen?

Shiva, de man, voelt zich volledig in zijn mannelijke kracht juist als hij daarmee in verbinding kan treden met de vrouw, met Shakti. Door haar vrouwelijkheid,  haar openheid, haar kwetsbaarheid, haar schoonheid en haar liefde voelt hij zich meer man, is hij zich er van bewust wat hij met zijn Shiva-power in de wereld kan neerzetten. Als hij er helemaal voor Shakti kan zijn, haar kan steunen, haar kan leiden en volgen tegelijk, als hij kan maken dat Shakti zich veilig voelt ….. kan hij op zijn beurt zich ook helemaal overgeven aan de liefde van Shakti. Hij helpt haar zich te openen. Voor hem, voor de hele wereld. Hij is in staat om haar helemaal in haar vrouwelijke kracht te zetten. Als zij zich dan voor hem kan openen, zich totaal kan overgeven aan zijn aanwezigheid, dan is er ook voor hem de hemel op aarde. Dan voelt ook hij zich gezien, gewaardeerd en vooral ook geliefd…

sacred yoni healing 3Als Shiva en Shakti samenkomen, als zij samen de verbinding ten diepste kunnen ervaren…. Als zij zich voor elkaar kunnen openstellen, zich aan elkaar kunnen overgeven. Samensmelten in een liefdevolle verbinding. Elkaar begrijpen, elkaar aanvoelen, hun passie, hun lijf en hun liefde kunnen delen…. Dat is toch een stukje hemel op aarde?


Als Shakti zich opent….

Shakti, voor jou kunnen er verschillende redenen kunnen zijn, waarom jij niet te volle kan genieten van je vrouwzijn, van het contact met jezelf, je eigen lijf, je sensualiteit en je seksualiteit. Waarom jij je niet zo in verbinding voelt als je wel graag zou willen.

De eerste oorzaak kan liggen in het feit, dat iedereen in zijn leven ervaringen opdoet. Sommigen fijn, sommigen niet zo fijn, sommigen helemaal niet fijn. Pijn en fijn zijn deel van het leven, dat is de loop der dingen. Zelfs iets wat geweldig is, bijvoorbeeld de geboorte van een heel gewenst kind, is bijna in alle gevallen met (fysieke) pijn voor de vrouw omgeven. Het verliezen van je maagdelijkheid, gewenst of ongewenst, is voor veel vrouwen ook een pijnlijke, gevoelige ervaring. Het geen “nee”, of “nu nog niet” kunnen of durven zeggen bij het vrijen; menstruatie, overgangsklachten… Er gebeurt zoveel in een vrouwenlijf en -leven. Sommige vrouwen hebben al hun ervaringen een plek gegeven. kunnen hier prima mee leven. Zij voelen zich hier niet door gekwetst of belemmerd. Veel meer vrouwen geven er gewoon geen aandacht. “Dit hoort er nu eenmaal bij”. Voor sommige vrouwen heeft dit tot gevolg dat zij, om zichzelf te beschermen, hun pijn wegduwen, wegstoppen. Dit alles kan maken dat je je terugtrekt in je zelf. Dat je je afsluit voor wat er in en om je heen gebeurt. Soms bewust, vaker onbewust. Uit angst, uit onvrede, uit onmacht. Je zet je energie op slot, je lijf en/of je hart gaat op slot en het echte, diepe contact met de ander wordt geweerd. Je verliest je warmte. Het contact met je vrouwenpower, je shakti-power, gaat verloren.

…. komt ze tot volle bloei….

sacred yoni healing 4Een andere reden kan zijn, dat je het gevoel hebt dat je nog niet helemaal tot volle bloei gekomen bent. Weet je diep van binnen, dat je nog niet voluit leeft, dat er nog veel meer is. Dat er nog zo veel te ontdekken valt aan je vrouw-zijn, dat je je nog veel meer kan openen voor het leven, voor je partner. Dat de liefde nog veel meer in en door jou kan stromen, dat je je nog veel dieper met een/je partner kunt verbinden dan je nu al doet. En misschien zoek je nu wel iets waardoor je nog veesacred yoni healing 5l meer kan open bloeien….

Als je je afsluit voor je gevoelens, sluit je je vaak ook af voor anderen. De relatie met jezelf én met de ander wordt moeizamer. Als je je afsluit voor jezelf, je eigen gevoel, je eigen lijf, dan blokkeert je energie. Dan stroom je niet meer. Dan voel je dat je op slot zit. Je doet van alles, maar je gevoel, je liefde, je hart is er niet ten volle bij. Je mist het genieten van je lijf, van je je leven. Je uitstraling en je aantrekkingskracht op anderen lijdt er onder. Misschien voel je je ook wel wat eenzaamsacred yoni healing 6, niet begrepen, niet gesteund of niet geliefd. En daar heb je last van, want iedereen is op zoek naar verbinding, naar de vreugde van het samenzijn, van het je één voelen met een geliefde. En dat is waar Sacred Yoni Healing je kan helpen. Sacred Yoni Healing helpt je om weer open te gaan. Sacred Yoni Healing gaat over je vrij (gaan) voelen van oude pijn, vrij van schuld, van schaamte. Als daar blokkades zitten, pijnstukken of remmingen, kunnen die wellicht geheeld worden, zodat je je hart en lijf ook totaal kan openen. Zodat je zacht, open en kwetsbaar kan zijn en je tegelijk bewust bent van je vrouwenpower. Zodat je jouw wensen en verlangens ook open durft te vertellen en te leven.

……. en schenkt de wereld haar liefde!

sacred yoni healing 7Sacred Yoni Healing gaat over blijdschap, liefde, vrijheid, stromen en stralen. Het gaat over ophouden met wegstoppen.  Je vrij voelen, vrij van angst, niet meer vechten, niets meer weg stoppen.  Over licht en liefde op de voorgrond te zetten, de donkere dingen in het licht zetten. De zon laten schijnen in het de kou, het ijs laten smelten in de volle zon.

En als jij je heel voelt, geheeld in alle facetten van je vrouwelijkheid, dan kan je eindeloos liefde geven. Aan je partner, je kinderen, aan alles in je omgeving, aan de hele wereld. Dan kan je genieten van alle moois in je leven, je leven zelf ook steeds mooier maken. Want de liefde die je uitstraalt, komt ook naar jou terug. Want wie kan er weerstand bieden aan jouw stralende liefde…..

Je doet het zelf, maar niet alleen

In de kern kan jij dat alleen maar zelf doen. Jij kan naar het licht kijken i.p.v. naar het donker. Jij kan je overgeven ipv. afsluiten. Jij kan met een open hart en een open lijf de wereld tegemoet treden. Je kan je liefde via je lichaam aanbieden, vrij, onbekommerd, er zelf ook heerlijk van genietend!

Maar iedereen heeft in het leven bronnen, waaruit je energie kan halen. Waardoor je gevoed, gesteund, gesterkt wordt. De aarde, de zon, de kosmos, de natuur. Maar ook de mensen om je heen. En een/je partner in het bijzonder. Shiva kan je helpen bij je proces van heling. En als jij je laat helpen, vindt Shiva dat ook geweldig. Hij vindt het heerlijk om er helemaal voor je te zijn. Vrouwen kunnen heel liefdevol en verzorgend zijn, maar ook Shiva’s hebben een bijzondere mate van dienstbaarheid in zich. Zij houden ervan hun geliefde gelukkig te zien en zijn bereid om daar ook heel veel voor te doen.  Laat jouw shiva je helpen je veilig te voelen, er voor je te zijn en je te helpen om je weer helemaal te openen en je liefde te laten stromen. Doe het zelf, maar je hoeft het niet alleen te doen!


Als Shiva helemaal aanwezig is……

Veel mannen maken net zo goed op hun levenspad van alles mee. Zij hebben vaak ook te maken met de ervaringen van de vrouwen. En, dat klinkt misschien vreemd, maar hebben daar soms ook onder te lijden. Zij zien hun vrouw ongelukkig zijn, zich afsluiten, zich van hem afkeren. Zij willen hun liefde met hun partner delen en doen dat ook graag met behulp van hun seksualiteit.  Dat is wat zij graag geven, waardoor en waarmee zij hun liefde laten stromen. Vrouwen begrijpen dat lang niet altijd. En drukken de/hun man een stempel op. Ja, mannen willen toch maar één ding, en dat is….. Juist! Hoeveel mannen zullen zich hierdoor miskend, onbegrepen, onbemind en afgewezen voelen? Als zij hun partner willen overladen met liefde op de manier die voor hun de natuurlijkste weg is, dan worden ze voor seksbeest uitgemaakt. Veel mannen kennen dan maar twee manieren: of zij keren zich af, zoeken een ander die hen “beter begrijpt” of zij dringen zich op, want ze “bedoelen het goed”.

…… wordt hij zich steeds meer gewaar ……

sacred yoni healing 8Sacred Yoni Heling biedt ook aan jou, Shiva, een prachtig proces. Doordat je volledig voor Shakti aanwezig bent, je eigen wensen en verlangens even op de achtergrond zet, leer je je steeds beter af te stemmen. Je gaat merken dat je invoelend vermogen wordt versterkt doordat je steeds meer gaat waarnemen in de verbinding. Misschien denk je dat je “alleen maar” een bijdrage levert aan het persoonlijke proces van je Shakti. Maar het tegendeel is waar. Hoe vaker je dit doet en hoe meer jij je Shakti gaat waarnemen, hoe meer jij je ook zelf opent voor de flow tussen jullie en voor het genieten in het verbinden. Je leert heel open en totaal bewust/aandachtig  te volgen wat er gebeurt.

…… van de kracht van zijn mannelijke zijn!

Je wordt je ook steeds meer gewaar van de energieën van je zelf, die van je partner en van de versmelting van beide. Eigenlijk komt het erop neer, dat Sacred Yoni Healing ook jou als man helpt om je volledig te openen voor Shakti.

sacred yomi healing 9Het wonder van Sacred Yoni Healing is dat het niet alleen een bevrijding van Shakti is maar ook van Shiva. Het energetisch samenspel begint bij het dienstbaar zijn van Shiva bij het ‘openen’ of bevrijden van Shakti. Dit is een bevrijden van onder andere conditioneringen door de opvoeding, cultuur en mogelijke trauma’s. Door de krachtige energiestroom die daardoor op gang komt, komt Shiva ook in de stroom van vrijheid en worden ook jouw remmingen/blokkades opgeheven. Het samen energie-circuleren wordt dan een beleving van volledig vertrouwen (in jezelf en de ander) en extase.


Als Shiva en Shakti samenkomen

sacred yoni healing 8Sacred Yoni Healing gaat over liefdevol samenzijn. De liefde die alles omvat, waarin alles er mag zijn, waarin alles licht wordt. De liefde, die maakt dat je weer open, licht, stralend en warm door het leven kan gaan. Sacred Yoni Healing is voor lovers een mooie manier om samen te groeien in liefde en bewustzijn en jullie relatie aan te vullen met krachtige energie, aantrekkingskracht, meer genot en extatisch samenzijn. De “heling” gaat niet alleen over oude pijn, die opgelost zou moeten/kunnen worden. De heling gaat ook over: uit de weg ruimen wat tussen jullie in staat. Elkaar beter begrijpen, doordat je ook beter gaat communiceren samen.  Doordat je in alle openheid aan elkaar kunt vertellen wat je wensen, je verlangens zijn.

In Sacred Yoni Healing is het “doel” dan ook zeker niet enkel het leren geven van een mooie yoni-massage. Ook niet enkel het in alle openheid kunnen ontvangen van een yoni-massage. Natuurlijk is dit van een niet te onderschatten waarde en schoonheid.  Maar het gaat veel verder. Het hele proces duurt ook niet alleen een avond van samenzijn, of een dag. Het is een ont-dekkingsreis.  Het is een on-going pad van samen-zijn-in-verbinding, van groeien liefde en het uitbreiden van jullie bewust-en-  uniek-samenzijn.

En tenslotte: het is gewoon heerlijk om samen met iemand een diepe verbinding aan te gaan. Elkaar te ontdekken, te steunen, je liefde te laten stromen. Ze zeggen wel eens: for a reason, for a season, for a lifetime. Voor gelegenheidskoppels geldt dus eigenlijk precies hetzelfde.  De intentie is helemaal gelijk. In het moment. En daarna is er wellicht een ander moment en een andere partner. Als je totaal liefdevol en bewust in dat speciale moment aanwezig kunt zijn, is de impact hetzelfde, al is de partner dan niet “the one and only”. Liefde delen kan je altijd, met iedereen, want liefde is niet voorwaardelijk. Als het bij jullie past, als je je daar beiden aan kunt overgeven, dan leer je wellicht ook later anderen met diezelfde openheid en liefde te omvatten en omarmen…. in dat moment helemaal op te gaan in een helend samen te zijn.

sacred yoni healing 10

Natuurlijk kan ik het niet nalaten om je ook te wijzen op de cursus “Sacred Yoni Healing” . Kijk hier om daar meer over te lezen

ttttThis post has already been read 1513 times!

Artikel: Sacred Yoni Healing, het wonder van Shakti én Shiva !

Eén gedachte over “Artikel: Sacred Yoni Healing, het wonder van Shakti én Shiva !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *