Tantra-YoY is genieten    

- in liefde en bewustzijn -

Home Onze visie Workshops Coaching Voor wie? Agenda Actueel Ook interessant Satori's blog Contact Inschrijven
Tantra-YoY error 404 pagina

Het door u gekozen adres is onjuist, gewijzigd of verwijderd.

 

Wellicht een Google index van een oude pagina.
Een foutje, maar misschien een geluk bij een ongeluk.

Op deze pagina vind je al onze workshops op een rijtje. Zie onderstaand.

 

Of kies in het menu een ander onderwerp van je interesse.

 

Of vul een trefwoord in en doorzoek onze site.

PicoSearch
  Help
Site Search by PicoSearch

Inschrijven reactiesTantra-YoY workshops

Tantra-YoY verzorgt workshops die in het teken staan van: Genieten, in liefde en bewustzijn.
Zie onderstaand voor het aanbod op dit moment. Voor meer informatie, volg de link of vul het contactformulier in.

 Hieronder alle workshops in 2014

Zie ook de agenda


Tantraweekend: "Explore your full Potential" Vr. 21 t/m zo. 23 maart
Tantra voorjaars 3-daagse: "Explore your full Potential"

- over levensenergie(ker), ontspanning en vertrouwen -

In dit lekker lange weekend komen we helemaal tot leven. Je wordt je intens bewust dat je een geweldig lijf, dat je een heerlijk lichaam hebt. Dat jij een aardse manifestatie bent met een goddelijke kracht. Je gaat ervaren hoe heerlijk het is om te mogen zijn wie je bent, jezelf te accepteren zoals je bent. Dit weekend zet je in je centrum, vol aanwezig in je leven. De intensiteit en kracht van je levensenergie geeft je-zelf-vertrouwen, een enorm zelf bewustzijn.

 

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven





Lovers verwendag Divine AttractionZaterdag 5 april 2014
Lovers Verwendag: "Divine Attraction"

Een ééndaagse proef- en verwenworkshop specifiek voor (gelegenheids)stellen. Een dag om kennis te maken met tantra en/of gewoon een dag om weer eens lekker te genieten. De workshop “Devine Attraction” is een verwendag die helemaal in het thema staat van… "de magie van aantrekkingskracht"….. We gaan jullie samen brengen. Vandaag is Quality Time voor jullie. Lekker samen, lekker samen cocoonen. Lekker samen ZIJN en genieten. Jullie doen alle meditaties samen als stel.

Samen kunnen zijn, begint met verantwoordelijkheid nemen voor jezelf. Hoe zit het met de "Ik en Jij". Wat speelt er bij jou. Wat speelt er tussen jullie. Misschien moeten er wat barrières geslecht worden, moet het muurtje tussen jullie wat weggehaald worden? Hoe dan ook, de magie van aantrekkingskracht is ongrijpbaar en onweerstaanbaar. Yin en Yang samen in één...


Uit je hoofd, in je lijf, naar je hart, bewust…samen ZIJN.
Tantrische meditatie brengt jullie in je hart en laat jullie op deze dag meer en meer samensmelten tot één.

Love rules….

   Meer informatie over deze workshop



Workshop The Tantric Lovers Touch Donderdagavond 3, 10 en 17 april
Massagecursus: "The Tantric Lovers Touch"

Een serie van drie donderdagavonden bedoeld voor stellen. Avonden om kennis te maken met tantra en je te verdiepen in tantramassage. Het gaat op de avonden om aanraken en aangeraakt worden. Letterlijk door fysieke aanraking en massage, maar ook door een intense energetische aanraking van jou-zelf, je wezen…

De avonden zijn zowel speels als spannend. Spelen met (seksuele) energie, met jullie Life-Force, spelen met elkaar…. Avonden waarop je best geraakt kan worden, waarbij fijne en minder fijne facetten van jezelf of jullie samen-zijn in het licht kunnen komen. Misschien dat jullie daardoor (grote) schoonmaak kunnen houden en de bevrijding kunnen voelen die dat brengt. Nog dichter bij elkaar. Samen zijn in vrijheid en verbinding.

The Tantric Lovers Touch is liefdevol, zacht en teder.........
   Lees verder over deze workshop

   Inschrijven



Workshop Looking for Intimacy Zaterdag 19 april
Proef- en verwendag: "Looking for Intimacy"

Een 1-daagse proef- en verwendag voor singles en (gelegenheids)stellen. Een dag om kennis te maken met tantra en/of gewoon een dag om weer eens lekker te genieten. De workshop “Looking for Intimacy” is een verwendag die helemaal in het thema staat van intimiteit.

Iedereen heeft het verlangen naar verbinding. Iedereen is op zoek naar intimiteit. Intimiteit op mentaal vlak, lichamelijke intimiteit, maar ook de warme intimiteit van hartsverbinding. Op deze verwendag zoeken en vinden we - als altijd- de verbinding.

Er is een veilige setting waarin je kunt experimenteren. We brengen jullie ook in speelse en uitdagende situaties. Je hoeft niet bang te zijn, want op deze dag leidt intimiteit niet tot seksualiteit. Daar zorgen we voor. We halen de druk (angst) eraf. Wel komen we steeds meer in die heerlijke atmosfeer van warme en liefdevolle intimiteit. Een dag om te genieten, want HAPPINESS does matter...

   Meer informatie over deze workshop

  Inschrijven




Tantraweekend: "Mysteries of the Heart" Vr. 2 t/m zo. 4 mei
Tantra voorjaars 3-daagse: "Mysteries of the Heart"

- over liefde en relateren -

Ieder mens heeft een heel groot verlangen naar aanraking, naar intimiteit, naar liefde. Door schade en schande hebben we geleerd dat het krijgen van aandacht en liefde niet altijd vanzelfsprekend is. Het verlangen ernaar is echter groot en die hunkering maakt ons soms tot bedelaar. We doen dan alles om erbij te horen. Tantramagie verandert jou van bedelaar tot keizer(in). Tantramagie brengt je in verbinding met je hart en met de immense liefde die daar is. Voelen hoeveel warmte, hoeveel (eigen)liefde er in je hart aanwezig is. Hoe heerlijk het is om je daarin te koesteren.
Lees via de link verder over:
- Magie van het hart
- Levenslust & -vreugde
- Ruimte scheppen
- Lijfelijke intimiteit
- Stralend centrum

 

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven


Lovers verwendag Journey into Deeper LoveZaterdag 17 mei 2014
Lovers Verwendag: "Journey into Deeper Love"

Hoe meer je ontdekt, hoe mysterieuzer jullie relatie wordt. En met dat ontdekken zit het op deze dag wel goed. Het moet gezegd: op de Journey into Deeper Love doen jullie alle meditaties samen als stel. Dat is heerlijk intiem en toch in de warme stimulerende energie van de groep. Oh, ja… we gaan jullie dieper in het hartscontact brengen. Vandaag is Quality Time voor jullie. Lekker samen, lekker samen cocoonen. Lekker samen ZIJN en genieten.

De journey begint als je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen (on)geluk. Door je afhankelijkheid van en je projecties op je partner te doorzien, wordt je geliefde een machtige spiegel om in te kijken. En durf ervan te leren! Leer jezelf kennen en durf dan je werkelijke zelf te laten zien. Durf te delen wat je denkt, voelt of wilt "doen", deel je intiemste (harts)verlangens. Kom ervaren hoeveel ruimte en voldoening dat brengt!

Love rules….

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven



Tantraweekend: "Mysteries of the Heart" Do. 12 t/m zo. 15 juni
Tantra zomerknaller: "The Magic of the Bliss-frequency"

- over transformatie en overgave -

De primaire focus van Tantra-YoY en ook van dit weekend is de Happiness, de inner-YoY, die ontstaat als we groeien in liefde en bewust…zijn. We weten het allemaal, er is een plaats, er is een staat van zijn, waarin het helemaal goed is. Van die momenten dat de tijd stil lijkt te staan en alles perfect is (inclusief de imperfecties). Als we in één lijn staan met het goddelijke in en om ons heen dan ervaren we die immense vrijheid en verbondenheid.
Dan "klikt" het binnenin en -buiten- resoneert diep -van-binnen-.
Op die momenten kunnen we alles accepteren, zijn we helemaal in het hier-en-nu en totaal versmolten met het bestaan. Op zulke momenten trillen we in de frequentie van Oneness. Op zulke momenten bevinden we ons in de oceaan van Liefde & Bewustzijn. We zenden en ontvangen in gelukzaligheid, in de Bliss-frequentie. We voelen ons gelukkig, we leven in Bliss.

Lees via de link verder over:
- Alles is ernergie
- Intimiteit & Seksualiteit
- Oceaan van liefde

 

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven


Lovers verwendag The Secrets of Tantric SexZaterdag 28 juni 2014
Lovers Verwendag: "The Secrets of Tantric sex"

-Alles wat je wilde weten-

Deze 1 daagse workshop is voor lovers en (gelegenheids)koppels (m/v) die geïnteresseerd zijn in tantrische seks. Mensen die willen weten wat tantrische seks nu eigenlijk is. Mensen die hun horizon willen verruimen. Mensen ook die niet bang zijn voor intimiteit en seksualiteit. Voor lovers en gelegenheidsstellen die hun liefdesleven willen verrijken. We verwelkomen het liefst mensen die interesse hebben om te geven, samen te delen... Als je komt "om aan je trekken te komen", kun je beter wegblijven.

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven



Workshop Sensuality Adventure Zaterdag 23 augustus
Proef- en verwendag: "Sensuality Adventure"

Een 1-daagse proef- en verwendag voor singles en (gelegenheids)stellen. Een dag om kennis te maken met tantra of gewoon een dag om weer eens lekker te genieten. De workshop “Sensuality Adventure” is een verwendag die helemaal in het thema staat van sensualiteit.

Workshop: "Sensuality Adventure"Hoe heerlijk is het om steeds maar van de mooie thema's te hebben! Zoiets geeft onze creativiteit helemaal de ruimte. We gaan onze tantratempel nog iets mooier maken. Een 1001-nachts sfeer past volgens ons bij deze dag. Sensualiteit heeft alles te maken met je lichamelijke sensaties. Dit is dan ook een verfrissende en uitdagende dag waarop we onze senses volop gaan gebruiken. De heerlijkheid van zien, horen, proeven, ruiken, voelen. We gaan in deze workshop lekker sensueel samen zijn: dansen, aanraken, ont-moeten. eens naar twee kanten.

De dag is spannend en avontuurlijk, maar natuurlijk wel veilig en vertrouwd zoals we bij Tantra-YoY gewend zijn. We verwennen je met lekkere dingetjes, heerlijke mensen en met fijne meditaties. We brengen het vuur weer een beetje in je lende, energie in je lijf. Lekker stromen en helemaal in de ontspanning komen. We koesteren het hart en de romantiek van de liefde. De heerlijkheid van elkaar ontmoeten, werkelijke verbinding maken: aanwezig zijn in het contact.
Een dag om te genieten, want HAPPINESS does matter...

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven



Tantraweekend: "Deeper Intimacy and Pleasure" Vr. 12 t/m zo. 14 september
Tantrisch nazomeren: "Deeper Intimacy and Pleasure"

- over opladen en ontspannen -

In dit weekend doorvoelen we 'intimiteit en plezier'. Het leven is een feestje; genieten van alle geneugten van buiten en van de immense YoY van binnen! Dat heerlijke gevoel van verbinding dat ontstaat als je lekker in je vel zit en elkaar in vrijheid en in de diepte mag ontmoeten. Mind, body, hart, soul: intimiteit omvat zoveel meer dan seks. We nodigen jullie uit om het onbekende te durven ontdekken. Om gevoeliger te worden, om diepere intimiteit en "plezier" in je leven te brengen.

Lees via de link verder over:
- Feest in je lijf
- Heling brengt je dieper
- Outside in, inside out
- Overvloed
- Extatische vereniging

 

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven


Workshop Sensuality Adventure Zaterdag 27 september
Proef- en verwendag: "Tantra Magic"

Een 1-daagse proef- en verwendag voor singles en (gelegenheids)stellen. Een dag om kennis te maken met tantra of gewoon een dag om weer eens lekker te genieten. Op deze dag laten we jullie kennismaken met een heel scala van simpele, maar o zo magische aspecten van tantra.

Zo is er zoiets als het wonder van ademen. Duh, hoor ik je denken, is dat het nu? Jazeker! Ademen doet wonderen met je lichaam én geest. Simpel ademen is zo vitaliserend en rustgevend. Ademen brengt je in harmonie. Door "volledig te ademen" breng je zoveel meer zuurstof en (levens)energie in je lijf/leven. En dat gaan we op deze dag heerlijk voelen!

En meer.... Uit je hoofd, in je lijf. Hoe vóel jij je? Wat voel jij in je lichaam? Weet je, meer voelen brengt je meer in balans en haalt je helemaal in het hier en nu. Want je lichaam is altijd in het hier en nu. We gaan niet alleen voelen, maar we nodigen je ook uit om dat wat je voelt, (wat er is..) te accepteren. Om niet meer te vechten, je niet meer te verzetten. Go with the flow. Dat geeft zoveel rust en vrede.

En we "doen" nog veel meer.... Een dag om te genieten, want HAPPINESS does matter...

   Lees verder over deze workshop

   Inschrijven



Tantraweekend: "Sacred Love" Vr. 24 t/m zo. 26 oktober
Tantra verbindingsweekend: "Sacred Love"

- de kracht van aanraking -

Ieder mens heeft een heel groot verlangen naar aanraking, naar intimiteit, naar liefde. In dit weekend laten we het hart aan het woord. De stem van het hart zal weerklinken in liefde en aanwezigheid. Bij Tantra-YoY gaat het over genieten, maar dan wel altijd richting sacredness. Meer dan genot is happiness, is welbevinden. De overtreffende trap ligt echter in gelukzaligheid. In de harmonie van één ZIJN. Helemaal kunnen zijn met jezelf en daarmee in verbinding, één met anderen, zelfs één met het hele bestaan. Die richting, direction sacredness, daar gaat het dit weekend om.

Lees via de link verder over:
- In the body
- Wie ben je
- Tempel van de liefde
- Beyond limitations
- Perfecte imperfectie

 

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven


Tantraweekend: "The Bliss of Tantric sex" Do. 11 t/m zo. 14 december
Tantra winterwarmte: "The Bliss of Tantric sex"

- lust - liefde - devotie -

We gaan dit weekend weer genieten. Van buiten, maar vooral van binnen. De Inner-YoY is waar het allemaal om gaat. Die extatische staat van zijn waarbij tijd en plaats verdwijnt; waarbij we in één lijn staan met het goddelijke. Daar waar we immense vrijheid en verbondenheid ervaren. De Bliss-frequentie…

Ademen
Ademen is zo'n krachtig middel om de mind tot rust te brengen en het lichaam te openen. Met ademmeditaties bereiden we ons voor op de "Union". Voor tantra is het lichaam een gewijde poort naar gelukzaligheid: d.m.v. je adem breng je energie in je lichaam en zuiver je al je cellen. Ademen vitaliseert je lichaam! We werken met je lichaam en openen weer alle energiebanen. Alle blokkades weg! Laat je energie maar stromen. Daarvoor doen we ook release en transformatie oefeningen. We werken nadrukkelijk met seksuele energie (high impact). Geen seks of seksuele handelingen, maar wel sacred seks: een intens energetische en lichamelijk samenzijn in de oceaan van liefde.

Lees via de link verder over:
- Sacred Sex
- Bevrijdende stroom
- Radiant Hearts

 

   Meer informatie over deze workshop

   Inschrijven


Alle data in 2014

Proef- en Verwendagen
za. 8 maart, Touch and be Touched

za. 19 april, Looking for Intimacy

za. 23 augustus, Sensuality Adventure

za. 27 september, Tantra Magic

Loversdagen
za. 5 april en 6 september, Divine Attraction
za. 17 mei en 11 oktober, Journey into Deeper Love
za. 28 juni en 22 november, The Secrets of Tantric sex
massagecursus: serie van 3 donderdagavonden, div. data, zie de agenda

Weekenden
Serie 1e helft 2014
Level 1: 21-23 maart, Explore your full Potential
Level 1: 02-04 mei, Mysteries of the Heart
Level 2: 12-15 juni, The Magic of the Bliss-frequency

Serie 2e helft 2014
Level 1: 12-14 september,Deeper Intimacy and Pleasure
Level 1: 24-26 oktober, Sacred Love
Level 2: 11-14 december, The Bliss of Tantric sex