Coaching brengt Happiness in je leven!

Ken je dat? Je bent ergens, je komt iemand tegen en je wordt opeens helemaal vrolijk! Je zit niet lekker in je vel, iemand komt langs en je bent je zorgen even helemaal vergeten… In een fractie van een seconde kan het gebeuren. Geluk overvalt je als je er voor open staat (gaat). Van vrolijke mensen word je vrolijk. Van (zon)licht en liefde wordt je warmer. Kom je bij mij opwarmen….Laat je happy coachen.

Overal waar je energie in stopt wordt groter!

Stop jouw energie eens in je geluk!

Vind de weg terug naar de bron! De basis van al mijn coaching, meditatie en massage is om jou/jullie (weer) in contact te brengen met de bron. Je levensenergie te laten stromen (levenslust). Jou (je) weer lekker te laten voelen: positieve vibraties in je lijf, positieve gedachten. Je weer in contact te brengen met je hart (levensvreugde). Weer volop zin hebben in het leven… Als je in verbinding staat met jezelf, kun je ook weer in verbinding staan met de mensen om je heen. Dan kun je in verbinding staan met het leven! En dan word je leven wonderschoon, heb je een geweldig leven. Wat er ook gebeurt.

HAPPINESS HAPPENS…

…WHEN YOU FIT WITH YOUR LIFE.

Samen gaan we kijken, praten, voelen wat jouw “FIT with life” betekent. Wat je daarin tegenhoudt, wat je passies zijn, waar je kracht ligt. Wat je perspectief is, wat je nodig hebt. Bewustzijn gaat je helpen! Met hart en ziel gaan we op weg naar jou geluk. Zie onderstaand voor wat specifieke invalshoeken. Voor meer informatie kun je me bellen: 06-54688813. Of maak hier gelijk een afspraak.

Personal Coaching

Lees alles over Personal Coaching


Relatie coaching

Lees alles over Relatie Coaching


Testimonials

Dag lieve Satori, Wat ben ik blij dat gisteren bij je mocht zijn met mijn verhaal, mijn verwardheid en ontrouw aan mezelf! Wat heeft dit een bevestiging voor mij opgeleverd in wat ik diep in mezelf eigenlijk wel wist, maar iets dat jij in gesprek met mij naar boven, onder mijn aan- dacht hebt kunnen brengen! Dankjewel lieve Satori! Ik voelde me zo compleet anders toen ik over de brug bij jouw in de buurt reed werd ik me dit zo bewust! Zo weer helemaal bij mezelf, zo licht, zo blij en zo opgelucht! Ik ga gewoon op dezelfde weg verder, de weg van mezelf liefhebben.

Personal-coaching

Bepaalde denkbeelden kunnen je dwarszitten. Problemen kunnen onoverkomelijk lijken. Perspectief dat ontbreekt. Tantra coaching geeft inzichten die kunnen bijdragen aan het beantwoorden van allerlei levensvragen. In elke coach-sessie kijken we wat er voor jou speelt, waar je naar wil kijken. Coaching op tantrische basis is een mix van body (gevoel), mind (beredeneren) en soul/hart (weten).

Meer info over personal-coaching

  Tantra-YoY artikelen: personal-PLAZA

Satori

Relatie-coaching

Satori kan jou/jullie coachen in je relatie. Zit je relatie in een dipje? Relatieproblemen? Zoeken jullie meer verbinding, verdieping? Beetje hulp nodig? Genoeg gepraat? Coaching op tantrische basis is een mooie manier om eruit te komen, verder te komen. Ervaar wat tantra coaching voor jullie “happiness” kan betekenen.

Lees meer over relatie-coaching

   Tantra-YoY artikelen: relatie-PLAZA

Reacties van klanten

Wat de coaching van Satori met me heeft gedaan, is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Woorden schieten hierin tekort, maar ik ga het toch proberen. Na 10 jaar worstelen in de hulpverlening, kwam ik bij Satori terecht. Ik had een dikke muur om mezelf heen gebouwd waar reguliere hulpverlening niet doorheen kwam met praten. Mijn overlevingsmechanisme was te sterk. Satori’s aanpak was totaal anders, daar moest ik in het begin erg aan wennen. Maar het werkte. In plaats van tegen de muur aan te duwen, overgoot hij me met liefde en vertrouwen, waardoor de muur als vanzelf wegsmolt. Wat in de sessies bij Satori voor mij erg belangrijk is geweest is dat hij er altijd voor me was. Ik moest door moeilijke processen heen, maar doordat ik wist dat ik Satori altijd mocht bellen en mailen, lukte me dat. Ik had echt het gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen. Satori gaf me het vertrouwen dat ik op dat moment nodig had. De sessies waren soms heftig, maar het heeft enorm veel in beweging gezet. Als ik nu terug kijk is het een verschil van dag en nacht. Van Satori heb ik leren leven, waardoor ik nu kan zijn wie ik werkelijk ben. Ik kan weer voelen, huilen, vanuit m’n tenen blij zijn, me verbinden met anderen en ervaar m’n lichaam weer als een cadeautje. Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat Satori veel werkt vanuit eigen ervaring, naast je gaat staan i.p.v. boven je, de tijd voor je neemt en echt contact met je maakt door o.a. aanraking. Hij kan je goed spiegelen wat er met je gebeurt, terwijl je dat zelf nog niet had kunnen bedenken. Je eigen inzet is belangrijk, maar het helpt toch wel als je iemand als Satori naast je hebt staan. Ik ben intens dankbaar dat hij in mijn leven gekomen is. Michelle
Onbeschrijfelijk