Satori is beschikbaar als jouw personal coach

Zie onderstaand. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. Je kunt bellen (06-54688813) of maak (zie “Contactus” aan de linkerkant op de pagina) gelijk een afspraak voor een intake-gesprek. Kijk  hier voor interessante artikelen over persoonlijke onderwerpen.

Satori personal coachingDe uitdaging!

Bepaalde denkbeelden kunnen je dwarszitten. Problemen kunnen onoverkomelijk lijken. Je voelt je geblokkeerd, een beetje machteloos. Of het nu gaat om je zelfbeeld (bv onzekerheid, oordelen), emoties (angsten, boosheid), je gevoel (stress, gevangenisgevoel), issues rondom intimiteit / seksualiteit, zingevingsvragen (wat moet ik nou) of issues met je omgeving (partner / kids / werk), bij Satori kom je goed terecht. Je eigen levensenergie, YoY, je liefde je bewustzijn zal je helpen.

We gaan je issues, je vragen bespreken, doorvoelen en kijken wat tantra inzichten voor jou kunnen betekenen. Verleden loslaten, balans creëren, nieuw perspectief opbouwen! Dat is de uitdaging.

Ik zal ook een beroep doen op wat je altijd al heb geweten, maar gaande weg bent vergeten:

De wijsheid van het hart, je intuïtie.
Als je in je kracht staat, in je centrum bent, wéét je gewoon wat goed voor je is. Coaching op basis van tantra zal je helpen weer verbinding te krijgen met deze wijsheid. Voor mannen en vrouwen…
Satori personal coaching…als je een specifieke (levens)vraag hebt, …als een blokkade je in de weg zit…
…als praten alleen niet helpt…
…als je een zetje / steun nodig hebt…
…als je periodiek een klankbord zoekt…

Visie

Iemand die gelukkig is ervaart het leven voortdurend als een uitdaging: voor hem is het leven opwindend, avontuurlijk en inspirerend.Geluk ontstaat pas als we in balans zijn, onze levensenergie stroomt. Het hervinden / opnieuw creëren van die balans is dan ook een belangrijk element van mijn coaching. De weg naar geluk kent geen vaste route. Ik kijk wel altijd vanuit het NU, we zijn immers in het NU! Vanuit het nu, kijken we samen naar een aantal aspecten van jouw zijn: Verleden loslaten, balans creëren en perspectief opbouwen.

Model voor coaching - Satori personal coaching

Verleden loslaten: Als het nodig is, kijken we vanuit het nu terug. Wat beperkt je, waar zitten de blokkades (trauma’s) die je tegenhouden je balans te vinden, in je kracht te staan? Meestal hebben we deze gevoelens diep weg gestopt. We willen dit niet voelen (doet pijn)! Maar vechten tegen dat (negatieve) gevoel (nee tegen je nee) kost heel je veel energie, holt je uit!! Ook onderdrukte (of uitgeleefde) seksualiteit kan je blokkeren. Tijd om je schaamte los te laten. Als je er met liefde en bewustzijn naar kunt kijken, kun je het (er beetje voor beetje) uitwerken, het verleden loslaten en daarmee lichter, energieker worden.

Balans creëren: We blijven zeker niet in het verleden en/of negatieve hangen. We werken in het NU. We werken samen aan het herstellen van je (energie)balans. En aangezien we met energie werken, is er sprake van balans als je levensenergie vrij door je lichaam c.q. je chakra-systeem kan stromen. Werken aan je balans kan vele vormen aannemen. Wat er nodig is, ontdekken we gaandeweg.

Perspectief opbouwen: Zeg JA! We kijken tijdens de coaching vooral positief en vooruit! Wat is wat je wilt? Wat laat je hart sneller kloppen? Waar stroomt je energie naar toe? We werken aan je toekomst perspectief. Vertrouwen is daarbij een groot goed. Vertrouwen dat het allemaal al goed is / goed komt. Wie in zijn eigen kracht staat, neemt verantwoordelijkheid voor zijn eigen gevoelens en leven. Door middel van de coaching hervind jij je levensenergie. Leer je positief te kijken. Zoek je oplossingen in plaats van problemen. Kijk je naar wat er wel is en ga je vanzelf je successen vieren.


Aanpak

De manier waarop we samen kijken is een unieke mix van body (gevoel), mind (beredeneren) en soul/hart (weten). Zoals al benadrukt, hanteer ik een positieve werkwijze. Ik luister aandachtig naar je. Ik spiegel je terug wat je zegt. Maak je meer bewust van je situatie. Laat je voelen wat ik bedoel! Ik geef je liefdevolle ondersteuning in je proces. Je zult mijn betrokkenheid ervaren. Samen, in vertrouwen, in een intieme, warme atmosfeer. Ik bied je ook een kader aan. Visies en denkbeelden die je kunnen helpen balans en perspectief te vinden. Het tantrische element van coaching zal je ook helpen je (seksuele) levensenergie heel bewust in te zetten. Ik gebruik ook diverse meditaties om het loslaten, balans creëren en opbouw proces te ondersteunen.


Kosten

Voor wat mijn beloning betreft, werk ik met het principe van waardebepaling achteraf. Klik hier voor meer informatie. Waardebepaling achteraf betekent niet dat mijn bijdrage aan jouw “happiness” gratis is, maar wel dat jij helemaal vrij bent om de “waarde” ervan in geld en/of anderszins uit te drukken. Kortom, jij bepaald zelf wat je betaald. Als dit lastig voor je is….. hou het dan simpel:

  • Uurtarieven van van dit soort sessies variëren van 40-80 euro per uur.
  • Bedenk jezelf wat je elders kwijt zou zijn en/of mijn bijdrage vergelijkbaar was-is.
  • Laat geld voor je werken. Heb je veel, geef dan veel. Heb je minder, geef dan minder.

Reacties van “klanten”

Wat de coaching van Satori met me heeft gedaan, is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Woorden schieten hierin tekort, maar ik ga het toch proberen. Na 10 jaar worstelen in de hulpverlening, kwam ik bij Satori terecht. Ik had een dikke muur om mezelf heen gebouwd waar reguliere hulpverlening niet doorheen kwam met praten. Mijn overlevingsmechanisme was te sterk. Satori’s aanpak was totaal anders, daar moest ik in het begin erg aan wennen. Maar het werkte. In plaats van tegen de muur aan te duwen, overgoot hij me met liefde en vertrouwen, waardoor de muur als vanzelf wegsmolt. Wat in de sessies bij Satori voor mij erg belangrijk is geweest is dat hij er altijd voor me was. Ik moest door moeilijke processen heen, maar doordat ik wist dat ik Satori altijd mocht bellen en mailen, lukte me dat. Ik had echt het gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen. Satori gaf me het vertrouwen dat ik op dat moment nodig had. De sessies waren soms heftig, maar het heeft enorm veel in beweging gezet. Als ik nu terug kijk is het een verschil van dag en nacht. Van Satori heb ik leren leven, waardoor ik nu kan zijn wie ik werkelijk ben. Ik kan weer voelen, huilen, vanuit m’n tenen blij zijn, me verbinden met anderen en ervaar m’n lichaam weer als een cadeautje. Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat Satori veel werkt vanuit eigen ervaring, naast je gaat staan i.p.v. boven je, de tijd voor je neemt en echt contact met je maakt door o.a. aanraking. Hij kan je goed spiegelen wat er met je gebeurt, terwijl je dat zelf nog niet had kunnen bedenken. Je eigen inzet is belangrijk, maar het helpt toch wel als je iemand als Satori naast je hebt staan. Ik ben intens dankbaar dat hij in mijn leven gekomen is. Michelle
Onbeschrijfelijk