Mooie feedback

Onderstaand een selectie van alle mooie feedback, reacties van klanten die ik heb mogen ontvangen door de jaren heen. Te veel om allemaal op te noemen.

Wat de coaching van Satori met me heeft gedaan, is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Woorden schieten hierin tekort, maar ik ga het toch proberen.

Na 10 jaar worstelen in de hulpverlening, kwam ik bij Satori terecht. Ik had een dikke muur om mezelf heen gebouwd waar reguliere hulpverlening niet doorheen kwam met praten. Mijn overlevingsmechanisme was te sterk. Satori’s aanpak was totaal anders, daar moest ik in het begin erg aan wennen. Maar het werkte. In plaats van tegen de muur aan te duwen, overgoot hij me met liefde en vertrouwen, waardoor de muur als vanzelf wegsmolt.

Wat in de sessies bij Satori voor mij erg belangrijk is geweest is dat hij er altijd voor me was. Ik moest door moeilijke processen heen, maar doordat ik wist dat ik Satori altijd mocht bellen en mailen, lukte me dat. Ik had echt het gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen. Satori gaf me het vertrouwen dat ik op dat moment nodig had. De sessies waren soms heftig, maar het heeft enorm veel in beweging gezet… Read more

Onbeschrijfelijk

Wat ik heb ervaren bij de eerste sessie met Satori is een gastvrije warme energie in een heerlijke ruimte. Ik ervaar Satori als een zeer liefdevol en warm mens. Hij is goed in staat om dingen helder op een rij te zetten en tegelijk liefdevol aanwezig te zijn.

O ja en er is humor ;-). Hij gaf me de tip om de zin **ik ben een liefdesmagneet** vaak tegen mezelf te zeggen. Ja en het werkt direct. Alleen al door het te voelen en die zin te herhalen voel ik de liefde in mijn hart groeien en bloeien! Mmmm en dat is genieten.

Even geen verdere sessies nodig!

Lieve groet, Heleen

Gastvrije warme energie

Hallo Satori,

Ik heb me zowel vandaag als gisteren heel vredig gevoeld. Mensen zagen hef zelfs aan mij. Eigenlijk voelde ik me tot vanavond ook heel rustig en ontspannen. Nu ben ik weer vol adrenaline, ik voel dat ik eigenlijk moet sporten, maar dat is een beetje lastig op dit tijdstip. Ik heb die oefeningen nog een paar keer gedaan. Heb jij misschien nog die link voor mij?  Het werkt in elk geval wel! Goed weekend, I

Mensen zagen hef zelfs aan mij

Hi Satori,

Ik voelde mij bemoedigd door je integere aanpak en de kijk zoals jij de wereld ziet. Je raakte mij met je reflectie van jezelf en eerlijkheid erin. Ik heb genoten zoals jij de dingen benoemde vanuit het mannelijke zijn. Het voelde als erkenning van mijn mannelijke energie. Dat wij mogen zijn zoals we zijn.

Ik heb je sessienotities gelezen samen met J. Die is nog even bezig om te kijken of we het zo samen kunnen oppakken. Het vraagt nog net teveel, denkt zij. Te vroeg? Ze probeert eerst uit te zoeken hoe zij met haar vrouwelijke energie kan omgaan. Ik wil er eigenlijk op wachten. Zij durfde jouw artikel wel te lezen. En ik heb ook al een paar van de meditaties gedaan van de CD. Ik wordt er rustig van en voel dat ik in mijn waarnemer komt. Ik wil er graag meer bezig blijven.

Dank je wel dat je bestaat.

Ik wordt er blij van.

Integere aanpak

Bedankt Satori.

Amazing wat één sessie bij jou kan doen. We kwamen redelijk geblokkeerd en afstandelijk bij je aan. Zo van we zien wel. Maar na jouw aanpak waren we weer helemaal los. Gweldig hoe het weer stroomde tussen ons. haha weet nog steeds niet hoe je het precies geflikt hebt, maar het werkt nog steeds door.

Groetjes S+H

Hoe het weer kan stromen

Hi Satori,

Wat een heerlijke verrassing om je nabeschouwing van onze coachsessie te mogen ontvangen en erg leuk om het allemaal na te kunnen lezen. Zoals ik je tijdens de sessie vertelde weet ik het allemaal wel, maar was het voor mij erg moeilijk om bepaalde dingen niet te kunnen bevatten. Het willen (begrijpen) heb ik goed los kunnen laten en dat heeft ruimte gecreëerd in mijn hoofd, waardoor ik niet meer dwangmatig probeer uit te vissen waarom het allemaal werkt zoals het werkt.

Qua acceptatie van wie ik ben heeft onze sessie ook het e.a. veranderd. Ik ben nu veel kalmer, kijk bewust naar eventuele drama, wat ik (onbewust) heb gecreëerd en accepteer mezelf daarin. ik ben de afgelopen dagen minder streng voor mezelf geweest, lekker luieren, niets moet alles mag. Er moest natuurlijk wel gewerkt worden maar afgezien daarvan heb ik mezelf helemaal laten gaan en er ontzettend van genoten. Ik sta meer open, ben veel rustiger (in mijn hoofd), beter gefocust, vol vertrouwen en gelukkiger.

D… Read more

Nabeschouwing van onze coachsessie

Beste Satori,
Ik wil je even laten weten dat ik me erg goed voel en nu al een groot verschil voel door de oefeningen die we gisteren hebben gedaan. Wat een opluchting zeg. Ik voelde me gisteravond helemaal lekker geaard en zelfs toen ik in bed lag stroomde de energie nog door. Vanmorgen werd ik om 5 uur al klaarwakker, terwijl ik nog een uur had voor de wekker ging, dat gebeurt echt nooit.

Ik voel me vol vertrouwen en een stuk rustiger en relaxter. Zodra er toch angst boven komt, merk ik door de oefening waarin je me dat liet voelen, dat ik mezelf weer heel gemakkelijk gerust kan stellen. Echt prachtig! Ik kijk nu al uit naar de volgende keer en blijf ondertussen lekker hiermee doorgaan.

Dank je wel. Groetjes, M

Opluchting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *