Relatie-coaching. Satori is beschikbaar als jouw/jullie relatie-coach. Zie onderstaand. Neem gerust contact op voor meer informatie en/of het maken van een afspraak. Je kunt bellen (06-54688813). of maak (zie “Contactus” aan de linkerkant op de pagina) gelijk een afspraak voor een intake-gesprek. Kijk hier voor interessante artikelen op relatiegebied.

Dipje in jullie relatie?Waar gaat het over…

Relatie-coaching is gericht op…. Je relatie! Dus als je dit leest, dan weet je dat er iets schort aan je relatie. En dan wil je daar ook wat aan doen! Dat is prachtig! Dat is een mooie, bewuste stap naar verbetering.

Jouw situatie

Herken jij jezelf in 1 of meer van onderstaande sfeerbeelden?

 • Je hebt het gevoel dat jullie uit elkaar groeien.
  Jullie hebben elkaar nog maar weinig te zeggen.
 • Er zijn ergernissen tussen jullie, een gespannen sfeer. Verwijten over en weer.
  Er is vaak ruzie.
 • Het is crisis! Je vindt dat je partner nu toch echt moet veranderen!!
  Zo kan het niet langer!!!
 • Je beleeft geen vreugde meer aan je relatie. Het is saai, te veel routine.
  Je wilt meer in je leven.
 • Je voelt je gevangen in de relatie. Er is weinig vrijheid.
  Weinig initiatief, want je “mag/kan” niet.
 • Je zit in een negatieve spiraal. Als het zo verder moet dan maar niet meer.
  Dan maar uit elkaar!
 • Er is iets gebeurd in jullie leven (kids, ontslag, ziekte) dat jullie relatie
  op zijn kop / onder druk zet.
 • Er is afstand. De intimiteit ontbreekt, jullie ontwijken van elkaar.
  Jullie hebben slechte seks en/of denken aan “vreemd gaan”.
 • Of dat is al gebeurd, en je vertrouwen in je partner is weg.

Tja en hoe komt dat dan? En belangrijker nog, hoe kom je er vanaf, weer in de flow? Relatie-coaching kan een goede manier zijn om eens te kijken naar de oorzaken en oplossingen. Het goede nieuws is in ieder geval dat jullie bereid zijn je relatie nog een kans te geven en liefdevol aandacht en tijd te besteden aan elkaar. De intentie hebben om te communiceren, de visuele cirkel van conflict te doorbreken. Te zoeken naar oorzaken (verleden?) en het creëren van een gezamenlijk toekomstperspectief.


Reacties van “klanten”

Bedankt Satori. Amazing wat één sessie bij jou kan doen. We kwamen redelijk geblokkeerd en afstandelijk bij je aan. Zo van we zien wel. Maar na jouw aanpak waren we weer helemaal los. Gweldig hoe het weer stroomde tussen ons. haha weet nog steeds niet hoe je het precies geflikt hebt, maar het werkt nog steeds door. Groetjes S+H
Hoe het weer kan stromen

Oplossing

Om samen gelukkig te zijn, is het zaak dat jullie individueel in je kracht staan. Geluk ontstaat pas als we in balans zijn, als onze levensenergie stroomt. Dan pas hebben we iets te “geven”. Als we uit balans zijn, kunnen we alleen maar onze hand op houden… zijn we gefocust op “krijgen”.

Het hervinden / creëren van die balans is dan ook een belangrijk element van mijn coaching.

samen genietenSamen genieten

Ik vind dat het leven er is om van te genieten. Ik nodig jullie uit om te denken in overvloed. Als je in je eigen kracht staat, neem je verantwoordelijkheid voor je eigen gevoelens, je eigen leven. Geef niet de schuld voor je ellende aan een ander, maar hervind je levensenergie! Dit door aan je eigen balans te werken. Door positief en naar oplossingen te kijken in plaats van negatief en naar problemen. Kijken naar wat er wél is. Vieren van je successen. Het is aan jou om te doen wat je gelukkig maakt. Ik geloof niet in zelfopoffering. Kijk wat je nodig hebt! Weet wat je wilt en eer je verlangens. Creëer toekomstperspectief! Maak duidelijk (stel grenzen) wat je niet wilt.

In liefde

En als je (weer) in je kracht staat, heb je wat te geven. Dan kunnen jullie samen een oplossing zoeken. Dan zijn problemen opeens veel minder groot en komen jullie er wel uit. Als je naar je partner kijkt met je hart, als je je mededogen kunt vinden, komt alles goed. Aandacht voor elkaar, quality time creëren! In liefde betekent ook respect, positieve feedback, en nadenken over wat de ander nodig heeft. Een beetje begrip voor zijn/haar situatie. Als je liefde stroomt voel je weer genegenheid voor je partner, komt de intimiteit terug. Aanraken/massage is ook een mooie, lijfelijke brug naar elkaar.

En bewustzijn

Naast liefde is ook bewustzijn een sleutel voor een betere relatie. Bewustzijn brengt inzicht in jullie situatie. Door bewustzijn kun je (ongewenste) patronen herkennen. Bewustzijn helpt je om weerstand (=blokkade) te omvatten en om te vormen tot een positieve energiestroom (=genieten). Doordat ik jullie terugspiegel hoe jullie communiceren met elkaar, is de kans groot dat die daarom al verandert. Beter luisteren naar elkaar, heldere communicatie. Bewustzijn helpt je ook beseffen dat niet de wereld (je partner…) moet veranderen, maar de manier waarop JIJ daar mee omgaat. Als jij je denken positief kan veranderen (glas half VOL), als je minder oordeelt en meer acceptatie vindt voor wat toch niet meer te veranderen is (het NU) is, verbetert je relatie met sprongen. En natuurlijk blijven er altijd “issues”, maar jouw denken bepaalt of die een fijne relatie in de weg staan.


Aanpak

Slechts bij de start gaan we dieper in op de pijn. Daarna gaan we het niet zo over de issues hebben, als wel over de oplossingen. Want problemen verdwijnen als sneeuw voor de zon. O zo belangrijk is het opbouwen van een toekomstperspectief. Waar willen jullie naar toe? Wat zouden jullie graag willen samen. Hoe komen jullie daar… Kijk maar eens bij personal-coaching voor een uitgebreidere beschrijving van dit onderwerp.

Natuurlijk praten we. Het is van belang om een goed beeld te hebben van het issue (verstorende interactiepatronen) en vooral van waar jullie naartoe willen. Echter mijn sessies zijn geen praatsessies. Therapie of pychoanalyse hoef je niet te verwachten. We doen direct ervaringsgericht lichaamwerk en creatieve meditatie. Ik laat jullie d.m.v. oefeningen voelen dat waar je naar toe wilt, NU al bestaat. Hoe dat er uit ziet is iedere keer weer anders en specifiek voor jullie situatie.

Mijn tantra ervaring en de activiteiten die we binnen Tantra-YoY ontplooien geven maximale synergie in een coachingstraject. Zo kunnen ontspanningsoefeningen in het begin erg helpen. Ook het leren delen van wat je dwars zit (en niet oppotten) is essentieel. Contact- en bewustzijnsoefeningen en uiteraard oefeningen die je meer in je hart brengen helpen natuurlijk enorm. Er is geen vast patroon. Gaande weg kijken we wat in jullie situatie van toepassingen is.

Zie ook het relatie-PLAZA voor interessante artikelen over relaties


Kosten

Voor wat mijn beloning betreft, werk ik met het principe van waardebepaling achteraf. Klik hier voor meer informatie. Waardebepaling achteraf betekent niet dat mijn bijdrage aan jouw “happiness” gratis is, maar wel dat jij helemaal vrij bent om de “waarde” ervan in geld en/of anderszins uit te drukken. Kortom, jij bepaald zelf wat je betaald. Als dit lastig voor je is….. hou het dan simpel:

– uurtarieven van van dit soort sessies variëren van 40-80 euro per uur.
– bedenk jezelf wat je elders kwijt zou zijn en/of mijn bijdrage vergelijkbaar was-is.
– laat geld voor je werken. Heb je veel, geef dan veel. Heb je minder, geef dan minder.