sacred-yoni-healing-flyer– voor Lovers –

Sacred Yoni Healing


Lieve Solana, Satori, Joke en Marco, Na weer een hemelse zondag bij jullie in puur verbindend Zijn, geniet ik na van de warmte, de openheid en gewoon alles. Wat een veilige omgeving bieden jullie met zn vieren! Zalig!
Wow wat een beleving… Wat is er weer veel gebeurd. Dank, dank… Zo heerlijk om weer helemaal samen met R te zijn. Het voelde allemaal zo veilig en vertrouwd. Super dat we bij de demo mochten kijken. Geweldig om te mogen zijn zoals ik ben en me helemaal te mogen ontvangen. Ik ga de komende dagen nog verder voelen wat het met me doet, maar kan nu al zeggen dat het me zoooo ontzettend goed heeft gedaan.
Sacred Yoni Healing dag2

Sacred Yoni Healing is een cursus in de vorm van een serie van drie zondagen die speciaal bedoeld is voor stellen. De cursus is opgezet als een eerbetoon aan Shakti’s (vrouwen). We buigen diep voor de extatische kracht van het vrouwelijke. We nodigen die stellen uit waarbij Zij een verlangen voelt naar onderzoek en heling en waarbij Hij het heerlijk vindt om er helemaal voor haar te zijn. Dienstbaarheid noemen we dat. Samen zullen jullie kennis maken met de wonderen van Sacred Yoni Healing en -massage. Samen zullen jullie groeien in liefde en bewustzijn en jullie relatie aanvullen met krachtige energie, aantrekkingskracht, meer genot en extatisch samenzijn.

Als je bekken op slot zit en je vagina afgesloten of gevoelloos is, wordt je hart ervan weerhouden om je liefde via je lichaam aan te bieden.

Ga samen met ons op ont-dekkingreis. In drie zondagen nemen wij jullie mee. De Sacred Yoni Healing is een delicaat en zuiverend proces van het vrouwelijke lichaam en haar vagina (Yoni). We nemen de tijd en bouwen het programma geleidelijk op. Elke zondag reiken wij jullie praktische oefeningen en “technieken” aan, die ook thuis / in je leven toepasbaar zijn.

De Sacred Yoni Heling is helend. Opening van het lichaam, de Yoni van de vrouw is de weg waarlangs de diepere liefde van de vrouw zich openbaart. Zo gaat zij weer stralen, wordt haar seksualiteit herstelt en kan haar hele sensuele lichaam een onweerstaanbare liefdesboodschap de wereld in brengen. De Sacred Yoni Healing opent de weg naar extatische, spirituele diepte. Als je lichaam zich kan openen, kan je hart uitbundig stralen.

Sacred Yoni Healing is liefdevol, zacht en teder. Maar Sacred Yoni Healing is ook bewust, krachtig en bruisend…. Sacred Yoni Healing zet vrouwen in hun glorieuze kracht! Jullie zullen samen in een intens diepe verbinding komen. Bliss-bodies in een hemelse sfeer. Niet voor niets hebben wij genieten hoog in het vaandel staan. Genieten van buiten, maar vooral ook genieten vanuit de diepte van je hart. The Sacred Yoni Healing brengt jullie inner YoY.


Waarom Sacred Yoni Healing

 • Oude pijn wil gezien worden.
 • Omdat de tijd NU rijp is voor opruiming.
 • Ontdekken van de helende kracht van liefde.
 • Openen van het volledige seksuele potentieel van de vrouw.
 • Meer (onderling) vertrouwen en openheid.
 • Leren geven en ontvangen van warme vrouwelijke energie (ontvankelijke liefde).
 • Leren geven en ontvangen van krachtige mannelijk energie (penetrerende aanwezigheid).
 • Verbreding en verdieping van jullie (spirituele) relatie.

Voor wie

De Loversworkshops zijn alleen voor (gelegenheids)stellen. Jullie intentie is belangrijk:
– voor vrouwen dat ze “weten” dat de tijd rijp is voor heling
– voor mannen dat ze dienstbaar kunnen zijn

Lees hier wat het voor vrouwen én voor mannen kan betekenen ook het artikel Sacred Yoni Healing, het wonder van Shakti én Shiva!
Schrijf je direct in!


Veilige omgeving

Tantra-YoY zorgt voor een gewijde tantra-tempel. Een ongedwongen, sfeervolle, intieme, veilige omgeving, een sacred space. Wij zorgen ervoor dat je niet op een houtje hoeft te bijten: er zijn drankjes en lekkere dingetjes. Er is een korte lunchpauze. Zorg a.u.b. zelf voor een simpele, licht verteerbare lunch.


Wat doet de workshop met jullie?

 • Je komt in contact met je dienstbaarheid (M).
 • Veel meer levensenergie en – vreugde.
 • Er is hersteld orgastisch vermogen (V).
 • Volle sensualiteit/seksualiteit in je leven (V).
 • Herstelde / versterkte aantrekkingskracht.
 • Toegenomen vertrouwen en openheid.
 • Brengt jullie in diepere verbinding, vol liefde en bewustzijn.

Satori: Team Sacred Yoni Healing 2014Team Sacred Yoni Healing 2014Sacred Yoni healing wordt gegeven door Solana en Satori de oprichters en inspiratiebronnen achter Tantra-YoY.

Workshop Sacred Yoni Healing


Voor alle duidelijkheid…

Misschien hoeft het niet eens benoemd te worden, maar we doen het toch! Deze cursus gaat niet over seks, gaat niet over klaarkomen, gaat niet over massage of hoe je (als man) zo snel mogelijk bij/in de Yoni van de vrouw kunt komen. Ook degenen die zo graag willen “healen” kunnen beter wegblijven… Heling is niet iets wat je kunt “doen” of afdwingen…. Deze cursus is een ontspannen, intense, intieme, liefdevolle ont-dekkingsreis. We zetten de vrouwen in het voetlicht. Shakti-power! De cursus is demand free! We onderzoeken het goddelijke en maken hopelijk ruimte voor meer energie, genot, extase


Praktisch

Datum: Wordt op verzoek ingepland.

Tijd: Aankomst tussen 10.00 en 10.30 uur. We starten om 11.00 uur en eindigen zo rond 17.30 uur.

Locatie: Gorinchem. Na inschrijving ontvang je de details van de locatie.
Inschrijven: Inschrijven alleen per paar via deze link. Door inschrijving ga je accoord met onze voorwaarden.
Kosten: Aan deze workshop kun je alleen als (gelegenheids)stel deelnemen. De kosten zijn € 575,- per stel. Zie de betalingsvoorwaarden.
Belangrijke informatie: Gelieve goed kennis te nemen van:
– de uitgebreidere flyer van de cursus
– de praktische informatie
– de disclaimer.


Vragen en antwoorden

Heb je nog vragen, waarvoor je op bij deze informatie het antwoord niet vindt, kijk dan eens op de pagina Vragen en antwoorden over Sacred Yoni Healing

ttttThis post has already been read 1802 times!

Cursus Sacred Yoni Healing