Look Lovingly

Liefdevol is de sleutel. Heb je ooit met liefde naar een ander gekeken? Een mooi gezicht, een mooi lichaam. Waarom kijk je ernaar? Wil je er iets van? Dan is het begeerte, geen liefde.  Dan bedenk je hoe fijn het zou zijn om dat lichaam te bezitten, te gebruiken. Bij liefde is de ander belangrijk, bij begeerte gaat het om jezelf. Liefde betekent geven, begeerte betekent krijgen. Als je met begerige blik naar iemand kijkt, wordt hij een voorwerp, een ding. En een begerige blik vervult ons met afschuw, niemand wil een ding worden.

Look Lovingly - Solana

Look Lovingly. Wat moet je dus doen? Kijk liefdevol naar de persoon voor je en begin met jezelf te vergeten.  Dwaal niet af naar iets of iemand anders. Blijf bij de persoon voor je. Voel die persoon. Vanuit je bewustzijn stroomt er een grote liefde naar degene voor je. Er leeft maar één gedachte in je leven: hoe kan ik deze man/vrouw helpen om zich te ontspannen, vreugdevoller te maken, liefdevoller, stralender, goddelijk?

Voel wat je kunt doen, in elke vezel van je lichaam en geest. Het gaat er niet om dat je het daadwerkelijk doet, het gaat om je intentie, je bewustzijn. Het zal je in vervoering brengen en de persoon doen stralen. En als dat het geval is, dan ben je er niet, dan bekommer je niet om jezelf, dan ben je niet zelfzuchtig, ga je niet voor je eigen plezier, of een beloning. Dan bent jij jezelf volkomen vergeten en je aandacht gaat uit naar de ander. De ander is het middelpunt geworden van je liefde, je bewustzijn zoekt voortdurend de ander. Diep begaan met de ander, met een groot gevoel van liefde denk je: “Wat kan ik doen om mijn geliefde gelukkiger te maken”. En als dit gebeurd, dan plotseling: de zegen. Eensklaps ben je gecentreerd.


Online Tantra is ook mogelijk: zie Online Tantra Leren

 

ttttThis post has already been read 262 times!

Look Lovingly – ofwel kijk liefdevol