“Meet your Inner Lover”

Meet your Inner LoverIntroductie

Ieder mens heeft een diep verlangen naar verbinding. We zijn erg op zoek naar de liefde en waardering die andere mensen ons kunnen geven. Maar wat we vergeten is dat de enige werkelijke geliefde al diep in ons wezen aanwezig is. Wat we vergeten is dat de bron van ons geluk niet buiten ons, maar in ons schuilt. “Meet your Inner Lover”  is een geleidde meditatie om contact te maken met je innerlijke geliefde. Contact maken met je innerlijke man als je een vrouw bent. Contact maken met je innerlijke vrouw als je een man bent.

Meet yur Inner Lover

The idea that we are not beautiful and perfect right now, is absurd and completely unnatural: no bird would think of taking singing lessons, flowers don’t have to “learn” to be beautiful and bloom. Je bent perfect, precies zoals je bent… De kern van de meditatie is de visualisatie van momenten waarop jij je helemaal geliefd, gekoesterd, verbonden voelde. Terughalen van de momenten waarop jouw seksuele energie, jouw liefdesenergie helemaal aanwezig was en stroomde. Momenten dat je helemaal jezelf was. Jij perfect was, de ander perfect was, de wereld pefect was…. Het heerlijke gevoel, de levensenergie die op dat moment aanwezig was, was helemaal van jou. Natuurlijk heeft de situatie, de ander jou beïnvloed,  maar de kans is erg groot dat je in werkelijkheid een ontmoeting had met je innerlijke geliefde. Een innerlijke geliefde die altijd bij je is, altijd aanwezig en beschikbaar.

Ben jij er klaar voor om je innerlijke geliefde te ontmoeten?  Start als je zo ver bent één van de twee player. Je kunt kiezen uit een geleidde meditatie uitgesproken door Solana of door Satori. Beide meditatie duren ongeveer 20-25 minuten.

Meet your Inner Lover

Meet your Inner Lover.

De visualisatie maakt jij je bewust wordt van je eigen levensenergie. Het gevoel dat er is als jij je geliefd, gekoesterd, geborgen voelt. Als je mag zijn zoals je bent, precies zoals je bent….  De geleidde meditatie brengt je weer in die staat van ZIJN waarin je één al al energie en stroming was. De momenten dat er een versmelting tot stand kwam van jouw mannelijke en vrouwelijke energie. Een gewaarwording, een staat van zijn die je mee kunt nemen in alles wat je doet in je leven. Gebruik maar je verbeeldingskracht. Doe alles samen met jouw innerlijke geliefde. You are perfect!!! En-YoY!

Geleide meditatie: “Je innerlijke geliefde” – Solana – 24 minuten

Geleide meditatie: “Meet your Inner Lover” – Satori – 25 minuten


ttttThis post has already been read 1675 times!

Meditatie: Meet your Inner Lover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *