Tantra-YoY meditatiesEnkele voorbeelden…

Hieronder vind je een beperkt aantal Tantra-YoY meditaties opgesomd en uitgewerkt (via de link). Het is ondoenlijk om alle meditaties die we kennen en/of doen op internet te zetten, maar een paar willen wij jullie niet onthouden. Gewoon… zo maar. Sommige belangrijk, sommige simpel. Gewoon eens doen… Veel plezier ermee. Als er vragen zijn of je ondersteuning wilt, horen we het graag.

Wat is meditatiewat zijn tantrische med-def

Meditatie is voor ons alles wat je met bewustzijn doet. Meditatie is dus beslist niet alleen stil op een kussentje zitten. Je kunt heel meditatief dansen, bewegen, actieve meditaties doen. Bewust en volledig ademen is belangrijk in tantra (ook in de dans). Met de focus op je hart kun jij je “oefenen” in liefdevolle aanwezigheid. Meditaties helpen je om te ontspannen. Ontspannen in je toenemende levensenergie. Natuurlijk zijn er daarom ook veel verschillende meditaties (lichaamswerk) om die levensenergie te voelen, de energie verder los te maken (stimulatie en de-armoring) en je life-force aan te wakkeren. We werken actief met het openen en balanceren van je chakra-systeem. Ook het gebruik van je senses kan op bewuste wijze. Je zult merken dat er dan een hele mooie, nieuwe wereld voor je open gaat. Aanraak- en contactoefeningen om in verbinding te komen. Verbinding met jezelf, verbinding met anderen. De wereld van tantra meditaties.

Extraatjes

Je zult ook meditaties tegenkomen die beveiligd zijn. Deze meditaties staan wel op de website, maar zijn alleen beschikbaar voor mensen die workshops bij ons gevolgd hebben. Een extraatje voor onze deelnemers. Wil je ook toegang tot deze meditaties? Volg een workshop, registreer je op deze site en we geven je leesrechten.

Meditaties

  Persoonlijke & relatie-tips (artikelen)

   Tantra-YoY meditaties

   Geef een reactie

   Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *