Vakantietbf-kop-2016

Spirituele zomerweek 2016…

Vol in verbinding


zomerweek-2015-groepVrijdag 5 t/m vrijdag 12 augustus

De eerste editie van de zomerweek in 2015 was een groot succes. Wow, wat een week. Kijk hier voor een impressie. In 2016 komt een nieuwe editie, zelfde locatie, ook begin augustus… tijd voor een spirituele vakantieweek.

Weekenden zijn soms te kort om tot rust en in diepe verbinding te komen met jezelf en van daaruit met anderen. Soms kost het wat meer tijd om in ons lijf te kunnen zakken. Rust, ontspanning, ruimte om te genieten ontstaat vaak pas nadat we enige tijd “los zijn van onze dagelijkse beslommeringen”. Ons werk en de situatie thuis maken het -door het jaar heen- moeilijk om langer “uit te trekken”. De uitdaging is dus hoe toch bij jezelf te blijven. Hoe voel jij je nu, in dit moment? En belangrijker, wat wil ik? De oplossing is net zo simpel als het hier staat: gun jezelf een lekkere lange spirituele vakantieweek.


Heerlijke locatie

charneux-uitzichtWe hebben een heerlijke rustieke, romantische locatie uitgezocht in de Belgische Ardennen. We zoeken de rust en ontspanning in een weidse omgeving slechts 25 km van Maastricht. We verblijven in een romantische, voormalige boerderij, boven op een heuvel, met fraai uitzicht over de weilanden. De rustieke boerderij is na een grondige restauratie een waar paradijs om te verblijven, met veel privacy en rust. Een aanrader voor een ieder om zich eens lekker te laten verwennen. Lekker bijtanken en je levensenergie weer helemaal door je lijf laten stromen.

 


All-inclusive

Een week vol rust en ontspanning dus. Een vakantie, een zomerweek om helemaal tot jezelf te komen. Je verblijf is op basis van all-inclusive. We kunnen binnen en buiten zijn: eten, drinken en luieren. Wandelen, zonnen, knuffelen. Er is een recreatie-ruime. We gaan overvloedig genieten van heerlijke (deels) vegetarische maaltijden. Stel je ook maar een heerlijk wijntje en kaasje voor bij de open haard(en). Er is daarnaast een heerlijke 8-persoons sauna, en een relax ruimte. Massages… Ja, je zult super verwend worden! Verblijf is o.b.v. een 2- of meer-persoonskamer.

charneux-sauna charneux-promocharneux-broodcharneux-wijncharneux-terras2

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SamenTBF-logo

Een zomerweek vol intimiteit, aanraking en tijd om te genieten…. Samen eten/drinken/knuffelen. We hebben samen met diverse co-creators ook een geweldig programma samengesteld. Dit is ook een week om diverse (energie) stromingen in de spirituele wereld te ontdekken. Te ervaren hoe het is om in je hart, in volle liefde te zijn: samen, in een heerlijke hartsverbinding.

charneux-zaal(voorlopig) Programma

We zijn een gevarieerd programma aan het opstellen, dat ook nog -tijdens de week zelf- aangepast kan worden op jullie behoeften en wensen. Diverse co-creators bieden hun workshops aan in ochtend-, middag- en avondsessies. De dinsdag is een geheel vrije dag om te rusten, zon- en waterpret en/of de prachtige omgeving te verkennen. Er zijn dagelijks (actieve/rustige) ochtendmeditaties, er zijn Yoga sessies, creatieve expressie vormen, ademsessies en natuurlijk mooie Tantra-workshops en -avondrituelen. Er is de mogelijkheid om je heerlijk te laten masseren. We kunnen mooie wandelingen maken. ’s Avonds mantra zingen in de tuin (rond de vuurkorf). En natuurlijk gaan we lekker dansen (Biodanza – Zindance – Tantric night), plezier maken, vakantie vieren. Alles in de space van rust, liefdevol samenzijn en culinaire verwennerij. Niets moet, genieten mag… Voor deelnemers die dat willen is er ruimte om zelf een workshop of activiteit aan te bieden.


team-zomerweek-2015Vakantieteam

Esther – Kundalini Yoga
Harro, Wiel – Biodanza en Zindans
Solana en Satori – Tantra-YoY
Sandra – Ademwerk
Wijjo – Massage
Jennifer Madhuri met Rob van Koppen – Kookploeg

Co-creators aan het woord

Lees hier wat ze te zeggen hebben.


Kosten en vervoer

De kosten voor dit all inclusieve arrangement op basis van verblijf  in een 2 of 4 persoonskamer, alle (deels) vegetarische maaltijden, sap en licht alcoholische dranken zoals wijn en bier,  bedragen € 725,– per persoon all-inclusive. Met eigen vervoer rijd je in circa 2,5 uur met de auto vanaf Utrecht naar Charneux, Belgische Ardennen. Gaandeweg de inschrijvingen kijken we naar mogelijkheden om bijv. te carpoolen.

Aanmelden

Spirituele zomerweek vrijdag 5 t/m vrijdag 12 augustus. Er is slechts plek voor 25 personen, waaronder 8 co-creators. Meld je dus zo spoedig mogelijk aan als deelnemer aan deze exclusieve vakantie in combinatie met spiritueel bezig zijn in een te gekke omgeving! Vol is Vol!

Inschrijven doe je hier

Met vriendelijke groet,

tbf-handtekening

 

 


Powered by Tantra-YoY

Logo 600x660

ttttThis post has already been read 2405 times!

5-12 augustus, Spirituele zomerweek 2016