Na drie zomerweken in augustus is het tijd voor iets nieuws!!!!
Een heuse hele tantra vakantieweek in SPANJE!

Kom naar de Tantra Vakantieweek 2018 


Tantra Vakantieweek 2018Zaterdag 15 t/m zaterdag 22 september 2018

De eerste drie edities van de zomerweek in 2015, 2016 en 2017 waren een groot succes. Wow, wat een heerlijke zomerweken. Kijk hier voor een impressie van 2015, van 2016, of van 2017. In 2018 is er de (4e) nieuwe editie, een nieuw concept, een andere locatie / land en nu ook een hele week vol tantra. We zitten ook in een andere maand, namelijk september. In Spanje is het dan nog heerlijk weer (ca. 25 graden). Dus genieten… doe met ons mee!


15 – 22 september 2018: tijd voor een tantra vakantieweek.


Tijd om tot rust te komen

Weekenden zijn soms te kort om tot rust en in diepe verbinding te komen met jezelf en van daaruit met anderen. Soms kost het wat meer tijd om in ons lijf te kunnen zakken. Rust, ontspanning, ruimte om te genieten ontstaat vaak pas nadat we enige tijd “los zijn van onze dagelijkse beslommeringen”. Ons werk en de situatie thuis maken het -door het jaar heen- moeilijk om langer “uit te trekken”. De uitdaging is dus hoe toch bij jezelf te blijven. Hoe voel jij je nu, in dit moment? En belangrijker, wat wil ik? De oplossing is net zo simpel als het hier staat: gun jezelf een lekkere lange spirituele vakantieweek.


Luxe villa nabij Girona in Spanje

Tantra Vakantieweek 2018

Tantra Vakantieweek 2018We hebben dit jaar een lekkere ruime, luxe, moderne heuse villa uitgezocht in La Riviera nabij Lloret De Mar in Spanje. Rust en ontspanning op een toch snel en gemakkelijk bereikbare mediterrane locatie / omgeving (slechts 40 km van Gerona airport én met een busverbinding). We verblijven in deze prachtige villa met privé zwembad en jacuzzi. Het uitzicht is geweldig. De ambiance binnen is super. De villa heeft 2 grote huiskamers, waarvan we er één ombouwen tot een heerlijke tantra tempel. Heerlijke bedjes in 2 persoons slaapkamers. Buiten gebeuren, BBQ etc. mmm.

Tantra Vakantieweek 2018Onze eigen private space

De villa is gelegen vlak bij zee (4 km van het strand) en heeft een prachtige view over de omgeving en de zee. Het zwembad, de jaccussie en het terras nodigt uit om heerlijk te loungen en te ontspannen. Lekker buiten (mediteren,) eten,  zwemmen en luieren op de ligstoelen. De villa ligt op een heuvel, met fraai uitzicht op de weide omgeving.

Villa Gaudi is een luxe locatie, zeker ook gericht op het buitenleven met veel privacy en rust. Een heerlijke vakantielocatie. Een aanrader voor een ieder die van buiten houdt en die zich eens heerlijk (spiritueel / tantrisch) wil laten verwennen. Lekker bijtanken en je levensenergie weer helemaal door je lijf laten stromen. Verbinding maken met jezelf én met de andere deelnemers.

 

Geweldig… van binnen en buiten

Wij zijn zelf super enthousiast over de locatie: een echt prachtige villa, met een privé-zwembad en een jacuzzi, heerlijke huiskamer, keukens, 5 mooie kamers met 2-persoonsbed en 1 wat eenvoudige kamer met 2 eenpersoonsbedden. 4 prachtige badkamers met oa. douches en (bubbel)bad, 2 keukens, 2 grote livings… ga zo maar door. Om een indruk te krijgen kun je dit filmpje bekijken: https://www.youtube.com/watch?v=Xc8TsrnZXUo


All-inclusive

gn-glaswerkEen week vol tantra meditatie, liefde en verbinding. Een vakantieweek om helemaal tot jezelf te komen. Je verblijf is op basis van all-inclusive. Om de kosten laag te houden, gaan we samen voor de catering zorgen. De prijs voor deze week zal € 550,- bedragen (o.b.v. all inclusive): voor de workshops, 7 overnachtingen, catering en bed- en linnengoed (prijs op basis van 2 personen op één kamer/bed). Als we een keer uit eten gaan, of je gaat zelf op stap, dan zijn die kosten natuurlijk voor jezelf, evenals de reiskosten naar de locatie.

We kunnen binnen en buiten zijn: eten, drinken en luieren. Wandelen, zonnen, knuffelen. Er is een mooie grote huiskamer met zit-/loungeplekken, eetgedeelte, uitzicht. De tweede huiskamer gaan we inrichten als sfeervolle meditatieruimte. We gaan genieten van heerlijke (deels vegetarische) maaltijden. Stel je ook maar een heerlijk wijntje (biertje) en knabbeltje voor op de bank, op het terras, rond de BBQ of in de jacuzzi. Geen sauna dit jaar, helaas.


Samen: Vol-ledig in verbindingTBF-logo

Een tantrische vakantieweek vol intimiteit, aanraking en tijd om (van elkaar) te genieten…. Samen eten/drinken/knuffelen/mediteren, private space. Het programma is dit jaar geheel tantrisch, maar natuurlijk is er ruimte voor eigen inbreng. Geen co-creators dus, wel een heel spannend en intiem tantrisch programma. Ervaren hoe het is om heel bewust en in je hart, in volle liefde te zijn: samen, in een heerlijke hartsverbinding. Tegelijkertijd is er ook volop tijd en ruimte om in je eigen private space te zijn.

(Voorlopig) Programma

Dit wordt de tantra tempel

We gaan een uitgebalanceerd programma opstellen, dat ook nog -tijdens de week zelf- aangepast kan worden op jullie behoeften en wensen. Zoals gezegd, we bouwen de tweede huiskamer om tot een heuse meditatietempel. Als het kan en passend is kunnen we ook buiten mediteren. Er zijn twee of drie workshops/sessies per dag, deelname is gewenst. De dinsdag is traditioneel een geheel vrije dag om te rusten, zon- en waterpret en/of de prachtige omgeving te verkennen.

We gaan er met zijn allen een heerlijke week van maken vol fysieke aanraking (massage) en energetische verbinding. Zoals gewoonlijk proberen we evenwicht en versmelting te creëren tussen de Shiva’s en Shakti’s, ook qua deelnemers. We nodigen je uit je helemaal te laten zien en de anderen ook te ontmoeten in hun prachtige, onbedekte staat van ZIJN. Samen groeien in liefde en bewustzijn. Samen stromen, bruisen, genieten van jezelf, van elkaar en van het leven. We doen groepsmeditaties, maar vooral ook 1 op 1 meditaties. Alles in de geest van rust, liefdevol samenzijn en (culinaire) verwennerij. Niets moet, genieten mag…


Solana en Satori als vakantieteam

Na drie jaar een zomerweek met Biodanza, Yoga, ZinDans, Tantra, hebben we echt zin in een volledige week vol Tantra-YoY. Dit jaar een relatief kleine groep, dus we kunnen heerlijk de diepte in. Geen therapieweek, maar wel een week om alle blokkades en obstakels om in verbinding te komen (samen) op te laten lossen. Sfeer en aanpak zoals jullie gewend zijn van ons. Wel is er lekker veel tijd voor een nog persoonlijkere “touch”.


Kosten en vervoer

De kosten voor dit all inclusieve arrangement op basis van verblijf  in een luxe 2 persoonskamer / 2 persoonsbed, alle (vegetarische) maaltijden, koffie/thee, sap etc. en licht alcoholische dranken zoals wijn en bier,  bedragen € 550,– per persoon all-inclusive. De enige bijkomende kosten zijn je eigen reiskosten, eventueel een reis- of annuleringsverzekering. We gaan kijken of we in de buurt een hotel/B&B kunnen vinden zodat jullie iets eerder dan wel wat later kunnen aan- en/of afreizen. Wij zullen daar in ieder geval al eerder (met eigen vervoer) aanwezig zijn. Reizen van de luchthaven van Gerona naar/van Villa Gaudi kan met de bus (Lloret de Mar), huurauto of taxi.  Gaandeweg de inschrijvingen / ontstane reisschema’s kijken we naar mogelijkheden om jullie qua vervoer te ondersteunen.

Prijsindicaties vluchten Gerona (zoals die zijn/waren in oktober 2017)
Retour 14/22 sept vanaf Eindhoven met Transavia vanaf € 140 retour (ex ca. € 45 voor bagage).
Retour 14/22 sept  vanaf Amsterdam met Transavia vanaf € 90 retour (ex € 45 voor bagage).
Een retour 14/22 sept  vanaf Rotterdam met Transavia vanaf € 90 retour (ex € 45 voor bagage).
Retour 14/22 sept  vanaf Charleroi met Ryanair vanaf € 95 retour (ex € 75 voor bagage).

Aanmelden (VOL)

Spirituele vakantieweek zaterdag 15 t/m zaterdag 22 september 2018, er zijn 10 deelnemers, waaronder de twee trainers. Vol is Vol! De week is VOL!! Meld je dus zo spoedig mogelijk aan als deelnemer aan deze exclusieve tantra vakantieweek. Tantra ervaring is vereist. Kennen we je niet dan willen we graag dat je eerst contact opneemt met Solana en/of Satori.

Inschrijving verplicht je tot het per direct betalen van een (non-refundable) inschrijfbedrag van €100,- p.p. De week gaat zeker door, dus je kunt -na acceptatie- je reis al (zo voordelig mogelijk) regelen!

Namasté,

Solana & Satori


 

Tantra Vakantieweek 2018, powered by Tantra-YoY

Logo 600x660

 

ttttThis post has already been read 874 times!

Tantra Vakantieweek 2018: van 15 tot 22 september – Spanje