Deze workshop is geweest,
Kijk in de agenda voor het actuele aanbod.


Als jij uit je hoofd kunt komen, je lijf kan voelen, in je hart kunt komen, ben je klaar om extatisch te leven…. Het is heerlijk om te stromen, om over te stromen. In ieder moment, in iedere gebeurtenis de extase te kunnen ervaren. Tijdloos, grenzeloos genieten!!! Dit lekkere lange tantraweekend brengt je persoonlijke ontwikkeling. Spelen, ontdekken, genieten… Overstromen en ontvangen. Eénheidsgevoel… Samensmelten, Samen Zijn, Zijn!!!

 

liefde-en-extase-flyer

 


Als je nog geen kennis gemaakt hebt met tantra, dan zal jij je in dit weekend kunnen verbinden met de basiselementen van tantra. Door intensief te voelen tijdens het proces dat je doorloopt, zal je kennismaken met wat tantra voor jou kan betekenen. Als je al tantra-ervaring hebt, is dit weekend voor jou een hele mooie mogelijkheid om je ervaring te verdiepen. Want “beginners meditaties” bestaan eigenlijk niet. Wat jij erin stopt is bepalend voor je eigen beleving. Verdieping… Iedereen kan ervaren hoe heerlijk het is om een liefdevol en passioneel mens te zijn die zich krachtig kan laten zien.

Liefde en extase: sensesWat gaan we doen?

Tja, de titel zegt eigenlijk al alles. We verklappen de details niet, maar we proberen met steeds wisselende thema’s de basis van het tantrisch pad af te dekken: op een speelse manier leer- en verwondersituaties te creëren. Uiteraard doen we meditaties om je weer lekker te verbinden met jezelf. Lekker in je lijf zijn… In contact met je vuur, passie, liefde en extase. 

En dan gaan we verder! We laten je ontdekken waar extase vandaan komt. Hoeveel liefde en extase al in jouw lijf, jouw leven is geweest en nog kan gaan komen.  Zodat jij je er bewust van kan worden en daardoor je liefde en extase nog meer kan gaan groeien. We maken je open en nieuwsgierig. De meditaties helpen je om in balans te komen: Je “werkelijke zelf” te vinden. Van daaruit ben je verbonden met het “AL” van het bestaan. Wie zichzelf ontmoet, ontmoet de overvloed van het tijd- en grenzeloze. Wie toewijding toont, zal de vruchten van extase proeven. Wie zich kan overgeven, valt extase ten deel. Waar je ego wegvalt, ontstaat onmetelijke ruimte. Wordt je leven extatisch…


Wat doet de workshop liefde en extase met je?

Deze workshop geeft je een inwijding, verdieping in tantra. Het weekend maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.  Je wordt bewust(er) van je vuur, de kracht van je verlangens. Je leert (je ontspannen) in verbinding te zijn met anderen. Dit tantraweekend geeft je rust, opent je hart, maakt je zachter, liefdevoller. Laat je bewustzijn groeien, geeft je inzicht in je extatisch vermogen. Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten.


Liefde en extase: schrijf je direct in!Praktische informatie

 • Datum:
 • Voor wie: singles en (gelegenheids)stellen.
 • Locatie: De Zonnebloem Winterswijk.
 • De all-in prijs is inclusief verblijfskosten voor 3 nachten logies en alle (vegetarische) maaltijden etc. Eventueel kan je zelf een lekker sapje, wijntje of knabbeltje meenemen om samen te delen. Zie de Kosten en betalingsvoorwaarden.
 • Tijdens de meditaties dragen we “gewone kleren”. Zie verder ook de praktische informatie over de weekendworkshops.

Wie meer wil weten over onze visie over “Groeien in Extase” kan hier een apart artikel over dit onderwerp lezen.


Testimonial

Beste lieve Solana, Ik wil jullie allebei heel heel erg bedanken voor het mooie weekend. Het was zo mooi en leerzaam en ook een beetje pijnlijk. Maar wat was het goed en wat is het goed. Ik ben nog steeds met mijn hoofd in een andere dimensie en kan niemand vertellen wat ik ervaren heb. Maar was goed en erg mooi voor mij. Ik wens iedereen dit toe. Dank aan jullie en aan iedereen die er was. Nu ruik ik in mijn hele huis de appels uit de tuin van de boerderij. Een heerlijke appelmoes gaat het worden. Ik ga jullie in de toekomst gauw nog weer eens zien op een weekend. En dat ik dan weer zoveel mag leren, ervaren, lief hebben. Dank N
Weekend Sacred Love

Ook mogelijk: Online Tantra Leren

ttttThis post has already been read 1048 times!

Tantraweekend: “Liefde en Extase”

Eén gedachte over “Tantraweekend: “Liefde en Extase”

 • 20 mei 2015 om 12:08
  Permalink

  Satori, wat een mooie inspirerende uitnodiging heb je geschreven. Ik kan me voorstellen dat dit heel veel mensen aanspreekt, dus ik denk dat het druk zal worden.
  Zelf kan ik helaas niet komen, maar zodra ik de kans krijg om onder jouw leiding Tantra te ervaren zal ik die pakken

  Beantwoorden

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *