Deze workshop is achter de rug….
Zie de agenda voor meer heerlijke verwendagen en weekenden!
Dit is wat een deelnemer er van vond:

Dat was een superweekend Solana en Satori, Erg genoten en mooie ervaringen opgedaan. En jullie hebben het iedere keer ook zo mooi gemaakt en aankleed. ’t was een topweekend.


 

De primaire focus van Tantra-YoY en ook van dit tantraweekend is de Happiness, de inner-YoY, die ontstaat als we groeien in liefde en bewust…zijn. We weten het allemaal, er is een plaats, er is een staat van zijn, waarin het helemaal goed is. Van die momenten dat de tijd stil lijkt te staan en alles perfect is (inclusief de imperfecties). Als we in één lijn staan met het goddelijke in en om ons heen dan ervaren we die immense vrijheid en verbondenheid. Dan “klikt” het binnenin en -buiten- resoneert diep -van-binnen-.

The Magic of the Bliss Frequency flyer

– over transformatie en overgave –

Op die momenten kunnen we alles accepteren, zijn we helemaal in het hier-en-nu en totaal versmolten met het bestaan. Op zulke momenten trillen we in de frequentie van Oneness. Op zulke momenten bevinden we ons in de oceaan van Liefde & Bewustzijn. We zenden en ontvangen in gelukzaligheid, in de Bliss-frequentie. We voelen ons gelukkig, we leven in Bliss.

Intimiteit & Seksualiteit

Veel aandacht dit tantraweekend voor intimiteit. Wat houdt je tegen, wat brengt je dichterbij? We zoeken de warme tantrische eenheid. We spelen heerlijk met zien en je laten zien; aanraken en je laten aanraken. We ont-dekken ons lichaam, spelen met sensualiteit, seksualiteit en lichaamsexpressie. We verkennen de grenzen tussen intimiteit en seksualiteit. Grenzen ontdekken, grenzen bewaken, grenzen verleggen misschien. Lekker orgastisch stromen in je lijf. Voelen dat je hele lichaam orgastisch, extatisch (in een hogere trilling) kan zijn. Enige uitleg ook over de weg van piekorgasme, via multi-orgastisch, naar hart-/bodyorgasmen & exstacy. Transformatie van seksuele energie maakt je vrij van de beperking. Samen opgaan in de trilling van extase. Één-ZIJN. Dát is de Bliss-frequentie!

Oceaan van liefde

Tantra leert ons dat het leven precies goed is zoals het is. Niets hoeft te veranderen om gelukkig te zijn. Tantra is het pad van het hart en als je in je hart bent accepteer je alles onvoorwaardelijk. Er ontstaat een enorme liefdestrilling in je lijf/wezen/om-je-heen. Als je leeft vanuit je hart kom je ook in één lijn met, wat wij noemen: ” je zielsbestemming”: de reden waarom jij hier op aarde bent. Als jij in je hart bent, je levensenergie in lijn stroomt met je zielsbestemming, dan kom je in contact met je Bliss-body. Dat is in contact zijn met het vormloze (ziels)lichaam in en om je heen; in contact met de bron! Dat wat jij werkelijk bent, dat wat altijd hetzelfde is, niet aangeraakt wordt door pijn en fijn. Die bron trilt in de frequentie van gelukzaligheid: de Bliss-frequentie. Dus je raadt het al, je brengen je naar je hart en ziel. We brengen je naar de “poort” en dan is het aan jou. Explore your full Potential, geef je maar over het onbekende, het ongekende. Diepe dankbaarheid wordt je deel.

Alles is energieTantraweekend - workshop the magic of the bliss-frequency

Niet mogelijk? Wie weet! We volgen dit tantraweekend de bevrijdende stroom. We gaan ons energetisch bevrijden, opladen en onze trilling verhogen. We werken hiertoe met diverse adem-, release en transformatietechnieken en we werken ook met seksuele energie. Het weekend staat in het teken van transformatie van de energie achter onze levenslust, levensvreugde en passie(s). We zoeken de balans en integreren het lagere in het hogere. Als er meer balans komt tussen body, mind and soul, kunnen we authentiek zijn, en kan er daardoor heel veel meer energie vrij stromen. Die energie komt ook in een hogere trillingsfrequentie. We worden heerlijk levendig en er ontstaat een “fijne energie bubble” in en om ons heen. In deze ontspannen bubble zullen we ook -in meditatie- samen ZIJN. Een staat van samen-ZIJN als uitbreiding buiten het fysieke. Samen opgaan in de trilling van extase. Één-ZIJN. Dát is de Bliss-frequentie!


Wat doet de workshop met je?

Deze workshop geeft je een inwijding, verdieping in tantra. Het weekend maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.  Je wordt bewust(er) van je vuur, de kracht van je verlangens. Je leert je (ontspannen) in verbinding te zijn met anderen. De workshop laat je bewustzijn groeien, geeft je meer vertrouwen in jezelf. Maakt je liefdevoller. Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten.


Schrijf je direct in!Praktische informatie

  • Datum: do. 12 juni 19.00 tot zo. 15 juni ca. 17.00 uur
  • Voor wie: singles en (gelegenheids)stellen.
  • Locatie: De Zonnebloem Winterswijk
  • Kosten: € 345,=, de all-in prijs is inclusief verblijfskosten voor 3 nachten logies en alle (vegetarische) maaltijden etc. Eventueel kan je zelf een lekker sapje, wijntje of knabbeltje meenemen om samen te delen. Zie de betalingsvoorwaarden.
  • Lounge-concept: Nee.
  • Tijdens de meditaties dragen we “gewone kleren”. Zie verder ook de praktische informatie over de weekendworkshops.

Testimonial

Wauw, wat een prachtig eerste tantraweekend heb ik net achter de rug!! Je hoort nogal wat uiteenlopende verhalen over tantra en voor mij echt niet allemaal even aantrekkelijk. Dit “discovery of the heart” weekend bij Tantra YoY was voor mij werkelijk een sacrale ervaring, in het bijzonder de ceremonies . Lieve Solana de Haan & Satori de Ruijter, jullie creëren voor mij de hemel op aarde! Zo integer, zo warm, liefdevol en zo veilig – dankjewel!
Wat een prachtig eerste tantraweekend

ttttThis post has already been read 396 times!

Tantraweekend: “The Magic of the Bliss Frequency”
Getagd op:         

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *