Dit weekend is geweest,
kijk op de agenda voor actuele workshops/data

Tantraweekend Wild Thing

30 juni – 3 juli, Tantraweekend Wild Thing

Tantraweekend Wild ThingWe zijn dit weekend in Winterswijk, midden in de ruimte, de natuur. Dat betekent dat we veel buiten kunnen zijn. Het is zomer, dus vast heerlijk weer. Tijd om onze ware zelf te laten zien. Wij zijn extatische wezens verpakt in een keurig, beschaafd schilletje. We gedragen ons, we conformeren ons, maar gaandeweg raken we daardoor onze levensenergie en onze levensvreugde een beetje kwijt. Dit weekend breken we weer eens los. Uit de leiband! Break free, no guilt, no shame! Onder dat beschaafde laagje vernis ligt een wilde, krachtige, prachtige, stralende oervrouw of oerman. Dus laten we weer eens contact maken met onze power, met onze roots… Wake up! Feel your power, laad jezelf weer op, word energiek(er). En voel je hernieuwde levensenergie!

 

Tantraweekend Wild ThingWild… full potential

We gaan jullie stimuleren om weer lekker speels en zelfs een beetje wild te worden. Onbevangen en Full Force. Wist je dat zelfs de meest getrainde atleet een klein kind qua energie niet kan bijhouden? Wij gaan spelen, dansen, springen, de Kundalini activeren. We gebruiken DRUMS, vuurcircles, power sounds, moves, massage om het vuur in jou weer aan te steken.

Tantraweekend Wild ThingPassie… laat je lichaam spreken. Haal de sensualiteit, de seksualiteit in jou naar boven. En natuurlijk helpen wij je daarbij. Fire, goddelijk vuur uitgedrukt in hot seduction. De power van Kali, de ego-killer!!! Wilde vrouwen, wilde mannen. 1000% aanwezigheid. De naakte waarheid van lust en liefde.

 


Tantraweekend Wild ThingAuthentic Living

Vele maskers (rollen/functies) die je noodgedwongen op zet, krijg je niet meer af. Ze maken dat je steeds verder afkomt van jouw ware natuur. Wie ben jij echt? Wat is jouw waarheid? Wat zijn jouw verlangens? Door levendig en wild, maar vooral door écht te zijn, zal je merken, dat er gedurende dit weekend ook steeds meer ruimte komt voor rust en ontspanning. De ruimte om heerlijk naar je hart te gaan, om stil en in je hart te zijn. Zo kun je diep in verbinding komen, je diepste “issues” delen, jezelf laten zien, precies zoals je bent. Deels met je Sisters of met je Brothers, deels in de hele groep. Laat je schoonheid, je stralende zelf maar helemaal zien. Schaam je niet! You are so beautiful!

 

Warm, veilig, verdieping

Tantraweekend Wild ThingDit lekkere lange weekend wordt voor jou een warm bad. We laden op, doen gekke dingen, maar we vergeten nooit waar het allemaal om gaat. Het gaat niet om (druk) doen, maar om van binnen levendig te zijn. Je levensenergie te voelen stromen en tegelijkertijd heel ontspannen te zijn. Je bewust te worden van alles wat je tegen hield of houdt om volop in liefde te leven!! Zo kan je groeien in liefde en bewust…ZIJN. Je kan centeren in jezelf en van daaruit in verbinding komen met anderen. Dan ervaar je de YoY van samen-zijn: heerlijk intiem en in verbinding. Altijd veilig (en no seks) , met respect en aandacht voor je eigen en andermans grenzen.

 

Direction Sacredness

Tantra-YoY staat voor genieten. Genieten van binnen en van buiten. Het weekend Wild Thing gaat niet over druk doén, maar over energiek zijn. En ja, dan geldt: Minder is meer. We brengen jullie daarom van buiten naar binnen, van de “lustige“ kant van doen, naar de líefdevolle kant van zijn.

Tantraweekend Wild Thing

In elk tantraweekend, dus ook in dit weekend, volgen we de bevrijdende stroom. Dat is een transformatiepad van lust (genot), naar liefde (vreugde), tot devotie (extase).

Gaandeweg het weekend wordt het zo stiller en stiller, terwijl je levensenergie juist intenser en de trilling hoger wordt.

 

We nodigen jullie uit het goddelijke in elkaar te zien. De wereld, het leven is zo mooi en als we het goddelijke erin kunnen zien, dan krijgt je kwaliteit van leven een heel andere dimensie.

 


Wat doet deze weekendworkshop met je?

Deze weekendworkshop geeft je een inwijding, een verdieping in tantra. Het weekend maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.  Je wordt bewuster van je vuur, van de kracht van je verlangens. Je leert om ontspannen in verbinding met anderen te zijn. Deze workshop laat jouw bewustzijn groeien, en geeft je meer vertrouwen in jezelf. Je wordt liefdevoller. En de weg naar YoY, duurzaam genieten, wordt geopend.


Schrijf je direct in voor deze weekendworkshopPraktische informatie Tantraweekend Wild Thing


Testimonial


the-bliss-of-tantric-love-2014-compilatieLieve mensen, bedankt voor alle goede wensen. Ze zijn helemaal uitgekomen, wat een mooi weekend!!! En wie er was: bedankt voor de heerlijke ontmoetingen!! S.

Het was weer een fijn weekend, zoals altijd!!!! Zoveel ontmoetingen en prachtige verbindingen. M.


Lieve mensen die aanwezig waren op het weekend, dank jullie wel voor dit mooie weekend. Mede dankzij jullie heb ik een mooie, intense eerste tantra-ervaring gehad. Heerlijk om mijn lijf zo te kunnen voelen nu. E.

Wat mij betreft was t pure Bliss ❤️ Zo fijn met jullie allemaal te zijn ❤️. K.

Dank allemaal voor dit superweekend. Ik voel het nog steeds en vandaag heerlijk mijn dag door gehuppeld. J.


Heerlijk weekend…fijn nagenieten nu. W.

Het was een top weekend. Iedereen bedankt. J.


Allemaal prachtig, lieve hunks, ontroerend mooi om te lezen; mijn terugreis is halfweg ernstig vertraagd met geven en héél veel mogen ontvangen; na een onvoorstelbaar prachtig weekend met verbondenheid, warmte en herkenning, zit ik nu op een roze wolk. A. 24 uur later zit ik nog met een grote glimlach en gelukzalig gevoel. Ik wil jullie enorm bedanken voor het fijne weekend. Dit weekend heeft mij weer bijzondere eye openers gegeven. Ik heb als mens mogen groeien. Ik ben jullie dankbaar dat jullie me hier een platform voor hebben gegeven. Een platform waarin ik fijne mensen heb mogen ontmoeten met jullie als voorbeeld van fijne mensen. Vanuit mijn diepste wezen Namasté. J. Yesss, het was een geweldig weekend met mooie ervaringen en wonderlijke ontmoetingen…… M.
the-bliss-of-tantric-love-2014-compilatie2Solana en Satori. Wat was het weer een heerlijk weekend. Geven en ook zeker mogen ontvangen. Zelf mooie inzichten gehad en ook anderen dit kunnen geven. Wat is het toch een mooie wondere wereld. En dankbaar om dit bij jullie te mogen ervaren. H. Satori de Ruijter, Solana de Haan en de rest van de groep: ik had een prachtig weekend. Zielsgelukkig nu. Dankbaar hiervoor. I.
The Bliss of Tantric Love

Ook mogelijk: Online Tantra Leren

ttttThis post has already been read 1688 times!

Tantraweekend Wild Thing

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *