Dit weekend is geweest,
kijk in de agenda voor het actuele aanbod.

 

Thuiskomen… in je hart

– over ontspanning, vertrouwen, verbinding-

In dit heerlijke weekend komen we helemaal tot leven. Je wordt je intens bewust dat je een geweldig lijf, dat je een heerlijk lichaam hebt. Dat jij een aardse manifestatie bent met een goddelijke kracht. Je gaat ervaren hoe heerlijk het is om te mogen zijn wie je bent, jezelf te accepteren zoals je bent. Dit weekend zet je in je centrum, vol aanwezig in je leven. De intensiteit en kracht van je levensenergie geeft je-zelf-vertrouwen, een enorm zelf bewustzijn.

Levensenergie(ker)

Thuiskomen in je hart - krachtWe gaan onze Life-Force ontdekken. Lekker in de body, energieker worden! Gevoeliger worden,  bewuster van je eigen en andermans energie. We spelen met onze adem en gaan merken hoe krachtig en vitaliserend ademhalingstechnieken zijn. We onderzoeken de vrijheid van beweging, adem, levenslust, levensvreugde! En natuurlijk werken we met seksuele energie, met de nadruk op ontdekken. Genieten van je eigen lijf door body-work, (contact)oefeningen en (trance)dans.

Je zintuigen doen helemaal mee… Awakening of the Senses. We “boosten” onze life-force, dus je zult  je levensenergie – de energiestroming – voelen groeien. YES!!! Totaal zijn – niet(s) meer hoeven onderdrukken of uitleven. Dát is leven…

Thuiskomen in je hart - verbindingIntimiteit ervaren

En ja, intimiteit is een thema in dit weekend. Intiem kunnen zijn met jezelf. Het zelfvertrouwen hebben dat je lijf, je levenslust en -vreugde mag er helemaal mag zijn. We brengen je in situaties en doen meditaties die je sensualiteit, je liefde en je zelfexpressie naar boven halen. Mogen voelen, genieten en dat ook kunnen (durven) delen met anderen. Ervaren dat aanraken en aangeraakt worden oké is. Elkaar ontmoeten. In verbinding zijn, ontdekken, een beetje experimenteren. Grenzen ontdekken, bewaken, verleggen. Oh, heerlijk…

Thuiskomen… in je hart

Thuiskomen in je hart -hartAls jij van jezelf kunt houden, jezelf kunt koesteren, kan je ook jezelf helen. Enerzijds je energie losmaken, je levensenergie helemaal laten stromen, je volle potentieel benutten. En tegelijkertijd helemaal ontspannen zijn. De rust en vrede ervaren van werkelijke acceptatie van alles wat jij bent. Die ontspanning, harmonie en acceptatie vind je in je hart. We nemen je mee op reis, naar binnen, naar je hart. Een ont-dekking van de diepere lagen in jou. Een ontmoeting met jezelf. Een ontmoeting met de liefde. Een ontmoeting vol vreugde, vol genot. YES, leven met passie.


Wat doet de workshop met jullie?

 • Deze tantraworkshop geeft je een inwijding, verdieping in tantra.
 • Het weekend maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.
 • Je wordt bewust(er) van je vuur, de kracht van je verlangens.
 • Je leert je (ontspannen) in verbinding te zijn met anderen.
 • De workshop laat je bewustzijn groeien, geeft je meer vertrouwen in jezelf.
 • Maakt je liefdevoller.
 • Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten.
 • Laat je genieten.

Schrijf je direct in voor deze Tantraworkshop Explore your full potentialPraktische informatie

 • Datum:
 • Voor wie: singles en (gelegenheids)stellen.
 • LET OP: de locatie is: Energiecentrum De Hurnse Gaper te Hurwenen (3 km van Zaltbommel).
 • De all-in prijs is inclusief verblijfskosten voor 2 nachten logies en alle vegetarische maaltijden etc. Eventueel kan je zelf een lekker sapje, wijntje of knabbeltje meenemen om samen te delen. Zie de Kosten en betalingsvoorwaarden.
 • Tijdens de meditaties dragen we “gewone kleren”. Zie verder ook de praktische informatie over de weekend- tantraworkshops.

de-hurnse-gaper-promo


Testimonial

Beste lieve Solana, Ik wil jullie allebei heel heel erg bedanken voor het mooie weekend. Het was zo mooi en leerzaam en ook een beetje pijnlijk. Maar wat was het goed en wat is het goed. Ik ben nog steeds met mijn hoofd in een andere dimensie en kan niemand vertellen wat ik ervaren heb. Maar was goed en erg mooi voor mij. Ik wens iedereen dit toe. Dank aan jullie en aan iedereen die er was. Nu ruik ik in mijn hele huis de appels uit de tuin van de boerderij. Een heerlijke appelmoes gaat het worden. Ik ga jullie in de toekomst gauw nog weer eens zien op een weekend. En dat ik dan weer zoveel mag leren, ervaren, lief hebben. Dank N
Weekend Sacred Love

Ook mogelijk: Online Tantra Leren

ttttThis post has already been read 838 times!

Tantraweekend Thuiskomen in je hart

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *