Een prachtig mooi weekend gehad ‘Geheimen van het hart’. liefdevol aanwezig zijn in je hart het bracht zoveel zachtheid, vriendschap en betrokkenheid. Het is zo heerlijk dit alles in mij te voelen en mee te dragen. Met sommige mensen zomaar enorme hartsverbindingen gevoeld en met anderen kwam het prachtig op gang. De barones heeft ook haar hart getoond en met ons gedeeld dat gaf een prachtige avond vol muziek, dans en delen. De dromen van mijn hart kunnen beleven en mogen delen met de helpdrager van mijn dromen. Ik vond het geweldig.


Wat een prachtig, mooi, warm weekend! Ook ik ben door heel wat processen gegaan. Dank jullie allemaal voor jullie warme, liefdevolle aanwezigheid❤️


Wat maakte ook het afgelopen weekend bij Tantra-YoY toch zo mooi? Voor mij is het de mooie mix die mag ontstaan! Mensen uit de jaargroep en mensen die soms geheel nieuw met tantra zijn…. De zachte energie die ontstaat en ook de humor….. De hartsverbinding in de gehele groep die telkens in zeer korte tijd ontstaat… het vertrouwen in elkaar zodat ik me echt vrij kan voelen om te delen en kwetsbaarheid te tonen en ook mijn kracht…. De prachtige rituelen….. het openen van het hart….. de sharing….. samen het heerlijke vegetarische voedsel bereiden…. het dansen…. De heerlijke ademhalingstechnieken…. de prachtige rustige locatie…. het knuffelen en niet te vergeten het zonnetje en de trampoline…. het mocht er ook dit weekend weer allemaal zijn. Alles hierboven is ook in 1 woord uit te drukken en is direct alles omvattend: GENIETEN. Solana en Satori weer bedankt voor het creëren en begeleiden van dit heerlijke weekend.


 

ttttThis post has already been read 245 times!

Geheimen van het hart
Geheimen van het hart