Wat de coaching van Satori met me heeft gedaan, is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Woorden schieten hierin tekort, maar ik ga het toch proberen.

Na 10 jaar worstelen in de hulpverlening, kwam ik bij Satori terecht. Ik had een dikke muur om mezelf heen gebouwd waar reguliere hulpverlening niet doorheen kwam met praten. Mijn overlevingsmechanisme was te sterk. Satori’s aanpak was totaal anders, daar moest ik in het begin erg aan wennen. Maar het werkte. In plaats van tegen de muur aan te duwen, overgoot hij me met liefde en vertrouwen, waardoor de muur als vanzelf wegsmolt.

Wat in de sessies bij Satori voor mij erg belangrijk is geweest is dat hij er altijd voor me was. Ik moest door moeilijke processen heen, maar doordat ik wist dat ik Satori altijd mocht bellen en mailen, lukte me dat. Ik had echt het gevoel dat ik het niet alleen hoefde te doen. Satori gaf me het vertrouwen dat ik op dat moment nodig had. De sessies waren soms heftig, maar het heeft enorm veel in beweging gezet. Als ik nu terug kijk is het een verschil van dag en nacht.

Van Satori heb ik leren leven, waardoor ik nu kan zijn wie ik werkelijk ben. Ik kan weer voelen, huilen, vanuit m’n tenen blij zijn, me verbinden met anderen en ervaar m’n lichaam weer als een cadeautje. Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat Satori veel werkt vanuit eigen ervaring, naast je gaat staan i.p.v. boven je, de tijd voor je neemt en echt contact met je maakt door o.a. aanraking. Hij kan je goed spiegelen wat er met je gebeurt, terwijl je dat zelf nog niet had kunnen bedenken. Je eigen inzet is belangrijk, maar het helpt toch wel als je iemand als Satori naast je hebt staan.

Ik ben intens dankbaar dat hij in mijn leven gekomen is.

Michelle

ttttThis post has already been read 280 times!

Onbeschrijfelijk
Onbeschrijfelijk