Goedemorgen lieve Solana, Joke, Satori en Marco,

Al landend in het maandagse leven, nagenietend van alle ontvangsten van gisteren. Me wentelend in de pure liefdesstromingen. Mmmmm wat een kadootjes mag ik uitpakken. En wat een fijne verbinding maken jullie met z’n vieren, in een warme, veilige omgeving. Met een heerlijke vertraging, oog en oor voor elke situatie. Pure aandacht schenken in optima forma.

Wat heerlijk ook om in dit healingsproces te stappen. Dat begon al na de inschrijving! Deze eerste cursusdag gingen we door waarmee we in de ochtend in bed waren gestart. Het uitspreken van onze diepe angsten en gevoelens. En oh oh wat is dat eng. Nou nou wat een tranen in bed al. En dat zette zich gedurende de dag voort. Voordat ik mijn lief geheel kon vertrouwen dat hij er echt voor mij kon zijn, mochten er wat weerstanden uit de weg. Toen Solana zei, kijk je partner eens in de ogen, toen zag ik zoveel liefde, zoveel puurheid (wat ik ook voel als ik bij hem ben en wat echter dan echt is). En toen kon ik me overgeven. Echt met alles wat er ontstond.

Ik ben dankbaar. Dankbaar dat ik zomaar op jullie weg een stukje mag meereizen. Dankbaar voor het vertrouwen in het moment met mijn man. Dankbaar voor onze voelbare liefde. Vol zijn in Leven in het nu, mogen zijn wie ik ben. En P, is wie hij is. Zonder er wat dan ook aan te hangen. Behalve pure aandacht in het zijn in het moment. De verbinding voelen. Daarvoor volledig gaan. En ja dan mag er alles zijn. Ook verdriet, boosheid, angst en pure liefde.

Tot over drie weken. Dank!
Namasté

H

ttttThis post has already been read 257 times!

Sacred Yoni Healing – dag 1
Sacred Yoni Healing - dag 1