the-bliss-of-tantric-love-2014-compilatieLieve mensen, bedankt voor alle goede wensen. Ze zijn helemaal uitgekomen, wat een mooi weekend!!! En wie er was: bedankt voor de heerlijke ontmoetingen!! S.

Het was weer een fijn weekend, zoals altijd!!!! Zoveel ontmoetingen en prachtige verbindingen. M.


Lieve mensen die aanwezig waren op het weekend, dank jullie wel voor dit mooie weekend. Mede dankzij jullie heb ik een mooie, intense eerste tantra-ervaring gehad. Heerlijk om mijn lijf zo te kunnen voelen nu. E.

Wat mij betreft was t pure Bliss ❤️ Zo fijn met jullie allemaal te zijn ❤️. K.

Dank allemaal voor dit superweekend. Ik voel het nog steeds en vandaag heerlijk mijn dag door gehuppeld. J.


Heerlijk weekend…fijn nagenieten nu. W.

Het was een top weekend. Iedereen bedankt. J.


Allemaal prachtig, lieve hunks, ontroerend mooi om te lezen; mijn terugreis is halfweg ernstig vertraagd met geven en héél veel mogen ontvangen; na een onvoorstelbaar prachtig weekend met verbondenheid, warmte en herkenning, zit ik nu op een roze wolk. A.

24 uur later zit ik nog met een grote glimlach en gelukzalig gevoel. Ik wil jullie enorm bedanken voor het fijne weekend. Dit weekend heeft mij weer bijzondere eye openers gegeven. Ik heb als mens mogen groeien. Ik ben jullie dankbaar dat jullie me hier een platform voor hebben gegeven. Een platform waarin ik fijne mensen heb mogen ontmoeten met jullie als voorbeeld van fijne mensen. Vanuit mijn diepste wezen Namasté. J.

Yesss, het was een geweldig weekend met mooie ervaringen en wonderlijke ontmoetingen…… M.


the-bliss-of-tantric-love-2014-compilatie2Solana en Satori. Wat was het weer een heerlijk weekend. Geven en ook zeker mogen ontvangen. Zelf mooie inzichten gehad en ook anderen dit kunnen geven. Wat is het toch een mooie wondere wereld. En dankbaar om dit bij jullie te mogen ervaren. H.

Satori de Ruijter, Solana de Haan en de rest van de groep: ik had een prachtig weekend. Zielsgelukkig nu. Dankbaar hiervoor. I.

ttttThis post has already been read 184 times!

The Bliss of Tantric Love
The Bliss of Tantric Love