Dit weekend is geweest,
kijk in de agenda voor het actuele aanbod.


We gaan in dit TransformatieWeekend van Lust naar Liefde weer genieten.

Van buiten, maar vooral van binnen. De Inner-YoY is waar het allemaal om gaat. Die extatische staat van zijn waarbij tijd en plaats verdwijnt; waarbij we in één lijn staan met het goddelijke. Daar waar we immense vrijheid en verbondenheid ervaren. Van Lust, naar Liefde, tot Devotie.

– lust – liefde – devotie –

Ademen

Ademen is zo’n krachtig middel om de mind tot rust te brengen en het lichaam te openen. Met ademmeditaties bereiden we ons voor op de “Union”. Voor tantra is het lichaam een gewijde poort naar gelukzaligheid: d.m.v. je adem breng je energie in je lichaam en zuiver je al je cellen. Ademen vitaliseert je lichaam! We werken met je lichaam en openen weer alle energiebanen. Alle blokkades weg! Laat je energie maar stromen. Daarvoor doen we ook release en transformatie oefeningen. We werken nadrukkelijk met seksuele energie (high impact). Geen seks of seksuele handelingen, maar wel sacred seks: een intens energetische en lichamelijk samenzijn in de oceaan van liefde.

Sacred Love

Een open mind, lichaam en hart brengen je in een heilige ruimte. In tantra is seksuele energie de hoeksteen van je levensenergie. We gaan in deze lekkere lange weekendworkshop intensief met je Kundalini energie aan de slag. De bevrijdende stroom. We spelen, dansen en vermengen vrouwelijke en mannelijke energie. Meer ontdekken en genieten: ons lichaam, onze senses en sensualiteit. Genieten door bewustzijn, aanraking, energiestroming. Grenzen ontdekken, bewaken, verleggen. Kan jij jezelf openen en laten zien? Opladen, stromen, ontspannen. We gaan voelen dat je hele lichaam orgastisch, extatisch, in een hogere trilling, kan zijn.

Bevrijdende stroom

De manifesterende stroom zet je neer in de wereld. De bevrijdende stroom doet precies het omgekeerde. We halen de hemel op aarde en ervaren de effecten van rust en ontspanning. Minder doen is meer zijn. Alleen en samen volgen jullie de bevrijdende stroom door je lichaam en chakra’s. Ongekende energieniveaus waar alle hechting (ego) en materie oplossen in een krachtige flits… Kundalini! Flowing upwards, floating…. Samen komen we in een floating space, verruimd bewustzijn op natuurlijke wijze. We ervaren de volheid van het bestaan.

Radiant Hearts

Tantra leert ons dat het leven precies goed is zoals het is. Niets hoeft te veranderen om gelukkig te zijn. Tantra is het pad van het hart en als je in je hart bent, accepteer je alles onvoorwaardelijk. Seks of sacred sex, het verschil is net zoiets als koekjes versus taart eten. Als je dacht dat het met een lekker koekje ophield, voldoende was, dan… is er meer! In de frequentie van liefde heeft de energie een enorme uitstraling. Liefdesenergie opent, zuivert, heelt, verbindt! De kracht en diepte van ware liefde is immens. Een weekendworkshop vol stralen, bruisen, spelen. Wezenloos blij zijn, dansen, genieten. Wat is de wereld toch mooi! Wat is het heerlijk om in verbinding te zijn. We bedrijven de liefde met de wereld! Samen opgaan in het licht, in de trilling van extase. Één-ZIJN. Dát is de Bliss-frequentie!

Opgaan in iets groters

De bevrijdende stroom brengt je naar het oneindige, het vormloze, het licht. Via je 3e oog en je kruinchakra maak je contact met iets wat groter is dan jij. Opgaan in liefde en bewustzijn. Hopelijk zal je de dankbaarheid kunnen voelen die dan over je heen valt. “Reaching for the stars, the space of Gratitude.” Wie zich kan overgeven betreedt de wereld van completeness, van Oneness, gaat op in het licht.


Wat doet deze weekendworkshop met je?

Deze weekendworkshop geeft je een inwijding, verdieping in tantra. Het weekend maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.  Je wordt bewust(er) van je vuur, de kracht van je verlangens. Je leert je (ontspannen) in verbinding te zijn met anderen. De workshop laat je bewustzijn groeien, geeft je meer vertrouwen in jezelf. Maakt je liefdevoller. Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten.


Praktische informatieSchrijf je direct in voor deze weekendworkshop


Special guest: Harro met The sensual dance of Love

Voorjaarsweekend Geheimen van het hart - Harro

Harro de Gouw is een warm en gedreven persoon. Een inspirator met durf en een man die zijn hart volop open heeft staan. Harro is iemand die van enthousiasme overloopt en die levensgenieten op zijn voorhoofd heeft staat. Harro is ook een fervent Biodanser. Daarnaast is Harro al tien jaar “bezig” met tantra. Verbinding is voor hem de rode draad en we kunnen wel zeggen dat hij gespecialiseerd is in de (bio-ritmische) dans der erotiek. Dansen doet stromen, intimiteit en seksualiteit doet stromen. En als je stroomt ben je gelukkig.

En dat is de missie van Harro: om je wéér en méér gelukkig te maken. Door je in je kracht te laten staan, te genieten van het leven, tevreden te zijn met alles wat er is. Door je te laten beseffen wat een prachtig mens je bent. Harro gaat voor jouw persoonlijke groei door de samentrekking van Dans en Tantra, methoden die hem veel hebben gebracht en die hij jou graag ook wil laten ervaren. Samen genieten in de dans, en krachtig en liefdevol in verbinding zijn met jezelf en anderen.


 Testimonial

Wat voel ik een dankbaarheid na dit fantastische weekend. Lange tijd was voor mij, als yogadocent, tantra een no-go area. Mooi hoe het leven zich ontvouwt en dat de tijd er nu volledig is om de geheimen van mijn hart te gaan ontdekken en om op reis te gaan. En wat was het fijn om dat met jullie te doen: om mijn speelsheid, mijn kind zijn, mijn vrouwelijkheid, mijn sensualiteit en mijn kwetsbaarheid er gewoon te laten zijn en om hetzelfde ook weer in jullie terug te zien.En wat was het heerlijk om mijn warme en goddelijke lichaam in verbinding te voelen met al die prachtige en goddelijke lichamen van jullie goden en godinnen! Mijn zintuigen genieten nog helemaal na. In liefde… Namasté.
Heerlijk zacht en stromend en vooral de warme verbinding met prachtige goden en godinnen (((♡))) Dank ! X
Ik BEN mijn hart. Dank jullie wel allemaal.
 
Fantastisch weekend

 

ttttThis post has already been read 1261 times!

17-19 november, TransformatieWeekend van Lust naar Liefde