Deze week is geweest…
Zet je op onze maillist en volg de ontwikkelingen


Genieten in de zomer…

Kom naar de Spirituele Vakantieweek 2018 ???

Allemaal bedankt! Het was heerlijk!


Vrijdag 18 t/m vrijdag 25 augustus

De eerste twee edities van de zomerweek in 2015 en 2016 waren een groot succes. Wow, wat een weken. Kijk hier voor een impressie van 2015, of van 2016. In 2017 de 3e editie, zelfde team, zelfde opzet, wel een andere (nog betere) locatie en een beetje later in augustus… 18 – 25 augustus: tijd voor een spirituele vakantieweek.

Weekenden zijn soms te kort om tot rust en in diepe verbinding te komen met jezelf en van daaruit met anderen. Soms kost het wat meer tijd om in ons lijf te kunnen zakken. Rust, ontspanning, ruimte om te genieten ontstaat vaak pas nadat we enige tijd “los zijn van onze dagelijkse beslommeringen”. Ons werk en de situatie thuis maken het -door het jaar heen- moeilijk om langer “uit te trekken”. De uitdaging is dus hoe toch bij jezelf te blijven. Hoe voel jij je nu, in dit moment? En belangrijker, wat wil ik? De oplossing is net zo simpel als het hier staat: gun jezelf een lekkere lange spirituele vakantieweek.


Nieuwe luxe locatie in de Voerstreek

gn-achterWe hebben deze keer een lekkere ruime, luxe, moderne locatie uitgezocht in de Voerstreek. We zoeken dit jaar de rust en ontspanning in een weidse omgeving slechts 30 km van Maastricht (20 km van Aken). We verblijven in een grote, prachtig verbouwde, voormalige boerderij. Het 17de eeuwse vakwerkhuis is het oudste huis van Hombourg, volledig gerenoveerd in 2015 en er is een mooie balans gevonden tussen oud en nieuw.

gn-achter-uitzicht2

De locatie is feitelijk een gebied van 21 hectare, halverwege een heuvel, met fraai uitzicht op de weide omgeving. Grand Nature is een luxe locatie, zeker ook gericht op het buitenleven met veel privacy en rust. Een heerlijke vakantielocatie. Een aanrader voor een ieder die van buiten houdt en die zich eens heerlijk (spiritueel) wil laten verwennen. Lekker bijtanken en je levensenergie weer helemaal door je lijf laten stromen.

 


All-inclusive

gn-eetruimtegn-glaswerkEen week vol rust en ontspanning dus. Een vakantieweek om helemaal tot jezelf te komen. Je verblijf is op basis van all-inclusive. Ons kookteam gaat je culinair verwennen… We kunnen binnen en buiten zijn: eten, drinken en luieren. Wandelen, zonnen, knuffelen. Er is een mooie grote zit-/loungeplek, eetgedeelte, een aparte biljart/recreatie-ruime en natuurlijk een (door ons) sfeervol ingerichte meditatieruimte. We gaan genieten van heerlijke (deels) vegetarische maaltijden. Stel je ook maar een heerlijk wijntje (biertje) en knabbeltje voor bij de open haard, op het terras, rond de BBQ of de speciale vuurplaats. Er is daarnaast een heerlijke 6-persoons Finse sauna en een 3-persoons infrarood sauna. Verblijf is o.b.v. moderne, luxe 2- of meer-persoonskamers. Er zijn 11 slaapkamers met eigen badkamer. Ruim plek dus voor 25 personen.

gn-uitzicht-flyergn-lounge

 

 

 

gn-lounge2

gn-slaap2

 

 

 

 

 

gn-slaap4

gn-badkamer

 

 

 

 

 

gn-keuken2

gn-biljartkamer

 

 

 

 

 

gn-sauna

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Samen – vol in verbindingTBF-logo

Een zomerweek vol intimiteit, aanraking en tijd om te genieten…. Samen eten/drinken/knuffelen. We hebben samen met diverse co-creators ook een geweldig programma samengesteld. Dit is ook een week om diverse (energie) stromingen in de spirituele wereld te ontdekken. Te ervaren hoe het is om in je hart, in volle liefde te zijn: samen, in een heerlijke hartsverbinding. Tegelijkertijd is er ook volop tijd en ruimte om in je eigen privat space te zijn.

(voorlopig) Programma

gn-meditatieruimteWe zijn een gevarieerd programma aan het opstellen, dat ook nog -tijdens de week zelf- aangepast kan worden op jullie behoeften en wensen. We gaan de recreatieruimte ombouwen tot een heuse meditatietempel en de diverse co-creators bieden daar of -als het goed weer is- buiten hun workshops aan in ochtend-, middag- en avondsessies. De dinsdag is een geheel vrije dag om te rusten, zon- en waterpret en/of de prachtige omgeving te verkennen. We kunnen mooie wandelingen maken.

gn-vuurEr zijn dagelijks (actieve/rustige) ochtendmeditaties (op het gras), er zijn Yoga sessies, creatieve expressie vormen en natuurlijk mooie Tantra-workshops en -avondrituelen. Er is de mogelijkheid om je heerlijk te laten masseren. ’s Avonds mantra zingen in de tuin (rond de vuurplaats – zie foto). En natuurlijk gaan we lekker (buiten) dansen (Biodanza – Zindans), plezier maken, vakantie vieren. Niets hoeft, de workshops zijn niet verplicht, er is ruimte genoeg voor private time/space. Alles in de geest van rust, liefdevol samenzijn en culinaire verwennerij. Niets moet, genieten mag…


team-zomerweek-2015
team-zomerweek-2015

Vakantieteam

Esther – Kundalini Yoga
Jhari, – Biodanza
DJ-Wiel – Zindans
Solana en Satori – Tantra
Jaap Niezen / Wil van Ettekoven – Koks

 

 

Co-creators aan het woord

Lees hier wat ze te zeggen hebben.


Kosten en vervoer

De kosten voor dit all inclusieve arrangement op basis van verblijf  in een luxe 2 of 3/4 persoonskamer met eigen badkamer, alle (deels) vegetarische maaltijden, koffie/thee, sap etc. en licht alcoholische dranken zoals wijn en bier,  bedragen € 750,– per persoon all-inclusive. De enige bijkomende kosten zijn je eigen reiskosten, eventueel een reis- of annuleringsverzekering en € 7,- pp. voor het door de locatie verplichte pakket beddengoed. Met eigen vervoer rijd je in circa 2 uur en een kwartier met de auto vanaf Utrecht naar Hombourg, Voerstreek. Gaandeweg de inschrijvingen kijken we naar mogelijkheden om bijvoorbeeld te carpoolen.

Aanmelden

Spirituele zomerweek vrijdag 18 t/m vrijdag 25 augustus. Er is slechts plek voor 25 personen, waaronder 8 co-creators. Meld je dus zo spoedig mogelijk aan als deelnemer aan deze exclusieve vakantie in combinatie met spiritueel bezig zijn in een te gekke omgeving! Vol is Vol!

Inschrijven doe je hier

Met vriendelijke groet,

tbf-handtekening

 

 


Powered by Tantra-YoY

Logo 600x660

ttttThis post has already been read 2204 times!

18-25 augustus, Spirituele vakantieweek 2017