Dit weekend is geweest,
kijk in de agenda voor het actuele aanbod

Hartstochtelijk leven


VerbindingsWeekend vol warmte, intimiteit en verbinding

Ieder mens heeft een heel groot verlangen naar intimiteit, naar aanraking. Naar erkenning en naar liefde. Door schade en schande hebben we geleerd dat het krijgen van aandacht en liefde niet altijd vanzelfsprekend is. Het verlangen ernaar is echter groot en we doen dan van alles om erbij te horen, om liefde en aandacht te krijgen. Die hunkering maakt ons soms tot bedelaar. We hebben ook geleerd, dat liefde vaak heel voorwaardelijk is. We ontvangen alleen liefde als…… We raken dan heel veel kwijt. Het vertrouwen in onszelf, in anderen. Het vertrouwen in liefde. Want liefde krijgen dat gaat niet zomaar, die moeten we verdienen en als we die niet krijgen, dan zullen we die dus ook wel niet verdienen. We geven zelf ook niet zo onvoorwaardelijk meer als waar we van oorsprong wel toe in staat zijn. Gelukkig…. Tantramagie brengt daar verandering in. Die maakt jou van bedelaar (weer) tot keizer(in). Tantramagie brengt je in verbinding met je hart en met de immense liefde die daar is. Je gaat voelen hoeveel warmte, hoeveel (eigen)liefde er in je hart aanwezig is. Hoe heerlijk het is om je daarin te koesteren.

Hartstochtelijk Leven

VerbindingsWeekend Hartstochtelijk Leven
– over liefde en verbinding –

Magie van het hart

Wat gaan we doen? We gaan in dit VerbindingsWeekend Hartstochtelijk Leven de geheimen van het hart, weer ontdekken. Ons die weer herinneren misschien…. De grootste hartsgeheimen zijn namelijk niet dat wat je niet weet, maar dat wat je niet (meer) voelt, niet meer ervaart. Je hoofd zegt, ja ik weet het wel, liefde is de sleutel tot alles, maar…… omdat je de mysteries van het hart vergeten bent, kom je er niet uit. Je weet niet meer dat het hart geen “maar” en “als … dan …” kent.

Uit je hoofd, in je lijf, naar je hart, bewust…zijn. We doen allerlei meditaties om je weer lekker te verbinden met jezelf. Lekker in je lijf zijn… En dan gaan we verder! Je bewustzijn is de sleutel tot aanwezigheid. Aanwezig zijn in de situatie, aanwezig zijn in het contact. Door je hart te openen, door aanwezig te zijn in je hart, ga je stralen, stromen, ontstaat happiness. We brengen jullie in verbinding en je ontdekt zo zowel de power als the mysteries of love: de frequentie van universele liefde. Het mysterie van de kracht van je intenties en je hartsverlangens. Van de machtige wereld van hartsenergie en trilling. Van de magie van hartcoherentie en synchroniciteit. Open in je Hart, Vol in Verbinding.

Levenslust & -vreugde

We laden ons op, gebruiken daarbij krachtige tantrische (adem)technieken. We dansen, doen lichaamswerk, (actieve) meditaties. Natuurlijk werken we ook met seksuele energie. Het hartweekend is veilig, fijn en spannend. Genieten van elkaars lijf. Dat maakt levendig! Als je levenslust er mag zijn, krijgt je levensvreugde ook een boost. Het gaat om de balans! Super energiek zijn en toch helemaal ontspannen, dát is tantra. In dit hartweekend hebben we ook enkele zeer mooie, liefdevolle ontmoetingsrituelen; we leren je diverse hartmeditaties en ook de Circle of Love, een heerlijke manier om samen te zijn.

Lijfelijke intimiteit

En uiteraard speelt intimiteit een belangrijke rol in dit verbindingsweekend. Zien en gezien worden. We nodigen je uit je helemaal te laten zien aan de groep. Aanraken en aangeraakt worden. We nodigen je uit, stimuleren je via leuke (massage)oefeningen om – lijfelijk- in verbinding te zijn met de anderen. Daarin je grenzen te ontdekken, te bewaken en wellicht een beetje op te schuiven. Steeds meer in verbinding… Met jezelf, met de ander(en). Dat is genieten…

Stralend centrum

Vanuit je centrum anderen te ontmoeten. Zo liefdevol worden dat je gaat overstromen. Overstromen zonder liefde te verliezen. En dat bruist!! Geven…, uitdelen is heerlijk! Een stralend hart is zo vervullend. Als je leeft in liefde heeft dat effect op je relatie(s), je werk, je dagelijks leven. Dat geeft ook rust, ontspanning (vrede) en welbevinden in je (seks)leven. Je zal zien dat leven in liefde alles te maken heeft met (jouw) liefdesenergie. Warmte, een speciale coherente vibratie, een energieveld om je (hart) heen, dat uitstraalt naar iedereen in je omgeving. Daar worden mensen blij en gelukkig van! Ze worden blij en gelukkig van jou! En jij weer van hen. Je zal dit hartweekend het grootste mysterie van het hart, de oneindigheid van (je) liefde (her)ontdekken.


Wat doet het weekend Hartstochtelijk Leven met jullie?

 • Deze workshop geeft je een inwijding, verdieping in tantra.
 • Het hartweekend maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.
 • Je wordt bewust(er) van je vuur, de kracht van je verlangens.
 • Je leert je (ontspannen) in verbinding te zijn met anderen.
 • De workshop laat je bewustzijn groeien, geeft je meer vertrouwen in jezelf.
 • Maakt je liefdevoller.
 • Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten.
 • Laat je genieten.

Schrijf je direct in!Praktische informatie

 • Datum: vr. 29 september 19.00 tot zo. 1 oktober ca. 17.00 uur
 • Voor wie: singles en (gelegenheids)stellen.
 • Locatie: Hof van Moeder Aarde, Neede – Gld
 • Kosten: Zie de Kosten en betalingsvoorwaarden.
 • Tijdens de meditaties dragen we “gewone kleren”. Zie verder ook de praktische informatie over de weekendworkshops.

Testimonial

Ik heb bij jullie een geweldige workshop (de eerste) meegemaakt op het tantra festival. Mijn reis-en inschrijfstress was binnen de kortste keren verdwenen en ik heb hele mooie bijzondere diepe uitwisseling gehad. Top was het, jullie spreken me enorm aan!
Tantra Festival

Ook mogelijk: Online Tantra Leren

ttttThis post has already been read 1101 times!

VerbindingsWeekend Hartstochtelijk Leven