Dit weekend is voorbij
Kijk hier voor de actuele weekenden


In dit verbindingsweekend laten we het hart aan het woord.

Ieder mens heeft een heel groot verlangen naar aanraking, naar intimiteit, naar liefde.  De stem van het hart zal weerklinken in liefde en aanwezigheid. Bij Tantra-YoY gaat het over genieten, maar dan wel altijd richting sacredness. Meer dan genot is happiness, is welbevinden. De overtreffende trap ligt echter in gelukzaligheid. In de harmonie van één ZIJN. Helemaal kunnen zijn met jezelf en daarmee in verbinding, één met anderen, zelfs één met het hele bestaan. Die richting, direction sacredness, daar gaat het dit verbindingsweekend om.sacred-love-flyer

– de kracht van aanraking –

In the body

Aanraken en aangeraakt worden. Hmmm, heerlijk, om de kracht van aanraking te ondervinden. Knuffelen, aanraken, massage is zo gezond! We brengen je dit weekend in je body. We onderzoeken de vrijheid van beweging, adem, levenslust, levensvreugde! Liefdevolle aanraking, awakening of the senses, energieker worden, je lijf eren. De tempel van je ziel helemaal op orde brengen. En waarom? Omdat direction sacredness, de richting is naar het ultieme geluk, het ware zijn.

Wie ben je

Tja, een vraag die al eeuwenlang velen zich stellen. Een hele belangrijke vraag, die het belang van AANWEZIGHEID benadrukt. Voel jij je aanwezigheid? Ja, er zijn gedachten, emoties, je voelt… Kan je dat alles volledig accepteren? Kan je ook voelen dat er “meer” is, contact maken met wie je werkelijk bent? Jij bent diegene die al die gedachtes, emoties, gevoelens zonder oordeel kan waarnemen, de witness. Verschillende eenvoudige, ook speelse meditaties helpen je om je “Presence” te vergroten. Steeds meer liefdevol aanwezig zijn in het contact. Steeds meer groeien in liefde en bewustzijn.

Tempel van de liefde

Een open mind, een open lichaam, een open hart, helemaal toegewijd aan de liefde. Dat is sacred love. Waarbij seksuele energie de centrale pilaar van je life force is. Sacred love transformeert, Sacred love zuivert. Géén seksuele handelingen, maar we gaan jullie wel heerlijk samenbrengen. Liefde heelt, liefde omvat, liefde brengt bijeen…. Het hart is een magische plek. De krachtige zender/ontvanger van de liefde. Het hart is de tempel van je ziel, van de liefde dus. We zullen veel in ons hart zijn. Een trilling die om je heen gehoord wordt. Samen trillen in the Sound of Bliss. Zo wordt niet alleen jij de tempel der liefde die je bent, maar ook alles om jou heen. Liefde brengen in de wereld. Hartstochtelijk en onvoorwaardelijk leven – direction sacredness – je licht laten schijnen.

Beyond limitations

In dit tantraweekend spelen we met de kracht van onze overtuigingen. Overtuigingen bepalen wat je ervaart in je leven, maken je leven tot één grote self-fulfilling prophecy. Daarom kijken we liefdevol naar onze overtuigingen en merken dat het ook anders kan. We ontdekken onze goddelijke kwaliteiten, die ons onmetelijk krachtig en grenzeloos maken. “Not even the sky is the limit”. Er zijn geen limits, anders dan die waar we in geloven. We zijn liefde, we hebben die “divine quality”.

Perfecte imperfectie

Sacred Love gaat over de Goddelijke dimensie in ons leven. Over hoe de hemel op aarde te brengen. Sacred love gaat over vertrouwen in de wijsheid van de liefde. Dat de wereld een perfecte imperfectie is. Niets hoeft gefixet, er is wat er is en dat is goed. Tantra zegt: ga maar met me mee, geef je maar over. Vertrouw maar op het bestaan, laat maar los. In Sacred love verenigt de intense Zon zich met de ingetogen Maan in een tantrisch huwelijk in de sterren van Shiva en Shakti. Oneness, de perfecte synchroniciteit van het bestaan. De goddelijke cirkel van vernieuwing (leven en dood).


Wat doet dit verbindingsweekend met jullie?

Deze workshop geeft je een inwijding, verdieping in tantra. Het verbindingsweekend maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.  Je wordt bewust(er) van je vuur, de kracht van je verlangens. Je leert je (ontspannen) in verbinding te zijn met anderen. De workshop laat je bewustzijn groeien, geeft je meer vertrouwen in jezelf. Maakt je liefdevoller. Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten.


Schrijf je in voor dit VerbindingsweekendPraktische informatie

  • Datum: vr. 23 oktober 18.00 tot zo. 25 oktober ca. 17.00 uur
  • Voor wie: singles en (gelegenheids)stellen.
  • Locatie: De Zonnebloem Winterswijk
  • De all-in prijs is inclusief verblijfskosten voor 2 nachten logies en alle (vegetarische) maaltijden etc. Eventueel kan je zelf een lekker sapje, wijntje of knabbeltje meenemen om samen te delen. Zie de Kosten en betalingsvoorwaarden..
  • Tijdens de meditaties dragen we “gewone kleren”. Zie verder ook de praktische informatie over de weekendworkshops.

Testimonial


the-bliss-of-tantric-love-2014-compilatieLieve mensen, bedankt voor alle goede wensen. Ze zijn helemaal uitgekomen, wat een mooi weekend!!! En wie er was: bedankt voor de heerlijke ontmoetingen!! S.

Het was weer een fijn weekend, zoals altijd!!!! Zoveel ontmoetingen en prachtige verbindingen. M.


Lieve mensen die aanwezig waren op het weekend, dank jullie wel voor dit mooie weekend. Mede dankzij jullie heb ik een mooie, intense eerste tantra-ervaring gehad. Heerlijk om mijn lijf zo te kunnen voelen nu. E.

Wat mij betreft was t pure Bliss ❤️ Zo fijn met jullie allemaal te zijn ❤️. K.

Dank allemaal voor dit superweekend. Ik voel het nog steeds en vandaag heerlijk mijn dag door gehuppeld. J.


Heerlijk weekend…fijn nagenieten nu. W.

Het was een top weekend. Iedereen bedankt. J.


Allemaal prachtig, lieve hunks, ontroerend mooi om te lezen; mijn terugreis is halfweg ernstig vertraagd met geven en héél veel mogen ontvangen; na een onvoorstelbaar prachtig weekend met verbondenheid, warmte en herkenning, zit ik nu op een roze wolk. A. 24 uur later zit ik nog met een grote glimlach en gelukzalig gevoel. Ik wil jullie enorm bedanken voor het fijne weekend. Dit weekend heeft mij weer bijzondere eye openers gegeven. Ik heb als mens mogen groeien. Ik ben jullie dankbaar dat jullie me hier een platform voor hebben gegeven. Een platform waarin ik fijne mensen heb mogen ontmoeten met jullie als voorbeeld van fijne mensen. Vanuit mijn diepste wezen Namasté. J. Yesss, het was een geweldig weekend met mooie ervaringen en wonderlijke ontmoetingen…… M.
the-bliss-of-tantric-love-2014-compilatie2Solana en Satori. Wat was het weer een heerlijk weekend. Geven en ook zeker mogen ontvangen. Zelf mooie inzichten gehad en ook anderen dit kunnen geven. Wat is het toch een mooie wondere wereld. En dankbaar om dit bij jullie te mogen ervaren. H. Satori de Ruijter, Solana de Haan en de rest van de groep: ik had een prachtig weekend. Zielsgelukkig nu. Dankbaar hiervoor. I.
The Bliss of Tantric Love

ttttThis post has already been read 716 times!

Verbindingsweekend: “Sacred Love: in de diepte van je hart”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.