Tja, deze workshop gaat niet door…
In plaats daarvan het singles event Playtime


– a taste of tantra –

Een 1-daagse proef- en verwendag: “Looking for Intimacy” voor singles en (gelegenheids)stellen. Een dag om kennis te maken met tantra en/of gewoon een dag om weer eens lekker te genieten. De workshop “Looking for Intimacy” is een verwendag die helemaal in het thema staat van intimiteit.

Iedereen heeft het verlangen naar verbinding. Iedereen is op zoek naar intimiteit. Intimiteit op mentaal vlak, lichamelijke intimiteit, maar ook de warme intimiteit van hartsverbinding. Op deze verwendag zoeken en vinden we – als altijd- de verbinding.

Workshop: "Looking for Intimacy"Er is een veilige setting waarin je kunt experimenteren. We brengen jullie ook in speelse en uitdagende situaties. Je hoeft niet bang te zijn, want op deze dag leidt intimiteit niet tot seksualiteit. Daar zorgen we voor. We halen de druk (angst) eraf. Wel komen we steeds meer in die heerlijke atmosfeer van warme en liefdevolle intimiteit.

Workshop: "Looking for Intimacy"En dan kun jij deze dag ervaren hoe het is als jij “van het slot” komt. Hoe het is om je hart te (durven) openen en je te laten zien. Want alleen is maar alleen en het zien en gezien worden is zo heerlijk! Lekker in de afstemming en de verbinding. Grenzen ontdekken, je grenzen bewaken en misschien je grenzen een beetje verleggen. De warmte en intensiteit van het contact, van de aanraking voelen. Heerlijk in je lijf, genieten…. Hmmmm, Happiness does matter.

Workshop: "Looking for Intimacy"Intimiteit vind je door zelf eerst helemaal aanwezig te zijn. Aanwezig in je lijf. Voelen wat je voelt. Aanwezig in het contact. De ander werkelijk zien! We doen liefdevolle contactoefening. De dag is speels, vrolijk, we dansen, mediteren, ont-moeten elkaar. In verbinding met jezelf, met je inner lover. In verbinding met anderen, in verbinding met het bestaan. Je intimiteitgevoel zal zich steeds meer uitbreiden.

Meer weten over onze visie op intimiteit? Lees via onderstaande links wat leuke artikeltjes over intimiteit…!

Artikel: “Verlangen naar verbinding
Artikel: “Intimiteit: fijn of pijn


Wat doet de workshop met je?

  • Laat je genieten.
  • Je voelt je goed, beter, super…
  • Maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.
  • Geeft je rust, ontspanning, maakt je zachter.
  • Opent je hart, maakt je liefdevoller.
  • Laat je bewustzijn groeien.
  • Geeft je meer vertrouwen in jezelf.
  • Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten.

PrakSchrijf je direct in!tische informatie

Datum: zie agenda
Tijd: 09.30 – 18.00.
Voor wie: singles en (gelegenheids)stellen.
Locatie: Solana’s Tempel.
Kosten:  Zie Kosten en betalingsvoorwaarden.
Lounge-concept: Ja.
Zie verder de toelichting: praktische info dagworkshops.


Testimonial

Ik heb bij jullie een geweldige workshop (de eerste) meegemaakt op het tantra festival. Mijn reis-en inschrijfstress was binnen de kortste keren verdwenen en ik heb hele mooie bijzondere diepe uitwisseling gehad. Top was het, jullie spreken me enorm aan!
Tantra Festival

ttttThis post has already been read 977 times!

Verwendag: “ Looking for Intimacy ”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *