Deze dag is geweest,
kijk in de agenda voor actuele data.

 


sensuality-adventure-flyer-2015

Een 1-daagse proef- en verwendag Sensuality Adventure voor singles en (gelegenheids)stellen. Een dag om kennis te maken met tantra of gewoon een dag om weer eens lekker te genieten. De workshop “Sensuality Adventure” is een verwendag die helemaal in het thema staat van sensualiteit.

– a taste of tantra –

Workshop: "Sensuality Adventure"Hoe heerlijk is het om steeds maar van de mooie thema’s te hebben! Zoiets geeft onze creativiteit helemaal de ruimte. We gaan onze tantratempel nog iets mooier maken. Een 1001-nachts sfeer past volgens ons bij deze dag. Sensualiteit heeft alles te maken met je lichamelijke sensaties. Dit is dan ook een verfrissende en uitdagende dag waarop we onze senses volop gaan gebruiken. De heerlijkheid van zien, horen, proeven, ruiken, voelen. We gaan in deze workshop lekker sensueel samen zijn: dansen, aanraken, ont-moeten.

Sensualiteit is een onderdeel van je seksualiteit, heeft er zeker mee te maken. Maar gaat veel verder. Je sensualiteit, je lichaamsgevoeligheid, kan je laten groeien. Tantra gaat over groeien, over uitbreiden. Het uitbreiden van je gevoeligheid. Van je lijf, je zintuigen, maar ook van je gevoeligheid voor de ander. Het werkt dus ook nog eens naar twee kanten.

De dag is spannend en avontuurlijk, maar natuurlijk wel veilig en vertrouwd zoals we bij Tantra-YoY gewend zijn. We verwennen je met lekkere dingetjes, heerlijke mensen en met fijne meditaties. We brengen het vuur weer een beetje in je lende, energie in je lijf. Lekker stromen en helemaal in de ontspanning komen. We koesteren het hart en de romantiek van de liefde. De heerlijkheid van elkaar ontmoeten, werkelijke verbinding maken: aanwezig zijn in het contact.

Workshop: "Sensuality Adventure"Op het programma staat ook het ont-dekken van de sensualiteit in ons eigen lijf. Meet your Inner Lover! Ontrafel de wonderen, de exotische kracht van je eigen lijf, energie en uitstraling. Op deze dag kom jij in je kracht. Zal je ervaren hoe extatisch het is om zo’n prachtig schepsel te mogen zijn. Ervaren hoe mooi anderen worden, als jij helemaal in je hart bent. Love rules, het leven is goed. Het leven is overvloed!

Meer weten over onze visie op tantra? Lees via onderstaande links wat leuke artikeltjes over persoonlijke issues.
Artikel: Voel je goed, voel je altijd beter
Artikel: Hartstochtelijk leven, wat is dat?


Wat doet de workshop met je?

  • Laat je genieten.
  • Je voelt je goed, beter, super…
  • Maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.
  • Geeft je rust, ontspanning, maakt je zachter.
  • Opent je hart, maakt je liefdevoller.
  • Laat je bewustzijn groeien.
  • Geeft je meer vertrouwen in jezelf.
  • Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten.

PrakSchrijf je direct in!tische informatie

Datum: zaterdag 26 september

Tijd: 09.30 – 18.00.
Voor wie: singles en (gelegenheids)stellen.
Locatie: Solana’s Tempel.
Kosten:  Zie Kosten en betalingsvoorwaarden.
Lounge-concept: Ja.
Zie verder de toelichting: praktische info dagworkshops.


Testimonial

Ik heb bij jullie een geweldige workshop (de eerste) meegemaakt op het tantra festival. Mijn reis-en inschrijfstress was binnen de kortste keren verdwenen en ik heb hele mooie bijzondere diepe uitwisseling gehad. Top was het, jullie spreken me enorm aan!
Tantra Festival

ttttThis post has already been read 1072 times!

Verwendag “Sensuality Adventure”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *