Tantra Magic– a taste of tantra –

Een 1-daagse proef- en verwendag Tantra Magic voor singles en (gelegenheids)stellen. Een dag om kennis te maken met tantra of gewoon een dag om weer eens lekker te genieten. Op deze dag laten we jullie kennismaken met een heel scala van simpele, maar o zo magische aspecten van tantra.

Zo is er zoiets als het wonder van ademen. Duh, hoor ik je denken, is dat het nu? Jazeker! Ademen doet wonderen met je lichaam én geest. Simpel ademen is zo vitaliserend en rustgevend. Ademen brengt je in harmonie. Door “volledig te ademen” breng je zoveel meer zuurstof en (levens)energie in je lijf/leven. En dat gaan we op deze dag heerlijk voelen! En meer….  Uit je hoofd, in je lijf. Hoe vóel jij je? Wat voel jij in je lichaam? Weet je, meer voelen brengt je meer in balans en haalt je helemaal in het hier en nu. Want je lichaam is altijd in het hier en nu. We gaan niet alleen voelen, maar we nodigen je ook uit om dat wat je voelt, (wat er is..)  te accepteren. Om niet meer te vechten, je niet meer te verzetten. Go with the flow. Dat geeft zoveel rust en vrede.

Workshop: "Tantra Magic"Verder gaan we onze senses, onze zintuigen gebruiken. Ook zoiets simpels en toch zó krachtig. Heeeel bewust zien, horen, ruiken, proeven, voelen! En in die waarneming helemaal aanwezig zijn. Door je bewustzijn aan te wenden wordt de wereld zo geweldig. Alles in je lijf en om je heen krijgt een schoonheid die ongekend is. Alles weer zien alsof je het voor het eerst ziet brengt je -weer- in vervoering. Net als toen je klein was en de wereld ging ontdekken. Opnieuw ont-dekken, maar nu met bewust…zijn. Dat is heerlijk!

Workshop: "Tantra Magic"We gaan ook onze chakra’s ontmoeten. De magie van onze levensenergie. Energie opmerken, de ruimte geven, versterken…. Opladen, levendiger worden. Je basis, de energie achter je emoties, je seksuele energie, je drive en passie, de kracht van je liefde, de power van je creativiteit. Als je alles laat meedoen open jij de weg naar een extatisch leven. Als jij je kunt ontspannen in al die energie, hoef je niets meer uit te leven (te ontladen), maar ook niets meer te onderdrukken (bevriezen). Totaal zijn in je life-force maakt dat je lijf gaat trillen, bruisen, zoooo krachtig wordt. YES!!!

Uit je hoofd, in je lijf, naar je hart.

In je hart zijn brengt heling. In je hart zijn maakt je liefdevoller. Liefde die je kunt gebruiken om liefdevoller te zijn naar jezelf. Om jezelf te koesteren! Om te mogen zijn zoals je bent. Dát is super… En ook om steeds liefdevoller naar anderen te zijn. Heerlijk in verbinding. Warm, intiem, in werkelijk contact met anderen. De verbinding zoeken én vinden. Je durven overgeven aan de liefde. Heerlijk samen zijn.

Meer weten over onze visie op tantra? Lees via onderstaande links wat leuke artikeltjes:
Artikel: Verlangen naar verbinding
Artikel: Tantra is gezond


Wat doet de workshop met je?

  • Laat je genieten.
  • Je voelt je goed, beter, super…
  • Maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.
  • Geeft je rust, ontspanning, maakt je zachter.
  • Opent je hart, maakt je liefdevoller.
  • Laat je bewustzijn groeien.
  • Geeft je meer vertrouwen in jezelf.
  • Opent de weg naar YoY, duurzaam genieten

PrakSchrijf je direct in!tische informatie

Datum: nog nader in te plannen
Tijd: 09.30 – 18.00.
Voor wie: singles en (gelegenheids)stellen.
Locatie: Solana’s Tempel.
Kosten:  Zie Kosten en betalingsvoorwaarden.
Lounge-concept: Ja.
Zie verder de toelichting: praktische info dagworkshops.


Testimonial

Ik heb bij jullie een geweldige workshop (de eerste) meegemaakt op het tantra festival. Mijn reis-en inschrijfstress was binnen de kortste keren verdwenen en ik heb hele mooie bijzondere diepe uitwisseling gehad. Top was het, jullie spreken me enorm aan!
Tantra Festival

Online Tantra Leren kan dat? Ja dus, zie www.Online-Tantra-Leren.nl

ttttThis post has already been read 775 times!

Verwendag: “Tantra Magic”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *