YoY soetra 007: Focus op je derde oog en neem de leiding over dromen en dood

“ALS DIT JE HART BEREIKT, OP HET MOMENT VAN SLAAP,LEIDING OVER DROMEN EN OVER DE DOOD ZELF. ”

Als jij je derde oog kent, dan weet je de ongrijpbare kracht van je adem, dan ken jij het onzichtbare energiecentrum in het midden van je voorhoofd. En dan weet je van de douche; van de energie, van de lichtdouche.

ALS DIT JE HART BEREIKT, OP HET MOMENT VAN SLAAP,
NEEM DE LEIDING OVER DROMEN EN OVER DE DOOD ZELF.

Doe deze techniek in drie delen. Ten eerste moet je de prana in je adem kunnen voelen. Ten tweede, wordt bewust in je dromen. Je valt in slaap. Beetje bij beetje neemt de slaap je in haar armen. Nog enkele momenten en dan vervaagt je bewustzijn; je bent niet(s) meer bewust. Vóór dat moment komt, wordt bewust, wordt je bewust van je adem en het onzichtbare prana deel en voel het in je hart neerdalen. Als dat gebeurt, als je voelt dat de adem je hart binnenkomt en de slaap neemt je over, dan wordt je bewust in dromen. Je zult weten dat je droomt. De droom is er, maar jij bent wakker, jij bent bewust. Dan kun je dromen wat je maar wilt. Maar als je de meester wordt over je dromen, zullen de dromen stoppen. En als de dromen stoppen dan zal je slaap een ander kwaliteit hebben als voorheen.

Dood is een diepe slaap. Slaap is een dag-tot-dag dood. Dood is een leven-tot-leven fenomeen, een leven-tot-leven slaap. Na de grote dood of de grote slaap, wordt je geboren met een totaal nieuw lichaam. NEEM DE LEIDING OVER DROMEN EN DOOD. Je zult weten dat de dood slechts een lange slaap is en nuttig, want het geeft je een nieuw leven. Als je kunt voelen dat de dood slechts een slaap is, dan kun je het sturen. Als jij je dromen kunt sturen, kun je de dood ook sturen. Dan kun je kiezen waar je geboren zult worden, bij wie, wanneer, in welke vorm;  dan wordt je ook meester over je eigen geboorte (zoals Boeddha).

Als jij je dromen kunt sturen, kun je alles sturen. Dan kan jij jezelf een bepaalde geboorte, een bepaald leven geven. Dan ben je niet langer slachtoffer. Dan is niet langer alles chaos, niet meer toevallig. Zodra jij de leiding neemt, is dat niet meer zo.

ttttThis post has already been read 489 times!

YoY soetra 007: Focus op je derde oog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *