YoY soetra 009c: Zuig op iets en wordt het zuigen

ZUIG OP IETS EN WORDT HET ZUIGEN

Deze laatste techniek is makkelijk te doen, omdat zuigen de eerste daad is in je leven. Als een kind geboren wordt, begint hij te huilen. Hij is niet echt aan het huilen, het lijkt ons toe dat hij huilt, maar hij zuigt slechts lucht. Het kind ademde niet toen hij in de baarmoeder was.  Hij was in leven zonder te ademen. Hij kreeg energie / prana zonder te ademen. Pure prana van zijn moeder. Dit is waarom de liefde tussen moeder en kind zo anders is dan de liefde voor anderen, omdat de puurste prana, de energie, hun beiden bindt.

Deze soetra zegt… Blijf niet achter, ga helemaal op in het doen, en wordt het zuigen. Probeer maar wat werkt. Je bent aan het hardlopen, wordt het hardlopen, vergeet de loper. Je bent het proces, een rivier-achtig process van lopen. Zuigen is goed, maar je zult merken dat dat heel moeilijk is, omdat we het helemaal vergeten zijn, maar niet helemaal eigenlijk, omdat we substituten hebben gevonden. De borsten van de moeder zijn vervangen door een sigaret, je zuigt erop. Als je rookt, wordt dan het zuigen, wordt het roken. Wordt het zuigen, wordt het proces. Probeer het. Je kunt het met heel veel dingen proberen, probeer maar en vind uit wat voor jou werkt. Je drinkt water. Het koude water glijdt naar binnen, wordt het drinken.

Als je het zuigen kunt worden, wordt je onmiddellijk heel onschuldig, als je ééndagskind, een nieuw geborene. Omdat zuigen het eerste proces is. Het verlangen is daar. Zuigen is een diep innerlijk verlangen. Een mens probeert vele dingen, maar niets helpt, want de clou wordt gemist. Zolang je niet het zuigen wordt, helpt niets. Dus probeer het.

Waarom zijn mannen zo geïnteresseerd in de borsten van vrouwen? Het is natuurlijk, want de borsten van de moeder waren de eerste kennismaking met het universum. Het is de basis. De magnetische kracht komt vanuit je onderbewustzijn. Het was het eerste ding waar je mee in contact kwam en het contact was heerlijk, het voel goed. Het geeft je voeding, directe vitaliteit, liefde, alles. Het contact was zacht, ontvankelijkheid, uitnodigend. En zo is het gebleven in de geest van de man.

ttttThis post has already been read 448 times!

YoY soetra 009c: Zuig op iets en wordt het zuigen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *