YoY soetra 049: Schudden en beven

Wanneer in een omhelzing je zintuigen beven als een blad, ga dit beven binnen….

We zijn bang geworden… We hebben nog controle over onze seks, zolang ze beperkt blijft tot het sekscentrum… Dan kan de mind er controle over houden. We onderdrukken bewegingen. Als ons lichaam zich vrijelijk mag bewegen, als ons lichaam in vuur en vlam staat, schokt en trilt, dan heeft je lichaam de leiding over genomen, is je mind niet meer de baas! Schudden is prachtig want als je lichaam (gedurende de seksdaad) schudt, verspreidt de energie zich over het hele lichaam, laat de energie het hele lichaam meetrillen. Elke cel komt tot leven, want elke cel is een sekscel.

Als je over je hele lichaam beeft, vindt er niet alleen een ontmoeting plaats van jou en je geliefde… In je lichaam ontmoet ook elke cel zijn tegencel. Schud! tril!  Laat elke cel in je lichaam dansen… Wees het schudden, wordt het schudden. Het is niet zo dat je lichaam schud, jij bent het, je hele wezen. Vergeet alles en wordt het schudden. Dan zijn er geen twee lichamen, geen twee minds. In het begin zijn er twee trillende energieën en aan het einde is er alleen maar een gesloten cirkel, niet meer twee.

Je bent een deel van de kosmos. In het schudden ben je een deel van de hele kosmos. Je bent vloeibaar geworden en vloeit in elkaar over. De mind is verdwenen, de splitsing is opgeheven. Je bent één! Dan sta je niet los van de wereld, dan voel jij je geen vreemdeling in het bestaan. Het bestaan is dan je thuis. Kom tot leven door te schudden, wordt het schudden zelf.

ttttThis post has already been read 438 times!

YoY soetra 049: Schudden en beven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *