YoY soetra 050: Vrijen zonder de partner

“ZELFS DOOR DE HERINNERING, ZONDER VRIJPARTIJ, DE TRANSFORMATIE!”

Als je ooit het moment hebt gekend, dat jij er niet was, maar alleen een vibrerende energie die één is geworden, in een cirkel met je partner; In dat moment was er ook geen partner. Doe je ogen dicht, ga liggen alsof je met je partner bent. Herinner je het maar en begin te voelen. Je body zal beginnen te trillen en vibreren. Laat het gebeuren! Vergeet dat de ander er niet bij is. Vergeet het helemaal. Beweeg alsof de ander aanwezig is. Alleen in het begin is het maar doen alsof. Als je het eenmaal weet, dan is het niet meer doen alsof, dan is de ander er echt bij. Doe maar net alsof je daadwerkelijk aan een vrijpartij begint. Doe precies als wat je zou doen met je partner erbij. Kreun, beweeg, tril. Al gauw zal de energiecirkel er weer zijn, en deze cirkel is miraculeus. Al snel voel je dat de cirkel is gecreëerd, maar nu is de cirkel niet tussen een man en een vrouw.

Nu ben je in een diepe vereniging met het bestaan zelf. En de deur, de ander, is er niet meer. De ander is slechts een toegangspoort. Als je de liefde bedrijft met een vrouw, heb je in werkelijkheid een vrijpartij met het bestaan zelf. Zodra je deze techniek kent, kun je hem alleen gebruiken. En als je hem alleen gebruikt, geeft het je een nieuwe vrijheid. Vrijheid van de ander. Tantra gebruikt seks als een hulpmiddel. Het is energie; het kan gebruikt worden als draaggolf. Je staat jezelf nooit toe je helemaal te laten gaan. Tantra zegt: doe alles in zijn totaliteit. Vergeet jezelf, je opvoeding, je religie, je cultuur, je ideologie. Vergeet alles. Stap in de seksdaad; stap er helemaal in; laat niets erbuiten. Wordt absoluut zonder gedachten.

Je kan deze cirkel in jezelf maken, omdat de man zowel man als vrouw is en de vrouw zowel vrouw als man is. Als de cirkel eenmaal gecreëerd is in jou. Ontmoet je man jouw vrouw, de innerlijke vrouw ontmoet de innerlijke man. Als deze cirkel binnen in jou is gemaakt, ben je bevrijdt.

ttttThis post has already been read 521 times!

YoY soetra 050: Vrijen zonder de partner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *