YoY soetra 074: Zie alle ruimte opgenomen in je hoofd

ZIE ALLE RUIMTE ALSOF ZIJ IS OPGENOMEN IN JE EIGEN HOOFD; IN DE SCHITTERING.

Dit is één van de geavanceerde technieken, zodat het goed is om er in stappen naar toe te werken. Ten eerste: als je naar bed gaat, als je klaar bent om te gaan slapen, lig dan op je bed, sluit je ogen en voel waar je voeten zijn. Dan stel jij je voor: je bent zes centimeter langer geworden. Gewoon met gesloten ogen voelen. In verbeelding, voel dat je lengte met zes centimeter is toegenomen.

Dan de tweede stap: voel je hoofd, voel waar het is, binnenin, en voel dan dat je hoofd ook zes centimeter langer is geworden. Als je dit kan voelen, zal alles gemakkelijk zijn. Dan kun je het uitbreiden. Je hebt het gevoel dat je 3 meter lang bent, of, dat je de hele kamer vult. In je verbeelding raak je de muren – je vult de hele kamer. Dan, stap voor stap, voel dan dat het hele huis bij je binnen gekomen is. Zie alle ruimte alsof zij is opgenomen in je eigen hoofd; in de schittering. Dan kun jij je ogen sluiten en voelen dat de hele hemel, de hele ruimte, wordt geabsorbeerd door je hoofd. Het moment dat je kan voelen, zal de geest verdwijnen, want de geest heeft een beperkte ruimte nodig.

Binnen een periode van drie maanden kun jij je dit eigen maken. Je hele leven zal anders zijn. Maar groei er in stappen naar toe, want soms worden mensen door deze techniek gek, ze verliezen hun evenwicht. Het is zo enorm, de impact is zo enorm. Plotseling als jij je bewust wordt dat je hoofd de gehele ruimte geabsorbeerd heeft, en dan zie je sterren en manen binnen je bewegen, het hele universum, dan kan het je gaan duizelen. Pas deze techniek daarom alleen toe bij een leraar, of samen met een vriend. Zeker niet alleen doen! Dit is een groepsmethode. Er moet iemand zijn om voor je te zorgen, om je te begeleiden. Want soms, wanneer de hemel explodeert binnenin, ben jij je misschien vele dagen niet bewust van je lichaam. Het lichaam verdwijnt, je kunt je lichaam niet voelen. Je wordt de hemel. Iemand moet voor je lichaam zorgen; zeer liefdevolle zorg zal nodig zijn. Dus met een meester, of met een groep, is deze techniek minder schadelijk en gevaarlijk.

En met een groep die weet wat er kan gebeuren en wat er moet gebeuren … want als je in een dergelijke mentale staat plotseling ontwaakt, kan je gek worden, want er is tijd nodig voor je geest om terug te komen. Als plotseling teruggebracht wordt naar het lichaam, kan je zenuwstelsel dat niet verdragen. Het is er niet voor gemaakt. Het moet worden getraind. Dus niet alleen doen. U kunt dit in een groep doen, met een paar vrienden, in een eenzame plaats. En doe het in stappen, niet plotseling.

Dit is een training, slechts een techniek, zodat je kunt voelen wat je wilt voelen. Je innerlijke geest is absoluut vrij om te voelen, niets kan het verhinderen iets te voelen. Het is jouw gevoel. Je kunt groeien en je kunt klein zijn. Plotseling word jij je bewust dat jij het ook bent…. En als deze techniek je een beetje ligt, dan kan je gemakkelijk uit je lichaam treden. Als je kunt groeien en klein kunt worden door verbeelding, dan ben je ook in staat uit je lichaam te komen. Je verbeeld je simpelweg dat je naast je lichaam staat en je staat er naast.

ttttThis post has already been read 382 times!

YoY soetra 074: Zie alle ruimte opgenomen in je hoofd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *