YoY soetra 102: Maak je een voorstelling van essentie, innerlijk, uiterlijk

Inspiratie / verbeeldingskracht is een houding. Verbeeldingskracht heeft scheppende werking. Je kunt je eigen werkelijkheid creëren. Je eigen lichaam reageert op je verbeeldingskracht. DE werkelijkheid bestaat niet, die creëer je zelf. En je creëert zo je eigen realiteit zonder dat te weten. Wat je denkt, wat je gelooft, kan zo maar werkelijkheid worden!

Doe deze meditatie: zit op een rustige plek, sluit je ogen… Voel een spirituele kracht over je heen komen, binnen en buiten je. Binnen in je stroomt een rivier van bewustzijn en deze gaat de hele kamer over, hij stroomt over… Innerlijk, uiterlijk, rondom je heen, overal is geest, is energie aanwezig. En verbeeldt je dat niet alleen in je mind, begin het ook in je lichaam te voelen. Je hele lichaam begint te vibreren….

Als je die vibratie gaat voelen, is je verbeeldingskracht aan het werk. Voel dat het hele universum vloeibaar wordt. Materie verdwijnt. Geen verschil meer tussen binnen en buiten. Als je verbeeldingskracht bestaande (denk)patronen, conditioneringen, manieren om naar “ dingen” te kijken vernietigd, ontstaat de echte werkelijkheid. Die werkelijkheid is zonder interpretatie! We kijken naar dezelfde werkelijkheid, slechts de interpretaties zijn verschillend.

Dus kijk naar de wereld zonder patronen, zonder conditionering… Laat alles verdwijnen wat “echt” lijkt.
Verbeeld je dat alles vloeibaar is, alles in beweging is. Ga daar mee door en materie verdwijnt, wat overblijft is een oceanisch bestaan, alleen golven, vibraties.. Als je dit kan zien, weet je wat God is. God is geen persoon, God is de creatieve energie van het bestaan. God is de schepping zelf, de scheppende kracht. (De) schepping is een dynamisch proces dat ieder moment aan de gang is. Kortom je bent ieder moment aan het creëren. Ieder moment in contact met je creativiteit, volledig geïnspireerd door het goddelijke.

En wanneer je eenmaal de scheppende kracht, de invloed ervan kunt voelen, brengt dat een totale verandering bij je teweeg, ben je nooit meer hetzelfde.

Goddelijkheid is bij je binnen gekomen, je bent een (goddelijk) verblijf geworden.

ttttThis post has already been read 353 times!

YoY soetra 102: Maak je een voorstelling van essentie, innerlijk, uiterlijk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *