Deze workshop is geweest,
kijk in de agenda voor het actuele aanbod.


Wat is er heerlijker dan het seizoen te volgen…
In de Mei-maand: Say Yes!!!

Wat we graag willen is: jullie meenemen in het licht. De donkerte, de soms zware dagen van de winter laten we achter ons en we stappen vol in het nieuwe leven. Mei staat voor nieuw leven. Een nieuw seizoen, nieuwe kansen, Dus: SAY YES! Licht en lustig! Een JA vóór onze levenslust. Een grote JA voor onze levensvreugde! JA voor het leven, met alles wat daarbij hoort. Niets is fout, niets moet weg, want de grootste JA omvat alles. JA is het leven ten volle ervaren. Say Yes!

– levenslust – levensvreugde – gelukzaligheid –

Ontspannen (ademen)

In dit vreugdeweekend brengen we jullie diverse oefeningen die gericht zijn op rust en ontspanning. In het dagelijks leven hebben we het meestal zo druk en leven we in zo’n hoog tempo, dat we nauwelijks contact hebben met onze levensvreugde: we hebben er geen tijd en aandacht voor. De spanning, de vermoeidheid, het is tijd om even afstand te nemen. Rustig ademen, en zo het lichaam en de geest ontspannen. Dat is de basis, dáár gaan we voor. Dan ziet het weekend én de wereld, er direct anders uit. Ontspannen, speelse ont-moetingen, samen lekker wegzakken in een rustige flow.

In beweging

Onze ingesleten en vaak hardnekkige conditionering is niet zo geïnteresseerd in genieten, in vreugde, in geluk. Want is het wel nuttig en productief of leuk en fijn om te doen? Maar durf jij voor een andere weg te kiezen? Durf jij dit weekend wat uit de malle molen, en misschien ook wat uit je comfortzone te stappen? Wij gaan proberen jullie mindset in ieder geval op genieten te zetten en ook jullie lichaam in speelse en vrije beweging brengen. Break Free! Be happy, gewoon omdat het kan. Een lichaam in beweging zal direct energie vrij- en vreugdestofjes aanmaken. Een onbevangen lichaam gaat als vanzelf weer stromen. En in een stromend lichaam ben jij happy! We maken ons dus een beetje los van het “normale” (dat is meer vast-zitten). Lekker dansen, een beetje gek doen, en elkaar op leuke en spannende manieren ont-moeten. Een voorjaarsschoonmaak voor ons (emotionele) energiesysteem! En natuurlijk ook onze (seksuele) energie weer een beetje stimuleren en in beweging brengen. Ruimte maken voor je levenslust en -vreugde. Wij gaan ervoor! Jij ook?

Heerlijke liefdevolle aanraking

We hebben allemaal een diep verlangen naar verbinding. Aanraken is daarbij van levensbelang. Voor ons is de kwaliteit van aanraking echter heel belangrijk. Niet functioneel, niet bezitterig of claimerig aanraken, maar juist demand-free, liefdevol aanraken. Daarom doen we (eerst) hartmeditaties en (daarna) diverse contact- en aanraakoefeningen. Massage kan onderdeel zijn van dit weekend. Wat van belang is, is dat we samen heerlijk in ons hart komen. De magie van het hart is zó groot. De trilling van het hart creëert een ruimte van verbinding, waarin we blij worden. En als ook je hartverlangens de ruimte krijgen, neemt de kracht van die trilling nog eens toe. Passie geeft zoveel energie en vreugde. We bezoeken ook een speciale tantrische plek op waar vreugde huist: The Seat of Joy. Mmm, jammie, heerlijk.

Samen Vol Verbinding

In dit vreugdeweekend komen we samen op dezelfde golflengte. Wie afstemt op de liefdestrilling kan zijn/haar geluk niet op. Juist dan is er een grote JA voor het leven. Die JA resoneert direct en is bevrijdend voor iedereen. Alles is dan in orde, zonder dat de dingen perfect hoeven te zijn. De trilling van onvoorwaardelijke liefde accepteert iedereen zoals hij/zij is. “Wow, wat een opluchting dat ik mag zijn wie ik ben!” Zo kunnen we weer helemaal in verbinding komen. Of eigenlijk, zo komen we er achter dat we altijd al in verbinding waren. We zijn het alleen steeds zo snel vergeten. In het weekend komen “Radiant Hearts” bijeen. In de duo-meditaties smelten we heerlijk samen. En hopelijk gaan we ook nog op in iets groters. Als het ego verdwijnt, als we werkelijk met hart en ziel JA kunnen zeggen, dán ervaren we de gelukzaligheid van ZIJN. Een Boeddhaveld van geluk, van gelukkige mensen.


Wat doet dit vreugdeweekend met je?

Deze weekendworkshop geeft je een inwijding, meer verdieping in tantra. Het weekend maakt je energieker, sterker, zelfverzekerder.  Je wordt bewust(er) van je vuur, de kracht van je verlangens. Je leert (ontspannen) in verbinding te zijn met anderen. De workshop laat je bewustzijn groeien, geeft je meer vertrouwen in jezelf. En maakt je liefdevoller. Dit weekend opent de weg naar YoY, naar duurzaam genieten.


Schrijf je direct in voor deze weekendworkshopPraktische informatie

  • Datum: vanaf vrijdag 5 mei 19.00 uur t/m zondag 7 mei tot ca. 17.00 uur .
  • Voor wie: singles (en stellen).
  • Locatie: Het Trefpunt, Luttelgeest
  • Kosten: Zie de  Kosten en betalingsvoorwaarden.
  • Tijdens de meditaties dragen we “gewone kleren”. Zie verder ook de praktische informatie over de weekendworkshops.

Testimonial

Lieve allemaal, Afgelopen weekend heb ik vaak gehuild….niet vanuit verdriet of sentimenten, maar vanuit een diep, diep gevoel van geluk, besef en herkenning. Ik ben jullie dankbaar. Veel liefs, M

Wat was het weer een schitterend weekend. Het blijft genieten en ook elke keer toch ook weer een stukje van jezelf mogen helen. Heerlijk om mijn klankschalen te mogen laten klinken en het de prachtige groep te mogen laten ervaren en voelen wat het doet! Bedankt voor de voelbare energie die vrij mocht komen. Liefs XX

Wooh Saaaa , bedankt allemaal voor het heerlijke weekend , mooie mensen vol liefde en compassie . Ik voel het als thuiskomen bij jullie XxXXX

Een heerlijk weekend met veel delen en extase. Het was mooi en lekker buiten ook, was los en natuurlijk.

Wat een geweldig weekend. Veel met me gebeurd, dingen van mijzelf tegen gekomen. Fijn om samen met Hans de klankschalen te mogen doen. Dank jullie allemaal voor het mooi samen zijn

Liefde & Extase 2015-collage3
Voorjaarsweekend 2015: "Liefde en Extase"

ttttThis post has already been read 1690 times!

VreugdeWeekend Say Yes