Tantra-YoY: hoe kijken wij de wereld in?

Tantra-YoY wil jullie de vruchten van het tantrapad laten proeven. Méér genieten! Méér levensenergie, meer balans, méér levensvreugde, méér liefde, meer vervulling…. in je body, in je leven. BLISS! Tantra betekent “uitbreiding”: groeien in liefde en bewustzijn. Méér en méér ZIJN wie je werkelijk bent.

In onze tantravisie is het enige dat echt telt in je leven om in contact te zijn met de bron. In contact met je ziel, in contact met je hart. In balans zijn, in de eenheid van body, mind en soul. Daar vanuit ontvouwt het leven zich, daar vanuit ontstaat dat gelukzalige gevoel van ZIJN. Je Inner YoY, Bliss kun je voelen als je in verbinding staat met jezelf, daarmee in verbinding bent met anderen en het hele bestaan. Maar ja, hoe kom je daar? Dat is een zoektocht waar hele volkstammen zich mee bezig houden.

Wij pretenderen niet dat we het zaligmakende hebben gevonden voor iedereen. We maken wel onze, de tantrische weg -voor een ieder die daar interesse in heeft- zichtbaar en voelbaar. Het is feitelijk een reis zonder doel, want daar waar je aan wilt komen, daar ben je al. De weg naar binnen hebben wij gevonden door een aantal hele praktische oefeningen. We noemen ze “Pointers to Bliss”. In onze workshops zijn ze verweven. In onze weekenden geven we ze graag allemaal prijs. De Pointers to Bliss wijzen je de directe weg naar je kern. Aloude tantrische wijsheid (o.a. uit de Vigyan Bhairav Tantra) vertaalt in praktische tools, oefeningen die de verschillende deuren van de paden naar je centrum voor je kunnen openen. Zie het maar als een 360 graden cirkel rond jouw zijn. In onze cirkel zitten 18 deuren die toegang geven tot een direct kanaal naar het diepste van jouw zijn. Dat wie je werkelijk bent.

Genieten bij Tantra-YoYGenieten bij Tantra-YoYWe maken tantra “gewoon” en toegankelijk, in begrijpbare taal, een no-nonsense stijl met relevante ervaringen en daadwerkelijke groeimomenten. We staan daarbij náást jullie. Geen verheven gedoe of guru praktijken. Het is heerlijk om in verbinding te zijn, samen te groeien en te genieten. Alles wat we doen is gericht op het creëren van een veilige, warme, ontspannen (meditatieve), liefdevolle omgeving (o.a. no-seks) en dat lukt gelukkig altijd. Onze aanpak is rustig, meditatief. We doen allerlei oefeningen, meditaties noemen we ze. Ze zijn gericht op VOELEN, tantra is ervaren…, is genieten! De meditaties maken je bewust, gaan je (energie)blokkades te lijf, doen je (seksuele) energie ontwaken en transformeren. Ze brengen je in je hart, liefdevol en in verbinding. We gebruiken aloude technieken, maar ook moderne. We hebben ook erg mooie rituelen die de deelnemers diep raken.

Genieten bij Tantra-YoYGenieten bij Tantra-YoYWij zijn zeer persoonlijk betrokken en onze passie is om onze (groei)ervaringen met geduld aan jullie over te dragen. We respecteren altijd jullie proces. We brengen niet alleen de mannelijke visie/versie in (Satori), maar ook de vrouwelijke kant (Solana). Het programma is interactief, want we willen het allemaal passend maken op jullie situatie. Geen standaard verhaal, maar maatwerk, afstemming en in verbinding met de groep. En als het nodig is gaan we één op één. Wij gaan voor liefdevolle verbinding; samen groeien in liefde en bewustzijn. We gaan ook voor een diepgaand en duurzaam effect. We verwelkomen je daarom graag in de Tantra-YoY familie!

Zoals een deelnemer aan de jaartraining het beschreef: “Tantra-YoY is gewoon een hartstikke goed instituut. Bijna alle deelnemers aan onze workshops ervaren een grote persoonlijke groei. Maar dat niet alleen, we gaan ook voor lol hebben met elkaar, plezier in het leven. En onze tantra-YoY familie zit vol met jonge, enthousiaste, betrokken mensen, die elkaar zien als goede vrienden. Want tantra doe je wel voor jezelf, maar met tantra-YoY ben je nooit meer alleen! ”
Tantra-YoY is genieten

Tantra-YoY is samen genietenTantra-YoY is samen genietenOns motto:
“ Tantra-YoY is genieten,
groeien in liefde en bewustzijn”

logo-n-bew