Tantra-YoY workshops: net even anders

Tantra-YoY workhopsTantra-YoY is overstromen, is delen. Leven in Vreugde en Overvloed. Wie denkt dat Tantra-YoY de zoveelste aanbieder is van tantra workshops, heeft gelijk. Toch denken wij dat we net even anders zijn…. Want het gaat er ons niet om zo veel mogelijk “workshops” of “online cursussen” te verkopen. Het gaat er ons niet om, om zo veel mogelijk geld te verdienen. Het gaat niet over eigenbelang, over overleven. Het gaat niet om nemen, om hebben….! Catch the spirit!

Het gaat er ons om, om gelukkig te zijn, onze levensvisie uit te dragen, een bijdrage te leveren. Zinvol bezig zijn en samen te leven in vreugde en overvloed. En we willen dat zo graag met jullie delen!!! Het gaat ons om overdracht van de creatieve liefdesenergie en het levenskrachtige bewustzijn dat achter onze activiteiten zit. De visie, onze ervaring dat geven, delen, uitstralen in je persoonlijk leven maar ook in het zakendoen belangrijk is. Dat gelukkig zijn het hoogste goed is, dat dáár de werkelijke rijkdom ligt. Kijk verder dan je neus lang is. Stop je intenties, je hele ziel en zaligheid in wat je doet. Laat je inspireren door de vruchten van een nieuwe manier van samenleven, van samenzijn, een verbindende manier van samenzijn. Een manier die niet meer gericht is op concurrentie, maar “samen op” stromen. Een magische cirkel van geven en ontvangen…. En-YoY!

wat zijn tantrische med-defWe willen als Tantra-YoY één van de hotspots zijn in Nederland, in de wereld. Hotspots die bruisen van energie, van creatieve kracht, van liefde, van verbinding. Een broedplaats van Vreugde en Overvloed. Een Bliss-Factory! We zoeken ook daarin het contact, het samenzijn, andere hotspots…. Co-creating…. Hotspots die met elkaar verbonden zijn en zo een lappendeken van helend, transformerend, creërend licht over heel de aarde uitspreiden.

Ga lekker met ons mee op ontdekkingsreis. Kom mee naar je vreugde, je geluk. Stap met ons op het pad van de liefde. Een pad vol verwonder- en leerprocessen. Kom (leren) genieten. De happiness verbonden aan de buitenkant, want we leven op aarde, maar zeker ook de Inner-YoY. Kom maar ontdekken wie jij werkelijk bent.

Groeien in liefde en meer Bewust Zijn…. 


Loversdagen: workshops voor (gelegenheids)stellen (IJsselstein)

Weekenden: meerdaagse training voor Singles en Stellen (diverse locaties)

Voor meer info, zie de agenda of de beschrijving van de workshops (via de links).


Reacties van deelnemers

Dag lieve Solana, Wat een heerlijk weekend was het! Ook nu nog heerlijk in de flow van the Magic of the Bliss-frequency. Ik heb zo genoten en ook weer inzichten gehad. Prachtig hoe ik geraakt ben mede door jullie beiden. Zo’n liefdevolle omgeving waar ik me helemaal mocht overgeven in wat er is. Alleen met mezelf en in verbinding met anderen. Zulke prachtige contacten….. Ik had aangegeven dat ik even wilde kijken hoe het bij jullie was. En ik hoef er niet lang over na te denken om nog meer bij jullie op te pakken. Graag zou ik dan ook in contact met je willen komen om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Het lijkt me fantastisch om een vorm te vinden waarbij het mogelijk is om het jaarprogramma bij jullie te doen… Ik zou in ieder geval graag bij de ‘Deeper Intimacy and Pleasure’ en de ‘Sacred Love’ willen zijn. Graag hoor ik van je. Een hartegroet voor jou en natuurlijk ook voor Satori.
Ik ga voor het hele jaarprogramma...