Disclaimer

De cursusleiding van Tantra-YoY vrijwaart zich voor elke aansprakelijkheid voor schade, verwonding, ziekte of welk geestelijk of lichamelijk ongemak dan ook, die direct of indirect het gevolg kan zijn van het bijwonen van een cursus/workshop/(individuele)avond,-training/massage op het gebied van Tantra en/of Meditatie.

Ons aanbod is geen alternatief voor welke therapievorm dan ook. Neem verantwoordelijkheid voor je eigen gezondheid en zorg tijdig voor professionele hulp.

Waarom een disclaimer

De reden dat Tantra-YoY een disclaimer heeft, is dat het beroep van tantra-trainer/coach, dat ik (en mijn medewerkers) uitoefen(en), niet onder een beroepsaansprakelijkheidsverzekering valt. Je hebt hiervoor officiële diploma’s nodig en die zijn er niet op het gebied van tantra en (seksueel) bewustzijn.

Omdat we leven in een tijd waarin een ongeluk kan leiden tot schadeclaims, gebruiken wij dus deze noodzakelijke disclaimer.

Bij je inschrijving voor een individuele sessie of groepsactiviteit word je op onze disclaimer geattendeerd.

  • Voor een groepsactiviteit ga je akkoord met de disclaimer door betaling van het cursusgeld.
  • Bij een individuele training van meerdere sessies vragen we bij 2e keer een getekende disclaimer mee te nemen die we je per email toesturen.

Als je besluit om training of coaching bij Satori[Tantra-YoY te volgen dan weet je dat je met tantra, liefde, intimiteit en seksualiteit gaat werken. Je gaat de oefeningen en structuren uit eigen vrije wil en met jou instemming aan. Tantra-YoY draagt bij aan een veilige omgeving, maar het is aan jou je grenzen te bewaken. We kunnen hierover vrijuit praten en overleggen. Daarvoor is het essentieel dat je eerlijk naar jezelf en naar ons bent en je eigen grenzen aangeeft. Alleen jijzelf kunt díe veiligheid bieden die jij nodig hebt. Geef het aan indien je daarbij hulp of steun nodig hebt, dan kunnen wij dat bieden.